.

.

אומנות הכנת פטיפורים

עם השף - קונדיטור ערן שוורצברד

הקורס המתקדם והמקיף מסוגו
להכנת פטיפורים אומנותיים מדהימים

בעולם הקונדיטוריה, הפטיפורים הם כמו יהלומים קטנים של טעם משגע וביס נפלא אחרי האוכל. בקורס המיוחד עם השף קונדיטור ערן שוורצברד תלמדו להכין פטיפורים שלא רק נראים טוב אלא הם גם בעלי טעם נפלא ומהווים את ליבו של שולחן קינוחים רב-רושם ומרכז תשומת הלב באירועים. במהלך הקורס תחשפו למיטב הטכניקות והסודות שיאפשרו לכם להכין פטיפורים בצורה מקצועית ומרשימה ולהכניס אותם לרשימת היכולות שלכם.

מטרת הקורס

פיתוח היצירתיות והבנת העקרונות העומדים מאחורי בניית ויצירת פטיפור, יצירת המתכון, יכולת תמרון בתוכו, הכרת פרקטיקות עבודה יעילות, גם בשטח האירוע, לימוד יסודי של מושגים רבים ופרזנטציות ייחודיות ליצירת הרושם הויזואלי המתאים והמגרה.

רוצים לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותכם,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית

עולם עשיר של ידע מעשי מתקדם:

• איך משנעים קישוטי פטיפורים לאירוע בצורה פרקטית
• איך גורמים ללקוח לגשת דווקא לפטיפורים שהכנו בקלות
• מה תפקידם של הסוכר האינוורטי והגלוקוז
• מה ההבדל בין סוגי הפקטינים השונים ולמה נועד כל אחד וכיצד משתמשים בו
• אלו דגשים חשובים בשימוש בפקטין ומהם תפקידי הלימון
• מהו הטריק למזיגה חלקה של ג'לי בתבנית
• מהו היחס הנכון בין מים לאבקת ג'לטין? (לא מה שחשבתם!)
• מהו התזמון האידיאלי להכנסת ג'לטין למסה
• מהו המרקם הנכון לקרמו וכיצד ניתן לשלבו
• על אלו דגשים יש להקפיד בהכנת הקרמו
• מתי מעדיפים להשתמש בבצק פריך בשיטת סבלאז' ומתי בקרמאז'
• איך מרדדים נכון בצק פריך
• איזה פטנט מסייע לנקות את בלנדר המוט בקלות
• מהי השיטה לקיבוע משטח החיתוך –לחיתוך וקיצוץ מקצועיים

במהלך הקורס נלמד את כל העקרונות שעל פיהם תוכלו להכין מגוון פטיפורים שתרצו, ונכין גם:

פטיפור מגנום וניל דובדבן על מקל

קרמו אקזוטי בפרזנטציה ייחודית

פטיפור מבחושה שוקולד, פיסטוק תות

וכן פיננסייר שקדים משמש ופטיפור חצי ספרה שוקולד במילוי מסקרפונה בננה

מחיר השקה מיוחד ובונוסים חד-פעמיים למהירי החלטה

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה. לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל,
הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

גם מחיר מיוחד וגם אפשרות לתשלומים: עלות הקורס במחיר השקה מיוחד וחד פעמי:

220*4 ש"ח בלבד למשך שבועיים בלבד במקום 1680 ₪!

כולל אפשרות פריסה נוחה לתשלומים.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 430 ש"ח:

פרק ללימוד מיוחד עם ערן שוורצברד - כל סוגי הפקטין והתנהגותם בשווי 80 ש"ח
שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד
בשווי של 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם ולשדרג את יכולות הכנת הפטיפורים שלכם?
השף ערן שוורצברד מחכה לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 880 ש"ח:

השף עידן חדד מעניק שיעור הדרכה נפרד לזילוף מקצועי בקונדיטוריה
בשווי 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
שיעור כל סוגי הפקטין ואופן התנהגותם מהשף ערן שוורצברד
בשווי של 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם ולשדרג את יכולות הכנת הפטיפורים שלכם? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

אודות השף ערן שוורצברד

ערן שוורצברד הנו אחד המומחים המובילים בישראל בתחום הקולינריה. השף מעניק ייעוץ למסעדות, מלמד סמינרים קולינריים ,ועוסק בפיתוח מוצרים חדשים. לאורך הקריירה שלו, השף שוורצברד למד ברציפות בבתי ספר קולינריים מובילים באירופה במטרה להרחיב את הידע והמומחיות שלו. בין היתר השתתף במוסדות הבאים: לנווטה, פריז - חניכה מתמשכת. פברי איטליה - איטלקו ג'לטו - התמחות בגלידה איטלקית. Unifine Doheler, בלגיה - קורס שוקולטייר. פרנדי, פריז - חניכות מתמשכת. למד תחת אדון הקינוח פייר הרמה. גורמה ואלרהונה, פריז - חניכות מתמשכת.

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה את אומנות האפייה והכנת הקינוחים בצורה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים התכנים מועברים על ידי שפים מקצועיים ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. פירוליטה - המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר גלם, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר. 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, כל תלמיד בקורס מקבל שם משתמש וסיסמה אישיים שאין להעביר למישהו אחר. 

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו,פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אתכם איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

מוכנים להירשם ולקחת את יכולת יכולות הכנת הפטיפורים שלכם לשלב הבא?
אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.