למדת כבר כמה פעמים טמפרור שוקולד
והענין מאתגר אותך כל פעם מחדש?
רוצה להכין ולמכור פרלינים ברמה בינלאומית?

השוקולטייר רונן אפללו

מנהל בית הספר "אמיליה שוקולד" בקורס שוקולד- פרלינים

חולק איתך את השיטה הייחודית שלו בדרך לפרלין המושלם!

הקורס שיחזיר לך את האמון ביכולותיך כלפי השוקולד,
יעמיק את הבנתך בכל שלב בתהליך,
כך שגם מהתבנית שלך-
הפרלינים ישלפו בפעם אחת!

Play Video

פרלינים מקצועיים הם ממתק לעיניים וחגיגה אמיתית לחיך. כדי להכין אותם כמו בבוטיקים המוקפדים מטמפררים את השוקולד תחילה, תהליך הטמפרור נחשב לאחד המאתגרים, משום שהוא דורש דיוק מירבי. השיטה הייחודית של השוקולטייר רונן אפללו הופכת את כל הענין לתרפיה חויתית וקלה, שבסופה מתקבל פרלין מבריק, יציב, דק אך עמיד לאורך זמן. בטעם יוקרתי שעושה את ההבדל.

ארזנו את השיטה בתכנית מיוחדת שתשנה את כל היחס שלך לטמפרור ותאפשר לך להכין פרלינים בצורה נקיה ומתגמלת, להבין לעומק את כל הצמתים החשובים, לדעת לקצר תהליכים גם במילוי וגם בסגירה ובכלל- למכור ולהרוויח יותר!

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות ! זו לא עוד סדנא דיגיטלית מזדמנת, וגם לא סדנת זום מעומעמת שהיום היא פה ומחר איננה! קורס הפרלינים הינו קורס שלם בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו , קורס שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את השוקולטייר באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך הקערות והכלים שלו, זהו קורס שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד, ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור לתלמידינו בלבד!

הקורס לוקח אותך למסע מרתק מפול הקקאו ועד לפרלין המושלם, ומכשיר אותך לייצר פרלינים ברמת טעם, גימור וטקסטורה בינלאומיים.

הנה תכנית המסע:

שיעור מס' 1:

הקדמה- כל היסודות והסודות מפולי הקקאו ועד לבניית פרלין מבריק, יציב, דק ועמיד לאורך זמן.
איך משפיעים הסוכרים על אופן המסת השוקולד מכל סוג שהוא.

שיעור מס' 2:

איך עושים “מולדינג” נכון?
מהן שיטות הצביעה השונות לקבלת פרלין בדיגום הרצוי?

שיעור מס' 3:

מהו הסוד להתמודדות עם שוקולד סמיך?
איך מטמפררים נכון ומדויק ובצורה נקיה? מהם כלי ההמסה הנכונים?
מהו חלון הזמן לעבודה ואיך מאריכים אותו?

שיעור מס' 4:

איך יוצרים גנאש מתאים ביותר למילוי פרלין?
מה משפיע על טעם מעולה של המילוי ומהי השיטה לקרר ברגע את הגנאש?

שיעור מס' 5:

איך מוודאים שגנאש מוכן למילוי ומהו החידוש העולמי בגנאשים מסוג גנאש ג’ינג’ר דבש
שהשוקולטייר מחדש בשיעור זה?

שיעור מס' 6:

איך מכינים נכון גנאשים מבוססי פרי ומה החוקיות בגנאשים מבוססי שומן?

שיעור מס' 7:

מהי הנוסחה לטמפרור בשיטה נוספת גם בשוקולד חלבי,
כך שהמסה תתקבל מדויקת ונוחה לעבודה.

שיעור מס' 8:

איך לסגור פרלינים בשיטה ייחודית ונקיה,
מהו הטריק להארכת זמן כיסוי הפרלינים!
ואיך לנתק ברגע אחד את כל הפרלינים מהתבנית וללא כל מאמץ.

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אחרי הקורס הזה הפרלינים שלך יהיו ליגה!

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1:

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”.

 
ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2:

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3:

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים.
אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4:

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5:

הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו

שווי ההטבה: 150 ש"ח

בונוס מס' 6:

בונוס מתכון גנאש קפה ג’מייקני

שווי ההטבה: 160 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 2,963 ₪

בונוס מס' 1:

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”.

 
ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2:

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3:

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים.
אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4:

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5:

הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו

שווי ההטבה: 150 ש"ח

בונוס מס' 6:

שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד

שווי ההטבה: 160 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 2,963 ₪

מחיר הקורס כולל הבונוסים:

1,497 ₪!

מחיר מיוחד לרגל ההשקה:

794 ₪

מה חושבים על בית הספר שלנו:

“ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה

השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!

מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!

אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!

מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!

גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….

השירות מעולה!

יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!

ממליצה בחום!”

אפרת ביטון אלעד

“בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל.  ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.

וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.

והעיקר, הצלחתי!”

טובה לוי

“נהניתי שאני מקבלת מתכון ורואה איך עושים את זה  עד הפרטים הכי קטנים, שאני מבינה בדיוק מה לעשות כדי לשנות את המתכון, גם מאד מקצועי, גם המתכונים ברמה, תוצרים שלא ראיתי בשום מקום!
אני נהנית שאני יכולה לשלוח שאלות דחופות ועונים לי מהר, הזמינות מאד גבוהה, כבר קניתי קורס דיגיטלי פעם ממישהי, ולקח לה המון זמן לענות ואצלכם זה מדהים!
התוצאות מדהימות, החומר ברור מאד, 
השפים מסבירים מהמם, אני מאד מרוצה”

שרה בן פורת בני ברק

חייבת לומר שהתאהבתי!

שאפו ענק שהרמתם את הכפפה 

ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד 

ברמה , בלי לצאת מהבית,

בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,

ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי 

או שעות לא נוחות.

והצוות המסור -אין מילים!

אביגיל קפלן ירושלים

אודות השוקולטייר רונן אפללו

מנהל בית הספר “אמיליה בוטיק שוקולד” בגבעתיים.
זוכה מקום שלישי בתחרות השוקולד העולמית The international chocolate awars לשנים 2016 ו- 2017.
ומקום שני בעולם לשנת 2018

שלי לוי

הוד השרון

רונן אפללו בשיעוריו מעביר את הידע בצורה מפורטת ‘כאילו
אני ממש נוכחת בשיעור’.
התכנים הם מרמת הבסיס כך שהחשש מחוסר הצלחה נעלם.
למדתי שיטות וטריקים שמביאים אותי לרמת מקצועיות גבוהה.
השיעורים זמינים עבורי למשך כל החיים כך שאני יכולה לחזור
שוב ושוב על תכני הקורס.
מעבר לכל- מדובר בחוויה טעימה!
למידה אינטרנטית הינה מאתגרת ופירוליטה מצאו את הדרך
אל פלטפורמת הלמידה החדשה

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס. בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.

 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך  איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

 

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום המערכת תשלח לך שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לך להיכנס ולצפות בקורס.
בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית