.

.

פאר הקונדיטוריה הצרפתית

קורס הכנת עוגיות מקרון

מלכת העוגיות
קורס צעד אחר צעד להכנת עוגיות מקרון אמיתיות

עוגיית המקרון נחשבת לאצולת עולם הקונדיטוריה הצרפתי. העוגייה בעלת מרקם וטעם מיוחדים וקונדיטורים רבים מתגאים בידע של הכנתה בצורה מושלמת, צבעונית ומגרה. הקורס להכנת מקרונים יתן לכם את כל הכלים להתמחות בהכנת העוגיה המיוחדת הזו ויספק לכם את כל הכלים, הטכניקות והטיפים הנדרשים כדי להוסיף אותה לרפרטואר הקולינרי שלכם.

מטרת הקורס

העמקה בשלושת הגרסאות הקיימות להכנת מסת המקרון, הבנת התנהגות החומרים בכל אחד מהם. התנסות באפקטים שונים, דרכי יצירת מתכונים המתאימים למילוי מקרון, התאמת גוונים, טעמים ומרקמים נכונים, פרקטיקות זילוף גם בעוגת מקרון.

רוצים לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותכם,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית

עולם עשיר של ידע מעשי מתקדם:

• איך מכינים מקרונים אחידים שנראים כמו יצאו מהמכונה
• כיצד מכינים את שלושת הסוגים (איטלקי, צרפתי ושוויצרי)
• מהם היתרונות לכל שיטה?
• מהם השינויים שנעשו במרנגים מהכנתם המקורית, בהתאמה למקרונים השונים?
• מהו מקרונאז'
• איך יוצרים אפקטים מדהימים במקרונים? (5 אפקטים)
• איך צובעים נכון את המקרונים השונים? (לא מה שידעתם...)
• כיצד בודקים מוכנות מסת מקרון לזילוף? (כל השיטות)
• כיצד יודעים שהמקרון מוכן לאפיה?
• אלו מרכיבים חשובים למילוי מקרון שלא ירטיב אותו
• מהי השיטה להכנת גנאש פירות מהיר מאוד
• מהו המינון הנכון להוספת טעמים ומחיות במילוי
• איך מכינים עוגת מקרון
• איך מחשבים יחסיות מסות בהכנת קרם דיפלומט
• איך משלבים נכון אגר אגר ולאיזו מסה מתאים

במהלך הקורס נלמד להכין את כל העקרונות של פיהם תוכלו להכין מגוון מקרונים שתרצו,
ונכין גם:

מקרון איטלקי, צרפתי, שויצרי

5 אפקטים

6 מילויים

מחיר השקה מיוחד ובונוסים חד-פעמיים למהירי החלטה

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה. לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל,
הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.


לתשומת לב: קורס זה הינו חלק ממסלול הבופה ולא ניתן לרוכשו באופן נפרד. לצפיה בסילבוס המסלול לחצו כאן>>>
להצעת מחיר אטרקטיבית למסלול פנו אלינו 02-6225922

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 880 ש"ח:

שיעור עוגת מקרון בשווי של 450 ש"ח
שיעור הדגמה מיוחד על הזילוף בקונדיטוריה מהשף עידן חדד בשווי של 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו בשווי של 150 ש"ח
שיעור כל סוגי הפקטין ואופן התנהגותם מהשף ערן שוורצברד בשווי של 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם וללמוד להכין את המקרון המושלם? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 880 ש"ח:

השף עידן חדד מעניק שיעור הדרכה נפרד לזילוף מקצועי בקונדיטוריה
בשווי 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
שיעור כל סוגי הפקטין ואופן התנהגותם מהשף ערן שוורצברד
בשווי של 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם וללמוד להכין את המקרון המושלם? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה את אומנות האפייה והכנת הקינוחים בצורה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים התכנים מועברים על ידי שפים מקצועיים ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. פירוליטה - המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר גלם, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר. 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, כל תלמיד בקורס מקבל שם משתמש וסיסמה אישיים שאין להעביר למישהו אחר. 

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו,פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אתכם איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

מוכנים להירשם ולקחת את יכולות הכנת המקרונים שלכם לשלב הבא? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.