עמוד קורס טארטים 2

.

.

להצליח כל פעם מחדש

קורס הכנת עוגות טארט

ללמוד להכין עוגות טארט מהונדסות ומרשימות

פאי-טארט הוא ז'אנר בפני עצמו המצריך ידע, מיומנות והבנה בהתנהגויות חומרי גלם ופרזנטציה. הקורס ייתן לכם את הכלים הדרושים לכם להכין את הפאי המושלם בכל פעם, להוציא טארטים זקופים וגאים ואפיית בצק פריך אמיתי ולא נוקשה שגורם עונג בכל ביס. אתם מוזמנים להכיר את כל השיטות, הפטנטים והטריקים ולהפוך למקצוענים בתחום.

מטרת הקורס

פיתוח ההבנה והמיומנות בבצקים פריכים ובטארטים במיוחד. הכרת השיטות השונות לטיפול בקלתיות לפני האפיה, במהלכה ואחריה, גם בכמויות גדולות. פיתוח היצירתיות בפרזנטציות שונות. פילוח כל סוגי המרנגים לקישוט, לימוד יסודי ומעשי על התנהגות חומרי הגלם במצבים השונים.

רוצים לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותכם,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית

עולם עשיר של ידע מעשי מתקדם:

• איך יוצרים שולי קלתית מסותתים, שאינם צונחים באפיה
• אלו דגשים חשובים בהכנת בצק פריך
• איך מכינים בצק פריך בשיטת הסבלאז' והקרמאז'
• מהו השימוש הפרקטי ביותר לכל שיטה
• מהם תפקידי אבקת השקדים בבצק פריך
• מהן השיטות להעברת עלה בצק לרינג
• איך ממלאים טארט לימון בצורה מקורית
• כיצד מכינים מקרישים שונים (אגר אגר, פקטין, ג'לטין)
• מהי הנוסחה לחישוב כמות הפקטין ביחס למסה
• מהם תפקידי הסוכר המוסף לפקטין
• איך מכינים את שלושת סוגי המרנגים (איטלקי ,שויצרי ,צרפתי)
• מהם השימושים הנכונים ביותר לכל אחד מהם
• כיצד יוצרים נשיקות מרנג מושלמות ולא שבירות
• איך יוצרים קרמל /נפאז' קרמל
• מהו טארט טאטן וכיצד מכינים אותו
• איך מכינים דיסקיות שוקולד לבן לקישוט בשיטת "טמפרור" בזק

במהלך הקורס נלמד את כל העקרונות שעל פיהם תוכלו להכין מגוון עוגות טארט-פאי שתרצו, ונכין גם:

לדף קורס טארטים (1)

טארט שוקולד קפה

טארט לימון קסיס ומרנג

• טארט טאטן תפוחים

וכן מיני טארט פרלינה פירות וכל סוגי המרנגים

מחיר השקה מיוחד ובונוסים חד-פעמיים למהירי החלטה

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה. לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל,
הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

גם מחיר מיוחד וגם אפשרות לתשלומים: עלות הקורס במחיר השקה מיוחד וחד פעמי:

260*3 ש"ח בלבד למשך שבועיים בלבד במקום

כולל אפשרות פריסה נוחה לתשלומים.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 1120 ש"ח:

שני שיעורי טארט אישי פרלינה בשווי 450 ש"ח
שיעור מרנג שוויצרי לנשיקות בשווי 120 ש"ח
שיעור מרנג צרפתי לדקורציות בשווי 120 ש"ח
שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד
בשווי של 160 ש"ח
שיעור הדרכה ליצירת דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו בשווי 150 ש"ח
כל סוגי הפקטין והשימוש בהם מהשף ערן שוורצברד בשווי 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם וללמוד להכין את הטארט היציב והמסותת? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 880 ש"ח:

השף עידן חדד מעניק שיעור הדרכה נפרד לזילוף מקצועי בקונדיטוריה
בשווי 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
שיעור כל סוגי הפקטין ואופן התנהגותם מהשף ערן שוורצברד
בשווי של 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם וללמוד להכין את עוגות זילוף מרשימות ומדהימות? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה את אומנות האפייה והכנת הקינוחים בצורה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים התכנים מועברים על ידי שפים מקצועיים ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. פירוליטה - המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

מוכנים להירשם ולקחת את יכולת הכנת הטארטים שלכם לשלב הבא? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.