שף קונדיטור
שף קונדיטור
שף קונדיטור
שף קונדיטור
שף אופה
שוקולייטר
שף קונדיטור
שף קונדיטור
שף קונדיטור
מרצה לאסטרטגיה עסקית
צלם מזון ומרצה לצילום
צילום וידאו
חשבנו על הכל
הקורס הדיגיטלי שלנו כולל מעטפת עסקית מלאה אשר תקפיץ את המכירות שלך והתנהלות מוצלחת מול לקוחות, שיעורי צילום וסטיילינג מזון ועוד…
בנינו את מסלול המישלן לפי הצרכים שלך – לקונדיטוריות ביתיות או לבעלות עסק קונדיטוריה, או עבור אלו המתכוונות לעבוד בתחום.
מהניסיון ראינו כי גם אלו שלא למדו למטרת עסקים- במהלך הלימודים ואחריהם הוציאו תוצרים מרשימים ומקצועיים שגרמו לקהילה שלהם לעודד אותם למכור. ולכן מסלול “מישלן Pro” כולל מעטפת עסקית – שיעורים שיקפיצו את המכירות שלך והתנהלות מוצלחת מול לקוחות, שיעורי צילום וסטיילינג מזון ועוד…
כל עזרי הלימוד, המתכונים והסיכומים, כדי שתוכלי להתמקד בלימוד ובעשייה
הקורס הדיגיטלי שלנו מכיל 184 שיעורים בהיקף של 56 שעות שבועיות + מפגשי LIVE + כל המתכונים והעזרים הכתובים + ספר מתכונים דיגיטלי כדי שחווית הלימוד שלך תהיה פשוט מושלמת!
את תגלי שהלימוד אישי ממש כמו שיעור פרטי, ממוקד לצרכים שלך ומגובה במעטפת LIVE וליווי צמוד, כדי שלא תפספסי כלום.
כדי להביא את השפים המובילים בישראל, ישירות למטבח שלך
חשבנו על הכל, כדי לספק לך חווית לימוד מדויקת, מהנה והכי אפקטיבית – עם תצלומי קלוז אפ לקערות של השפים המובילים, הסברים ודגשים, כדי שהלימוד שלך יהיה סופר אפקטיבי
במטבח הפרטי שלך,
באוירה הנעימה והנוחה לך ביותר
הקורס זמין עבורך ללא הגבלת זמן, בכל שעה – בזמן שלך עם הליווי שלנו.
יש על מי לסמוך
תעודת הצטיינות והסמכה בינלאומית + חבילת מתנות מטעם איגוד השפים
תעודת הסמכה מוכרת ויוקרתית מאיגוד השפים הישראלי, מסיימות הקורס מקבלות תעודה מוכרת ויוקרתית מאיגוד השפים הישראלי המוכרת בארץ ובחו”ל
יש לי שלושה צימרים בצפון, בצפת, שנקראים נופש בעתיקה.
כרגע הם לא עובדים.
היה לי איזה חלום לפנק את האורחים שלי בכל מיני מארזים, דברים טעימים לבוקר וקינוחים שווים.
לא הספקתי להגיע לזה, כי היו הרבה אורחים והייתה הרבה עבודה.
כשהתחילה המלחמה עברנו לפרדס חנה באופן זמני,
שכנראה כרגע זה לא נראה זמני כל כך.
ואז הגשמתי את החלום שלי להתמקצע בקונדיטוריה.
נרשמתי לפירוליטה, למסלול המישלן פרו.
קיבלתי ליווי מהמם, שכרנו עגלה והקמנו את העסק שלי הקטן שנקרא פי קפה, עגלת קפה.
לא השתגעתי עם פרסום, שיווק, לא עם הוצאות מבחינת מכשור. קיבלתי ליווי מעולה מפירוליטה, וברוך השם, היום אנחנו כבר בהכנסה יפה של חמש ספרות,
וכמה חודשים אחר כך, אנחנו כבר תשעה חודשים פה, אנחנו כבר מתקרבים למעלה מזה.
העגלה שלנו פתוחה בבקרים, מפרנסת אותנו יפה.
אני רוצה להודות לפירוליטה, לתמר, לשפים המקצועיים, לצוות, להיענות לשאלות ותשובות שאנחנו מקבלים בצורה יפה, וגם לקהילה של הבנות.
אשמח לראותכם אם אתם באזור, בפרדס חנה, אשמח שתבואו לביקור.
“הרגשתי שיש פה איזה שהוא רצון, כמו הלוגו, כמו הסלוגן של הקורס-
רוצים באמת שנצליח, לא בכדי יש את ה”תצליחו” בכל סיום של מייל.
יש פה רצון להקים דור של קונדיטורים יסודי יותר…
זה איפשר לי גם לעשות שולחנות קינוחים, מגשי אירוח, וכל מיני אירועים קטנים לחברות, ימי הולדת,
דבר שמזמן רציתי להגיע אליו וזה נתן לי את הכלים.
נחשפתי ללקוחות חדשים, מכרתי במרוכז, נעניתי לאתגר של לעשות שולחן קינוחים לאירוע של 400 איש בנמל תל אביב, שעוד היה אתגר של פרווה, ואני חושבת לפי הפידבקים שזה הלך יפה מאד,
מאז היו לי יותר עוקבים ויותר פניות”
(ציטוט מסרטון, ניתן לקבל את הסרטון למייל או לווטסאפ)
“אני מעצבת עוגות וקינוחים.
עולם האפיה תמיד קסם לי וחיפשתי איך לממש את זה כמה צעדים קדימה. לא ידעתי בדיוק איך והתחלתי לחפש באינטרנט בתי ספר שיכולים לתת לי מענה. הגעתי לאפיק הדיגיטלי של פירוליטה שנתן לי מענה בדיוק לצרכים שחיפשתי.
מה מיוחד באפיק הדיגיטלי?
בכל מקום ובכל זמן שאני רוצה השיעורים פתוחים, מתכונים קלילים, כתובים כמו שצריך, מפורטים, והמנטוריות המקסימות שלנו פנויות תמיד, לכל שאלה ולכל בעיה שנצטרך במהלך האפיה.
אני כבר שנה אחרי שהתחלתי, אני יכולה להעיד על עצמי שיכולות האפיה שלי השתפרו פי כמה,
היומן שלי מתמלא, הלקוחות שלי מרוצים, ולקום כל בוקר ולראות את התעודה שלי- זה הכי כיף בעולם.
אני יכולה להגיד שאפילו אם היה לי בית ספר קרוב לבית- הערוץ הדיגיטלי עדיף פי כמה,
אז לכל מי שמתלבטת ומחפשת איך למנף את עצמה בכמה דרגות קדימה ועולם האפיה קוסם לה-
ממליצה בחום על האפיק הדיגיטלי של פירוליטה”.