.

.

להצליח כל פעם מחדש

קורס הכנת חלות ועוגות שמרים

ללמוד להכין כל חלה שעולה בדעתך
וכל עוגת שמרים מהחלומות !

אין כמו ריח מאפי שמרים המתפשט בחלל וממגנט את כולם לישיבה משותפת במטבח, לרגעים קטנים של בית שנחרטים עמוק... וכמובן שאין קונדיטוריה בלעדיהם!
הגיע הזמן לדעת לאפות שמרים כמו מקצוענים!
ודווקא בגלל שזהו תחום כה בסיסי חייבים לרכוש מיומנות והבנה בהתנהגות השמרים בפרט ויחסי הגומלין בין כל חומרי הגלם המעורבים בכלל! נכון,זהו תחום מאתגר אך ברכישת הידע המקיף והיסודי המוגש כאן – תסגרו אחת ולתמיד את הפינה הזו! הקורס ייתן לכם את כל הכלים הדרושים כדי להכין את המאפה המושלם בכל פעם, חלות מהתמונות, ועוגות שלא יוכלו להישאר אדישים לידן אפילו שהן "רק" משמרים... להוציא את המאפה אוורירי וטרי שגורם עונג בכל ביס. אתם מוזמנים להכיר את כל הסודות הקטנים והגדולים, הטיפים השוים,ו להפוך למקצוענים בתחום.

מטרת הקורס

פיתוח ההבנה והמיומנות בבצקי שמרים ישירים, לחלות, לחמניות ועוגות , הכרת השיטות השונות לטיפול בכל סוגי השמרים, מגוון רחב של מליות לעוגות ופיתוח היצירתיות בפרזנטציות שונות., לימוד יסודי ומעשי על התנהגות כל חומרי הגלם במצבים השונים.

רוצים לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותכם,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית

עולם עשיר של ידע מעשי מתקדם:

• מהם גורמי תמותת שמרים? • כיצד משתמשים בכל אחד מ-4 סוגי השמרים? • אלו 3 תנאים מסייעים לפעולת השמרים? • כיצד משפיע כל אחד מחומרי הגלם שבבצק שמרים :מלח, סוכר, גלוטן, נוזלים ,ביצים ,שומן ועוד? • כמה התפחות עובר בצק שמרים לחלה ומדוע? • כמה התפחות עובר בצק שמרים לעוגה ובאיזה אופן? • מהם מדדי מוכנות בצק שמרים לחלות אחרי הלישה? • מהו מדד מוכנות בצק שמרים לחלות אחרי מנוחה אחרונה? • מהם מדדי מוכנות מאפה שמרים אחרי האפיה?(3) • כיצד מכינים בצקי שמרים לחלות ללא מתכון? • כיצד מתבצעת מנוחה שניה בצורה מקצועית וללא הקצאת זמן מיוחד? • כיצד מכינים מאפים בעלי מראה אחיד גם בכמויות גדולות? • איך מכינים עוגות אישיות בפרזנטציות מקוריות ובקלות רבה? • מה ההבדל בין מלוש במיקסר תעשייתי למלוש ביתי מבחינת טמפרטורת חומרי הגלם? • כיצד ניתן לקצר את זמן ההתפחה ועם כל זאת להוציא מאפה אוורירי ביותר? • כיצד מתאימים עמילן נכון למליות גבינה? • מהו המרכיב ההכרחי במילויי עוגות שמרים ? • מהו המשקל הרצוי לכל רצועת בצק לחלה ומה האורך המתאים בקליעות השונות? • על מה יש להקפיד בהמרת חמאה לשמן? • איך יוצרים תערובת מושלמת לבצבוץ? • ועוד ועוד.

בסיום הקורס תדעו להכין כל מאפה העשוי מבצק שמרים ישירים
וגם 23 מאפי שמרים ו4 בצקים שונים כמו:

• בצק שמרים לחלות • בצק שמרים ללחמניות חמאה רכות • בצק שמרים לעוגות • בצק שמרים לפרסבורגר • קליעת חלת שמיניה • קליעת שתיים שהן ארבע • קליעת צמת כתר • קליעת 4 –חלת מפתח • קליעת 4 –כדור • קליעת 5 • קליעת 6 • קליעת חלת טורבן • לחמניות חמאה • עוגת בורג שוקולד • עוגת קרנץ פרג • עוגת קרנץ שעורים –קינמון • עוגת קרנץ כתר –תמרים • מקלעת תפוחים • מקלעת גבינה • מעטפות גבינה • עוגת פרסבורגר פרג –פסים • עוגת פרסבוגר פרג פרח עוצר נשימה! • עוגת פרח שוקולד • עוגה אישית –תפוחים • עוגה אישית שוקולד • רוגעלך ומיני רוגעלך

למלית_פרג_(2)

קצת המלצות מכאלו שניסו והצליחו:

ועוד המלצות

מחיר השקה מיוחד ובונוסים חד-פעמיים למהירי החלטה

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה. לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.


לתשומת לב: קורס זה הינו חלק ממסלול הבופה ולא ניתן לרוכשו באופן נפרד. לצפיה בסילבוס המסלול לחצו כאן>>>
להצעת מחיר אטרקטיבית למסלול פנו אלינו 02-6225922

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 950 ש"ח:

שיעור הדרכה לקליעת חלת טורבן בשווי 80 ₪
4 שיעורי הדרכה ליצירת עוגת חרצית שוקולד ועוגות אישיות: תפוחים, שוקולד ומיני רוגעלך,
כולן בפרזנטציות לא מוכרות. בשווי 450 ש"ח
שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד בשווי של 160 ש"ח
שיעור הדרכה ליצירת דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו
בשווי 150 ש"ח
כל סוגי הפקטין והשימוש בהם מהשף ערן שוורצברד בשווי 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה בשווי 40 ש"ח

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם וללמוד להכין את מאפי השמרים שישאירו את כולם פעורי פה? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

בנוסף, חבילת בונוסים משתלמת במיוחד בשווי של 950 ש"ח:

שיעור הדרכה לקליעת חלת טורבן בשווי 80 ₪
4 שיעורי הדרכה ליצירת עוגת חרצית שוקולד ועוגות אישיות: תפוחים, שוקולד ומיני רוגעלך, כולן בפרזנטציות לא מוכרות. בשווי 450 ש"ח
שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד בשווי של 160 ש"ח
שיעור הדרכה ליצירת דיסקיות שוקולד מטומפרר מהשוקולטייר רונן אפללו בשווי 150 ש"ח
כל סוגי הפקטין והשימוש בהם מהשף ערן שוורצברד בשווי 80 ש"ח
קובץ המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה בשווי 40 ₪

הכל כלול במחיר ההשקה המיוחד ולשבועיים בלבד!

מוכנים להירשם וללמוד להכין את מאפי השמרים שישאירו את כולם פעורי פה? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה את אומנות האפייה והכנת הקינוחים בצורה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים התכנים מועברים על ידי שפים מקצועיים ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. פירוליטה - המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר גלם, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר. 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, כל תלמיד בקורס מקבל שם משתמש וסיסמה אישיים שאין להעביר למישהו אחר. 

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו,פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אתכם איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

מוכנים להירשם ולקחת את יכולת הכנת השמרים שלכם לשלב הבא? אנחנו מחכים לכם

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס.