למדת כבר כמה פעמים טמפרור שוקולד
והענין מאתגר אותך כל פעם מחדש?
רוצה להכין ולמכור פרלינים ברמה בינלאומית?
הקורס שיחזיר לך את האמון ביכולותיך כלפי השוקולד,
יעמיק את הבנתך בכל שלב בתהליך,
כך שגם מהתבנית שלך-
הפרלינים ישלפו בפעם אחת!
הקדמה- כל היסודות והסודות מפולי הקקאו ועד לבניית פרלין מבריק, יציב, דק ועמיד לאורך זמן.
איך משפיעים הסוכרים על אופן המסת השוקולד מכל סוג שהוא.
איך עושים “מולדינג” נכון?
מהן שיטות הצביעה השונות לקבלת פרלין בדיגום הרצוי?
מהו הסוד להתמודדות עם שוקולד סמיך?
איך מטמפררים נכון ומדויק ובצורה נקיה? מהם כלי ההמסה הנכונים?
מהו חלון הזמן לעבודה ואיך מאריכים אותו?
איך יוצרים גנאש מתאים ביותר למילוי פרלין?
מה משפיע על טעם מעולה של המילוי ומהי השיטה לקרר ברגע את הגנאש?
איך מוודאים שגנאש מוכן למילוי ומהו החידוש העולמי בגנאשים מסוג גנאש ג’ינג’ר דבש
שהשוקולטייר מחדש בשיעור זה?
איך מכינים נכון גנאשים מבוססי פרי ומה החוקיות בגנאשים מבוססי שומן?
מהי הנוסחה לטמפרור בשיטה נוספת גם בשוקולד חלבי,
כך שהמסה תתקבל מדויקת ונוחה לעבודה.
איך לסגור פרלינים בשיטה ייחודית ונקיה,
מהו הטריק להארכת זמן כיסוי הפרלינים!
ואיך לנתק ברגע אחד את כל הפרלינים מהתבנית וללא כל מאמץ.
אחרי הקורס הזה הפרלינים שלך יהיו ליגה!
אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”.
ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.
חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.
סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים.
אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה
תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר
הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו
בונוס מתכון גנאש קפה ג’מייקני
אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”.
ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.
חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.
סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים.
אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה
תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר
הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו
שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד
מחיר הקורס כולל הבונוסים:
“ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה
השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!
מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!
אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!
מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!
גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….
השירות מעולה!
יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!
ממליצה בחום!”
“בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל. ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.
וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.
והעיקר, הצלחתי!”
חייבת לומר שהתאהבתי!
שאפו ענק שהרמתם את הכפפה
ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד
ברמה , בלי לצאת מהבית,
בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,
ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי
או שעות לא נוחות.
והצוות המסור -אין מילים!
מנהל בית הספר “אמיליה בוטיק שוקולד” בגבעתיים.
זוכה מקום שלישי בתחרות השוקולד העולמית The international chocolate awars לשנים 2016 ו- 2017.
ומקום שני בעולם לשנת 2018
רונן אפללו בשיעוריו מעביר את הידע בצורה מפורטת ‘כאילו
אני ממש נוכחת בשיעור’.
התכנים הם מרמת הבסיס כך שהחשש מחוסר הצלחה נעלם.
למדתי שיטות וטריקים שמביאים אותי לרמת מקצועיות גבוהה.
השיעורים זמינים עבורי למשך כל החיים כך שאני יכולה לחזור
שוב ושוב על תכני הקורס.
מעבר לכל- מדובר בחוויה טעימה!
למידה אינטרנטית הינה מאתגרת ופירוליטה מצאו את הדרך
אל פלטפורמת הלמידה החדשה
פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש.
התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה.
בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.
כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.
בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר.
כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!
לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים.
בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך, במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .
לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד.
בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.