
קורס פרלינים / שוקולטייר רונן אפללו
.
הקודם
הבא
מטרת הקורס
.
הבנה אמיתית ,יסודית וקלה של טימפרור כל סוגי השוקולד,
טכניקות בצביעה, הקנית מיומנויות לציפוי, מילוי וכיסוי הפרלינים.
שף מרצה
.

רונן אפללו
את הקורס מלמד השוקולטייר המומחה,
רונן אפללו - מנהל בית הספר "אמיליה בוטיק שוקולד" בגבעתיים.
זוכה מקום שלישי בתחרות
השוקולד העולמית The international chocolate awars
לשנים 2016 ו- 2017.
ומקום שני בעולם לשנת 2018
רונן ילמד אותך להוציא מתחת ידיך פרלינים מושלמים, מדויקים, יפהיפיים,
בטכניקות שונות ובפרזנטציה שונה מכל מה שהכרת עד היום וממה שרגילים
למצוא בבוטיקים,
והכל בצורה נקיה ואסטטית וברמת גימור הגבוהה ביותר.
הקורס מנגיש את כל הפרקטיקות הנדרשות ומלווה בהסבר מקיף ויסודי על כל התהליך-
מפול הקקאו ועד למוצר המוגמר, התנהגות החומרים בכל שלב, טיפים שווים וסודות
מאחורי הקלעים, הכל כדי לאפשר לך לתמרן בתוך המתכון ואף ליצור בעצמך מתכון משלך על סמך
נוסחאות קיימות.
מה נלמד בקורס
.