דילוג לתוכן
בית
אודות
קורסים
בופה
מסלול מישלן המקיף
שפים
פורום
גלריה ומתכונים
צרו קשר
תפריט
בית
אודות
קורסים
בופה
מסלול מישלן המקיף
שפים
פורום
גלריה ומתכונים
צרו קשר
למסלול המישלן
שוקוליטייר רונן אפללו
התמחות
שוקוליטייר מס' 1
כמה מילים
מנהל בית הספר "אמיליה בוטיק שוקולד" בגבעתיים.
זוכה מקום שלישי בתחרות השוקולד העולמית The international chocolate awars לשנים 2016 ו- 2017.
ומקום שני בעולם לשנת 2018
לקורס של רונן:
קורס 04
קורס פרלינים
לשפים נוספים
שיחה מהירה>>
וואטסאפ >>