.

.

כל הרושם, הדרמה והחגיגיות שצריך באירוע

קורס הכנת עוגות זילוף

ללמוד לזלף ולעשות את הרושם המדהים מכל עוגה

אין, אין, אין חגיגה בלי בלי בלי עוגה...קורס הכנת עוגות זילוף היא ההזדמנות המושלמת ללמוד איך להכין עוגות לא רק טעימות אלא כאלו שמשדרות חגיגיות ומשאירות רושם מהרגע הראשון שרואים אותן. במהלך הקורס תתוודעו לטכניקות זילוף מתקדמות ותראו שעוגות זילוף יכולות להיות לא רק יפות אלא גם טעימות. חובת ההוכחה עלינו, חובת הביצוע עליכם.

מטרת הקורס

פיתוח חשיבה ויכולת רוחבית בהכנת בסיסי עוגת הזילוף. טכניקות לפריסה, לימוד טכניקת העיטוף, דגשים במסת הזילוף, פרקטיקות שונות בפרזנטציה. תרגול והתנסות בלמעלה מ-20 צנטרי זילוף שימושיים, זוויות נכונות לזילוף.לימוד 6 סוגי פרחים,עלים, סוטאס, מלמלות, רעפים, צדפות, חבלים, צמות, פנינים, שתי וערב, ועוד. מיתוג עוגה, קישוט 10 קאפקייקס ועוד. פיתוח היצירתיות מהמתכון עצמו, מנח העוגה ועד הקישוט האחרון.

רוצים לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותכם,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית

עולם עשיר של ידע מעשי מתקדם:

• מהן השיטות להכנת עוגת בסיס לזילוף ללא "כיפה"
• אלו שלושה שלבים מתרחשים בעת שהמאפה בתנור
• במה שונה מסת העיטוף ממסת הזילוף
• איזו קצפת אידיאלית לעיטוף עוגה
• מהם תפקידי הסוכר במסות העיטוף והזילוף
• אלו דגשים חשובים במסת זילוף במהלך קישוט עוגה
• איך עושים בצק שוקולד מהיר ואיזה אפקט מדהים ניתן ליצור ממנו
• איך עושים מיתוג בעוגות זילוף
• איך מכינים עוגת FAULT LINE בגרסה עדכנית
• איך משתמשים בצנתרי זילוף שונים
• איך עושים "טמפרור" בזק לשוקולד
• איך מונעים בקעים בציפוי גנאש לעוגה
• מהם היחסים הנכונים בין שמנת מתוקה לסוגי השוקולד השונים
• מה ההבדל בתוצאה בין אבקת אפיה לסודה לשתיה
• על מה יש להקפיד בהכנת עוגות שונות המורכבות זו על זו

במהלך הקורס נלמד את כל העקרונות שעל פיהם תוכלו להכין מגוון עוגות זילוף שתרצו, ונכין גם:

ziluf 03

עוגת יום הולדת

עוגת FAULT LINE ממותגת

10 קאפקייקס

בונוס - עוגת פירות ברשת שוקולד מתכווננת

וכן הדרכת תרגול בעוגת דמה

מה אומרים על הקורס

מחיר השקה מיוחד ובונוסים חד-פעמיים למהירי החלטה

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה. לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל,
הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

גם מחיר מיוחד וגם אפשרות לתשלומים: עלות הקורס במחיר חד פעמי:

250*3 ש"ח בלבד במקום 1200 ₪!

כולל אפשרות פריסה נוחה לתשלומים.

מוכנים להירשם וללמוד להכין את עוגות זילוף מרשימות ומדהימות? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 880 ש"ח:

השף עידן חדד מעניק שיעור הדרכה נפרד לזילוף מקצועי בקונדיטוריה
בשווי 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
שיעור כל סוגי הפקטין ואופן התנהגותם מהשף ערן שוורצברד
בשווי של 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם וללמוד להכין את עוגות זילוף מרשימות ומדהימות? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה את אומנות האפייה והכנת הקינוחים בצורה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים התכנים מועברים על ידי שפים מקצועיים ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. פירוליטה - המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר גלם, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר. 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, כל תלמיד בקורס מקבל שם משתמש וסיסמה אישיים שאין להעביר למישהו אחר. 

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו,פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אתכם איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

מוכנים להירשם ולקחת את יכולת יכולות הכנת עוגות הזילוף שלכם לשלב הבא? אנחנו מחכים לכם.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.