מתסכל אותך לגלות כל פעם מחדש שהעוגה קורסת אחרי האפיה? הפרוסה נתקעת לך בגרון או מותירה שומן על היד? לדעת להכין עוגות יוקרה המתאימות כמתנה או לבופה, בקערה אחת ובטעם עשיר- כבר לא חלום! כאן ועכשיו בהישג ידך!

שף קונדיטור אלון גולדמן

יועץ קולינרי מבוקש, אלוף ישראל בקינוחים

מלמד אותך את היסודות החשובים בקונדיטוריה בכלל ובעוגות בחושות בפרט!

הקורס שיחשוף בפניך תובנות נחוצות, ויתווה לך דרך חדשנית להכנת עוגות בחושות, תוך הבנה עמוקה ויסודית על התנהגות כל חומרי הגלם הבסיסיים במשפחת העוגות הבחושות, הן במהלך ההכנה והן באפיה ולאחריה.
Play Video

עוגות בחושות עשירות הן הטרנד החם ביותר ולא סתם! לעצום עיניים, לדמיין עוגת ראווה מושלמת ויפהפיה, בלי להמתין בין שכבה לשכבה למוס שיקפא, ובלי להכין מראש קישוטים מורכבים, לפתוח עיניים ולגלות שהמציאות החלומית הזו אפשרית בעוגה בחושה בסגנון חדשני וקל!

ארזנו את השיטה בתכנית מיוחדת שתאפשר לך להבין אחת ולתמיד איך לגרום לעוגות שלך לצאת מליון דולר, במרקם שישאיר טעם של עוד!

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות! זו לא עוד סדנא דיגיטלית מזדמנת, וגם לא סדנת זום מעומעמת שהיום היא פה ומחר איננה! קורס "בחוש מודרני" הינו נושא שלם בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו, קורס שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את השף המבוקש- אלון גולדמן באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלו, זהו קורס שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד, ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור שלנו!

הקורס לוקח אותך למסע הבנה יסודי ומחכים בקונדיטוריה בכלל ובעוגות בחושות מודרניות בפרט, ומכשיר אותך ליישם אותו בכל צורה אחרת, עד לתוצר המושלם!

הנה תכנית המסע:

שיעור מס' 1
הקדמה שאסור לפספס- היסודות החשובים בקונדיטוריה בכלל ובעוגות בחושות בפרט.
בין היתר- מהי הסיבה הנפוצה ביותר לקריסת עוגות בחושות?
שיעור מס' 2
איך יוצרים עוגת ראוה מרשימה (=אוריון) שתראה כמו עוגת מוס בשכבות, בלי הקפאת ביניים, בקערה אחת.
איך לקרמל אגוזים ושאר פיצוחים בשיטה קלה ומהירה?
שיעור מס' 3
איך מכינים בקלות שוקולד בלונד?
מהו הגורם העיקרי לפגיעה באיכות עוגות בחושות עשירות?
מהי הדרך היעילה לשקול מסות בחושות לתבניות שקעים?
שיעור מס' 4
מהי השיטה הפרקטית ביותר להכנת קראמבל פרורים? (ההיפך ממה שכולם עושים...)
מהו תפקיד המרנג הצרפתי בעוגה הבחושה?
כיצד מוסיפים אותו בצורה היעילה ביותר למסה?
שיעור מס' 5
מהו הסוד להכנת קונפי נכון?
-השיטה הבלעדית לאפקט פקטין מושלם.
מהם הדגשים החשובים בהכשרת תבנית מתכת לעוגה בחושה?
שיעור מס' 6
איך מכינים עוגות פיננסייר אישיות המתאימות כמתנה שלא תישכח?
איך מקבלים עוגה בחושה שטוחה וללא "בטן"?
עוגת הדגל של השף אלון גולדמן- טיגריס!

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לך חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1
אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של "פירוליטה".
ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.
שווי ההטבה: 600 ש"ח
בונוס מס' 2
חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.
שווי ההטבה: 80 ש"ח
בונוס מס' 3
סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים.
אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה
שווי ההטבה: 156 ש"ח
בונוס מס' 4
תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר
שווי ההטבה: 1,897 ש"ח
בונוס מס' 5
שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד
שווי ההטבה: 160 ש"ח
בונוס מס' 6
הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו
שווי ההטבה: 150 ש"ח

שווי כל הבונוסים: 3,043 ₪

מחיר הקורס כולל הבונוסים:

1,520 ₪

מחיר מיוחד לרגל ההשקה:

597 ₪

מה חושבים על בית הספר שלנו:

"ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה

השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!

מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!

אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!

מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!

גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….

השירות מעולה!

יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!

ממליצה בחום!"

אפרת ביטון אלעד

"בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל.  ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.

וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.

והעיקר, הצלחתי!"

טובה לוי

"נהניתי שאני מקבלת מתכון ורואה איך עושים את זה  עד הפרטים הכי קטנים, שאני מבינה בדיוק מה לעשות כדי לשנות את המתכון, גם מאד מקצועי, גם המתכונים ברמה, תוצרים שלא ראיתי בשום מקום!
אני נהנית שאני יכולה לשלוח שאלות דחופות ועונים לי מהר, הזמינות מאד גבוהה, כבר קניתי קורס דיגיטלי פעם ממישהי, ולקח לה המון זמן לענות ואצלכם זה מדהים!
התוצאות מדהימות, החומר ברור מאד, 
השפים מסבירים מהמם, אני מאד מרוצה"

שרה בן פורת בני ברק

חייבת לומר שהתאהבתי!

שאפו ענק שהרמתם את הכפפה 

ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד 

ברמה , בלי לצאת מהבית,

בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,

ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי 

או שעות לא נוחות.

והצוות המסור -אין מילים!

אביגיל קפלן ירושלים

אודות השף אלון גולדמן

יועץ קולינרי מבוקש, מנהל חדשנות קולינארית, מקום ראשון בתחרות הקונדיטוריה של ישראל – אלוף ישראל בקינוחים (2012) משתתף בגמר אליפות הפטיסרי האירופאית בג'נבה (2014) קפטן נבחרת הפטיסרי של ישראל. כתב במגזינים מקצועיים בחו"ל: Dulcypas , Sogood , Le Journal du Patissier
בעל 24 שנות נסיון, בוגר בתי הספר Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie) ENSP , Lenotre) ו- CFA Chambery בצרפת (C.A.P , B.T.M) בוגר קורסים מתקדמים והשתלמויות וגם מתורגמן מקצועי אצל השפים הידועים: Christophe Michalak , Champion du Monde, Jean Michel Peruchon, M.O.F Patissier, Christophe Adam, Julien Alvarez, Champion du Monde, Philippe Rigolo, M.O.F Patissier, Thierry Bamas, M.O.F Patissier, Frederic Hawecker, M.O.F Chocolatier, Angelo Musa M.O.F Patissier, Arnaud Larher M.O.F Patissier

MOF אנג'לו מוסא

אלוף העולם בפטיסרי

 Passionné et passionnant sont les mots me venant à l’esprit lorsque je pense à Alon Golden . J’ai découvert ce personnage hors norme, dont la passion pour la pâtisserie dépasse les frontières de son pays. A la fois pâtissier et traducteur dans le domaine de la pâtisserie, notre rencontre a eu lieu au détour d’une formation en Israël où il m’a épaulé. A la pointe de la technique, il est aussi très créatif, il a su apporter sa touche pâtissière au marché israélien pour le faire évoluer.   Au-delà de l’aspect professionnel pour lequel j’ai beaucoup de respect, il est avant tout un grand ami.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס. בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום המערכת תשלח לך שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לך להיכנס ולצפות בקורס.
בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית