.

.

יצירות אמנות מדהימות משוקולד

קורס הכנת פטיפורים עם השוקולטייר רונן אפללו

כמו בבוטיקים - קורס מתקדם ומקיף
להכנת פטיפורים מרשימים ומקצועיים

פרלינים מקצועיים הם ממתק לעיניים וחגיגה אמיתית לחיך. במסגרת הקורס ילמד השוקוליטייר רונן אפללו טכניקות מתקדמות להכנת פרלינים ויוביל אתכם בעולמם הקסום, המעודן והמגרה של ממתקי השוקולד המפורסמים. במהלך הקורס תלמדו להכין פרלינים מושלמים, מדויקים ויפהפיים בטכניקות שונות ופרזנטציות השמורות לבוטיקים של שוקולד תוך העברת חומרים מקיפים ויסודיים על התנהגות חומרים בכל שלב וטיפים מועילים.

מטרת הקורס

הבנה אמיתית ,יסודית וקלה של טמפרור כל סוגי השוקולד, טכניקות בצביעה, הקניית מיומנויות לציפוי, מילוי וכיסוי הפרלינים.

רוצים לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותכם,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית

עולם עשיר של ידע מעשי מתקדם:

• איך מקבלים פרלין מבריק, יציב, דק ועמיד לאורך זמן
• כיצד משפיע הסוכר על אופן המסת השוקולד
• מהו חלון הזמן לעבודה ואיך מאריכים אותו
• איך אוחזים בתבנית בכל שלב ליצירת מולדינג נכון
• מהו מבנה פרלין תקני
• איך עושים פרלינים בדיגום אישי
• מהו הסוד להתמודדות עם שוקולד סמיך
• מה מקסימום הפעמים שניתן לחמם שוקולד שוב ושוב
• איך יוצרים גנאש מתאים ביותר למילוי פרלין
• מה משפיע על טעם מעולה של המילוי
• איזה טריק מלהיב מקרר ברגע את הגנאש
• איזה חידוש עולמי יש בגנאש הדבש שרונן מלמד
• איך מוודאים שגנאש מוכן למילוי
• מה היתרון בגנאש המבוסס מחיות פרי
• מה החוקיות בגנאשים מבוססי שומן
• מהי הנוסחה לטמפרור בשיטה השניה ואיך משתמשים בה בצורה חכמה
• מהו הטריק להארכת זמן כיסוי הפרלינים
• מהי השיטה היעילה ביותר לחילוץ כל הפרלינים מהתבנית בשניה

במהלך הקורס נלמד את כל העקרונות שעל פיהם תוכלו להכין מגוון פרלינים שתרצו
ונכין גם:

perlin 08

4 פרזנטציות שונות למולדינג

מילוי גנאש רויאל

מילוי ג'ינג'ר דבש

מילוי מחיות פרי

מה אומרים על הקורס

מחיר השקה מיוחד ובונוסים חד-פעמיים למהירי החלטה

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה. לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל,
הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

גם מחיר מיוחד וגם אפשרות לתשלומים: עלות הקורס במחיר השקה מיוחד וחד פעמי:

209*4 ש"ח בלבד למשך שבועיים בלבד במקום 1500 ₪!

כולל אפשרות פריסה נוחה לתשלומים.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 470 ש"ח:

רונן מעניק שיעור הדרכה מיוחד ליצירת דיסקיות שוקולד מטומפרר בשווי של 150 ש"ח
שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד
בשווי של 160 ש"ח
כל סוגי הפקטין והתנהגותם מהשף ערן שוורצברד בשווי 80 ש"ח
מתכון לגנאש קפה ג'מייקני בשווי 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם ולשדרג את יכולות הכנת הפרלינים שלכם? ה
שוקוליטייר רונן אפללו מחכה לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 880 ש"ח:

השף עידן חדד מעניק שיעור הדרכה נפרד לזילוף מקצועי בקונדיטוריה
בשווי 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
שיעור כל סוגי הפקטין ואופן התנהגותם מהשף ערן שוורצברד
בשווי של 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם ולשדרג את יכולת הכנת הפרלינים שלכם? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

אודות השוקולטייר, רונן אפללו

השוקולטייר המומחה, רונן אפללו - מנהל בית הספר "אמיליה בוטיק שוקולד" בגבעתיים. זוכה מקום שלישי בתחרות השוקולד העולמית The international chocolate awards לשנים 2016 ו- 2017 ומקום שני בעולם לשנת 2018

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה את אומנות האפייה והכנת הקינוחים בצורה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים התכנים מועברים על ידי שפים מקצועיים ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. פירוליטה - המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר גלם, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר. 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, כל תלמיד בקורס מקבל שם משתמש וסיסמה אישיים שאין להעביר למישהו אחר. 

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו,פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אתכם איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

מוכנים להירשם ולקחת את יכולת הכנת הפרלינים שלכם לשלב הבא? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.