.

.

המקצוענות בקונדטוריה בוערת לך מבפנים?
ועוד ניחוש קטן...
כשמגיעות מחמאות על מאפים, מתוקים ותוצרים מהמשפחה ומהחברים (ואולי גם מלקוחות)
המחשבה שעוברת לך בראש היא...
"זה כלום ממה שאפשרי לי"?
אם כן...
"יש לך את זה!"
וכנראה שמידי פעם עולה בך משאלה...
"הלוואי וידעתי יותר...
איך מחשבים...
איך מרכיבים לבד...
וכמובן...
איך מדייקים את הטעם והנראות לשיאים חדשים?

קורס קינוחי כוסות למקצוענים
כל הסודות והטריקים מהמטבח של השף אצלך בבית

עם השף- קונדיטור עידן חדד

קורס מתקדם ומקיף להכנת
קינוחי כוסות מרשימים וטעימים

הכנת קינוחי כוסות היא דרך נהדרת, צבעונית, שמחה ומרשימה להגשה אישית של קינוחים באירועים. במסגרת הקורס, שף קונדיטור עידן חדד מציג את הטכניקות שכל איש מקצוע צריך להכיר במטרה להביא את יכולות ההכנה שלו לרמות גבוהות של מקצוענות ולהעשיר את הידע המקצועי שלו בתחום.

מטרת הקורס

התמחות בבניית קינוחי כוסות מקצועיים, שילוב מרקמים נכון בהרכבת מנה, טכניקות ופרקטיקות ליצירת שכבות אחידות גם בכמות מסחרית, המרה לעוגות ויטרינה, הכרת פרזנטציות שונות תוך התאמת טעמים נכונים.

רוצים לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותכם,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית

עולם עשיר של ידע מעשי מתקדם:

• איך בונים קינוח כוס בצורה מקצועית
• כיצד יוצרים שכבות נקיות ואחידות בגובהן בכל הכוסות
• מהי השיטה הייחודית של השף למנוע כניסת אוויר לשק הזילוף
• אלו דגשים חשובים ביצירת מסה של מוס לכוס
• איך בודקים מוכנות קרם אנגלז ללא מדחום
• מהי הדרך הטובה ביותר ליצירת דפי טויל חלקים כמו ממכונה
• איך יוצרים פרלינים בקלות מהג'נדויה?
• מהו סוג הצבע האידיאלי לשימוש במרנג שוויצרי על פי נסיון השף
• כיצד משווים טמפרטורות כשמדובר בגבינות
• כיצד מכינים מרנג איטלקי מוצלח
• מהם הכללים עליהם יש להקפיד כדי לקבל מוס פרי עמיד
• איך הכי נוח להתעסק עם גלוקוזה
• מהו הטריק לגרום למדלן להיות הכי צרפתי שאפשר

במהלך הקורס נלמד את כל העקרנות שעל פיהם תוכלו להכין מגוון קינוחי כוסות שתרצו
ונכין גם:

כוס צהוב לבן אקזויטקה

כוס כיכר מדלן

כוס חלום בורוד

וכן כוס ג'נדויה אגוזים וכוס מילקי סטייל

מה אומרים על הקורס

מחיר השקה מיוחד ובונוסים חד-פעמיים למהירי החלטה

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה. לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל,
הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

גם מחיר מיוחד וגם אפשרות לתשלומים: עלות הקורס במחיר השקה מיוחד וחד פעמי:

209*4 ש"ח בלבד למשך שבועיים בלבד במקום 1610 ₪!

כולל אפשרות פריסה נוחה לתשלומים.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 1630 ש"ח:

השף מעניק שיעור הדרכה נפרד לזילוף מקצועי בקונדיטוריה בשווי של 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
כל סוגי הפקטין והתנהגותם מהשף ערן שוורצברד בשווי 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח
המדריך המקיף לבנית מתכוני מוס בשווי 1200 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם ולשדרג את יכולות הכנת קינוחי הכוסות שלכם?
השף עידן חדד מחכה לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 1630 ש"ח:

השף עידן חדד מעניק שיעור הדרכה נפרד לזילוף מקצועי בקונדיטוריה
בשווי 160 ש"ח
שיעור דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי של 150 ש"ח
שיעור כל סוגי הפקטין ואופן התנהגותם מהשף ערן שוורצברד
בשווי של 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה
בשווי 40 ש"ח
המדריך המקיף לבנית מתכוני מוס בשווי 1200 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם ולשדרג את יכולת הכנת קינוחי הכוסות שלכם? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

אודות השף קונדיטור עידן חדד

שף קונדיטור ערן חדד הנו השף קונדיטור של מלון הילטון בתל אביב. עידן למד אצל הקונדיטור ז'רום לנגלייה מצרפת ובעל תעודה מטעם בית הספר הגבוה לקונדיטוריה ועוד בתי ספר אחרים בארץ ובחו"ל Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie בצרפת. בנוסף, עידן עבד גם במלונות יוקרה בישראל כמו מלון ריץ קרלטון , מלון אלמה , מלון דן אילת.

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה את אומנות האפייה והכנת הקינוחים בצורה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים התכנים מועברים על ידי שפים מקצועיים ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. פירוליטה - המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר גלם, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר. 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, כל תלמיד בקורס מקבל שם משתמש וסיסמה אישיים שאין להעביר למישהו אחר. 

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו,פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אתכם איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

מוכנים להירשם ולקחת את יכולת הכנת קינוחי הכוסות שלכם לשלב הבא?

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.