קורס פרלינים / שוקולטייר רונן אפללו

.
הקודם
הבא

מטרת הקורס

.

הבנה אמיתית ,יסודית וקלה של טימפרור כל סוגי השוקולד,
טכניקות בצביעה, הקנית מיומנויות לציפוי, מילוי וכיסוי הפרלינים.

שף מרצה

.

רונן אפללו

את הקורס מלמד השוקולטייר המומחה, רונן אפללו - מנהל בית הספר "אמיליה בוטיק שוקולד" בגבעתיים.
זוכה מקום שלישי בתחרות השוקולד העולמית The international chocolate awars לשנים 2016 ו- 2017.
ומקום שני בעולם לשנת 2018

רונן ילמד אותך להוציא מתחת ידיך פרלינים מושלמים, מדויקים, יפהיפיים,
בטכניקות שונות ובפרזנטציה שונה מכל מה שהכרת עד היום וממה שרגילים למצוא בבוטיקים,
והכל בצורה נקיה ואסטטית וברמת גימור הגבוהה ביותר.
הקורס מנגיש את כל הפרקטיקות הנדרשות ומלווה בהסבר מקיף ויסודי על כל התהליך- מפול הקקאו ועד למוצר המוגמר, התנהגות החומרים בכל שלב, טיפים שווים וסודות מאחורי הקלעים, הכל כדי לאפשר לך לתמרן בתוך המתכון ואף ליצור בעצמך מתכון משלך על סמך נוסחאות קיימות.

מה נלמד בקורס

.

• איך מקבלים פרלין מבריק, יציב, דק ועמיד לאורך זמן?
• כיצד משפיע הסוכר על אופן המסת השוקולד?
• מהו חלון הזמן לעבודה ואיך מאריכים אותו?
• איך אוחזים בתבנית בכל שלב ליצירת מולדינג נכון?
• מהו מבנה פרלין תקני?
• איך עושים פרלינים בדיגום אישי?
• מהו הסוד להתמודדות עם שוקולד סמיך?
• מה מקסימום הפעמים שניתן לחמם שוקולד שוב ושוב?
• איך יוצרים גנאש המתאים ביותר למילוי פרלין?
• מה משפיע על טעם מעולה של המילוי?
• איזה טריק מלהיב מקרר ברגע את הגנאש?
• איזה חידוש עולמי יש בגנאש הדבש שרונן מלמד?
• איך מוודאים שגנאש מוכן למילוי?
• מה היתרון בגנאש המבוסס מחיות פרי?
• מה החוקיות בגנאשים מבוססי שומן?
• מהי הנוסחא לטמפרור בשיטה השניה ואיך משתמשים בה בצורה חכמה?
• מהו הטריק להארכת זמן כיסוי הפרלינים?
• מהי השיטה היעילה ביותר לחילוץ כל הפרלינים מהתבנית בשניה?
• ועוד ועוד...

תוצרי הקורס

.

• 4 פרזנטציות שונות למולדינג
• מילוי גנאש רויאל
• מילוי ג'ינג'ר דבש
• מילוי מחיות פרי
• דסקיות שוקולד לקישוט

רוצה להתייעץ אודות הקורס?

מילוי הפרטים כאן מבטיח תשובה מהירה ומקצועית