.

.

יצירת הרושם והטעם המושלמים

קורס הכנת קינוחי ויטרינה עם השף קונדיטור תום יצחקי

קורס מתקדם ומקיף
להכנת קינוחי ויטרינה מושלמים ומקצועיים

קינוחי ויטרינה הם מיצג מרשים של יכולות טכניות, אסתטיות והבנה במרקמים ופרזנטציה לצד מרקמים וטעמים.
קורס קינוחי הראווה של פירוליטה מציע לבעלי מקצוע השואפים להבין את העולם המורכב והמרתק של קינוחי ויטרינה גישה לידע מקצועי ברמה הגבוהה ביותר ופתיחת שער לעולם חדש ומרתק והעשרת סל הכלים המקצועי שברשותם.

מטרת הקורס

הקניית ידע מקיף על התנהגות כל החומרים המשתתפים בהכנת כל עוגת מוס,
מרקמים נכונים וטקסטורות, טמפרטורות אידיאליות ואינדיקציה גם ללא מדידה, בניה נכונה, גימורים מקצועיים,
תמרון מושכל בתוך מתכון נתון ויצירת מתכונים חדשים על פי נוסחאות קיימות.

רוצים לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותכם,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית

עולם עשיר של ידע מעשי מתקדם:

• כיצד מתאימים בסיסים נכונים לכל עוגת מוס
• איך מגיעים למרקם המקצועי למוס המיועד לעוגת ראווה
• מה משפיע על טקסטורה חלקה בקרם אנגלז כבר ביצירתו
• מה היא הנוסחה ליצירת קרם אנגלז על בסיס מחיות שומניות
• מה היא השיטה הייחודית של תום לצינון קרם אנגלז ומדוע
• מה הם התנאים ליצירת קרמו חלק, קטיפתי, עשיר ונכון, ללא בלנדר מוט
• מה היא הדרך הקלה ביותר להכנת קרמל וכיצד מוודאים את מוכנותו
• מהו תהליך ההידרוליזה וכיצד הוא מסייע לקרמל
• מהו "בלום" וכיצד משפיעות האסכולות השונות בהכנת קרמים למוס
• מהו התזמון הנכון ביותר להטמעת מרכיבים שונים במסה (כגון ג'לטין, חמאה ועוד חומרים רבים)
• מהי הנוסחה למרקם מוס שוקולד שישתווה לכל סוגי השוקולד
• מהו הסוד של תום לקצר את זמן התמצקות גנאש על בסיס שוקולד לבן
• מהו המדד לוודא שפקטין מתחיל לפעול בעודו על האש ללא מדחום
• מהי השיטה הייחודית של תום להתגבר או למנוע בועות אוויר בציפוי גלסאז'
• איך יוצרים גדרות שוקולד דקות עד כדי שקיפות, אך לא שבירות

במהלך הקורס נלמד את כל העקרונות שעל פיהם תוכלו להכין מגוון עוגות ויטרינה שתרצו
ונכין גם:

עוגת אנטרמה אקזוטית וגלסאז' שקוף

עוגת טרוקדרו פיסטוק תות ושנטי

עוגת וניל קרמו קרמל במסגרת שוקולד

מה אומרים על הקורס

מחיר השקה מיוחד ובונוסים חד-פעמיים למהירי החלטה

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה. לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

גם מחיר מיוחד וגם אפשרות לתשלומים: עלות הקורס במחיר השקה מיוחד וחד פעמי:

216*4 ש"ח בלבד למשך שבועיים בלבד במקום 1610 ₪!

כולל אפשרות פריסה נוחה לתשלומים.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 1630 ש"ח:

שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד
בשווי של 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
כל סוגי הפקטין והתנהגותם מהשף ערן שוורצברד
בשווי 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח
המדריך המקיף לבנית מתכוני מוס בשווי 1200 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם וללמוד להכין קינוחי ויטרינה מושלמים כמו המקצוענים?
השף תום יצחקי מחכה לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 1630 ש"ח:

השף עידן חדד מעניק שיעור הדרכה נפרד לזילוף מקצועי בקונדיטוריה
בשווי 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
שיעור כל סוגי הפקטין ואופן התנהגותם מהשף ערן שוורצברד
בשווי של 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח
המדריך המקיף לבנית מתכוני מוס בשווי 1200 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם וללמוד להכין קינוחי ויטרינה מושלמים כמו המקצוענים? השף תום יצחקי מחכה לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

אודות השף תום יצחקי

זוכה המקום השני בתוכנית האפיה בייקאוף 2. בעל 23 שנה ניסיון בתחום. השתלם לצידם של השפים המובילים בעולם כמו כריסטוף מישלאק, סדריק גרולה, פיליפ ברטרנד, כריסטוף אדאם ועוד רבים. תום שימש כשף קונדיטור הראשי של השארלוט כ-5 שנים, הוא מרצה במספר מכללות מובילות בארץ, יועץ למסעדות, קונדיטוריות ובתי קפה,בנוסף, תום הוא מפתח הפחזניה והמקרון הטבעוניים הראשונים והיחידים בארץ. בנוסף, תום הוא בעלים של פטיסרי טבעוני בשם 101 שדואג לטבען את מיטב הקלאסיקות מהפטיסרי הצרפתי.

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה את אומנות האפייה והכנת הקינוחים בצורה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים התכנים מועברים על ידי שפים מקצועיים ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. פירוליטה - המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר גלם, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר. 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, כל תלמיד בקורס מקבל שם משתמש וסיסמה אישיים שאין להעביר למישהו אחר. 

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו,פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אתכם איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

מוכנים להירשם וללמוד להכין קינוחי ויטרינה מושלמים כמו המקצוענים?
השף תום יצחקי מחכה לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.