חיפשת קינוחים מהירים וקלים?
תמיד חשבת שפונדנט הוא סופלה? האמנת שאין הרבה מה ללמוד בקינוחי ביסטרו?
לא משנה כמה, איך ואיפה למדת, הקורס הזה יחדש לך. נקודה!

שף קונדיטור תומר כבירי

מורה לקונדיטוריה בנשמתו ויועץ בינלאומי בקורס יחודי של קינוחי ביסטרו

חושף את כל השיטות, הטריקים הגדולים והקטנים שעושים את כל ההבדל!

הקורס שילמד אותך את היסודות החשובים בקונדיטוריה, יוכיח לך כמה גם בקלאסיקה צרפתית יש עומק רב,
ויחשוף בפניך טכניקות בלעדיות שיגרמו לך לאמץ אותן מיידית בהכנת מאפים, קינוחים ושוקולד.
Play Video

קלאסיקה צרפתית טהורה, בדמות קינוחי הביסטרו נתפסים לעיתים כבייסיק שחייבים לדעת להכין- גם ללא זיקה לקונדיטוריה, אולם השף תומר כבירי מוכיח שדווקא כאן טמונים יסודות חשובים, בסיסיים שאינם ידועים גם למנוסים ומלומדים, ובוודאי שלא לחובבים.

לכן ארזנו את כל המתודה בתכנית מיוחדת שתאפשר לך לגלות את כל הפטנטים והטריקים שיהפכו את קינוחי הביסטרו שלך לליגה, כל מה שידעת עד היום בפטיסרי יעלה קומה!

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות! זו לא עוד סדנא דיגיטלית מזדמנת, וגם לא סדנת זום מעומעמת שהיום היא פה ומחר איננה! קורס קינוחי ה"ביסטרו" מעניק לך חווית לימוד אינטלקטואלית ומעמיקה בעולם הקונדיטוריה, קורס שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את השף תומר כבירי באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלו, זהו קורס שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד, ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור שלנו!

הקורס מקנה לך יסודות חשובים והכרחיים בעולם הפטיסרי בכלל וקינוחי הביסטרו בפרט, ונותן לך כלים פרקטיים ועשרות טיפים מקצועיים ליישום מדויק, עד לתוצר המושלם!

הנה תכנית המסע:

שיעור מס' 1
מה הייחודיות של קינוחי הביסטרו?
איך יודעים מתי הרגע המדויק בו קרם הברולה מוכן?
כל היסודות: איך משפיעים תנועה ושלבי החימום השונים על הקואגולציה.
שיעור מס' 2
מהו הטריק בו משתמש השף לעבודה יעילה עם שקי הזילוף?
מהו תפקיד הסוכר האינורטי בקינוחים מבוססי פירות טרופיים?
מהם היתרונות העיקריים שפקטין מעניק למחיות ורטבים?
מהם הטריקים שכדאי ליישם בפנקוטה אם ממהרים?
שיעור מס' 3
מהי השיטה של השף כדי לקרמל עלי מילפיי?
איך בצק עלים תופח כל כך? (ללא ביצים, שמרים, א. אפיה וכד'?)
מהם 3 הצבעים הצעדים הפשוטים להצלחת קרמל יבש תמיד?
מהם 6 הטיפים לקבלת רוטב קרמל ללא גושים כלל?
שיעור מס' 4
מה השוני הגדול בין פונדנט (וולקאנו, עוגת לבה) לבין סופלה?
איך נוצר המרקם המיוחד של הפונדנט?
איך מכינים באן מרי בצורה נכונה ומדויקת?
מהו הפטנט לקרם אנגלז מהיר ללא השוואת טמפרטורות?
איך מכינים קורנה לזילופי צילחות?
שיעור מס' 5
מהו הסוד של השף להכנת קרם פטיסייר בצורה שונה מהמקובל, במרקם מדויק שתמיד מצליח?
איך עושים השוואת מרקמים נכונה?
על אלו 4 דגשים יש להקפיד כדי שהסופלה יעלה בצורה יפה ומסותתת?

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לך חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1
תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר
שווי ההטבה: 1897 ₪
בונוס מס' 2
אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של "פירוליטה". ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.
שווי ההטבה: 600 ₪
בונוס מס' 3
סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות, הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה
שווי ההטבה: 156 ₪
בונוס מס' 4
חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.
שווי ההטבה: 80 ₪
בונוס מס' 5
כל האמת על הג'לטין מהשף תומר כבירי. השיעור שיגמול אותך מהרתיעה ממנו.
שווי ההטבה: 80 ₪
בונוס מס' 6
העמקה בכל סוגי הפקטין והתנהגותם במסה, מהשפים: ערן שוורצברד ואלון גולדמן
שווי ההטבה: 80 ₪

שווי כל הבונוסים: 2,887 ₪

מחיר הקורס כולל הבונוסים:

797 ₪

מחיר מיוחד לרגל ההשקה:

597 ₪

מה חושבים על בית הספר שלנו:

שירן בן אדמון, חולון

"ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה

השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!

מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!

אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!

מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!

גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….

השירות מעולה!

יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!

ממליצה בחום!"

אפרת ביטון אלעד

"בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל.  ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.

וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.

והעיקר, הצלחתי!"

טובה לוי

"נהניתי שאני מקבלת מתכון ורואה איך עושים את זה  עד הפרטים הכי קטנים, שאני מבינה בדיוק מה לעשות כדי לשנות את המתכון, גם מאד מקצועי, גם המתכונים ברמה, תוצרים שלא ראיתי בשום מקום!
אני נהנית שאני יכולה לשלוח שאלות דחופות ועונים לי מהר, הזמינות מאד גבוהה, כבר קניתי קורס דיגיטלי פעם ממישהי, ולקח לה המון זמן לענות ואצלכם זה מדהים!
התוצאות מדהימות, החומר ברור מאד, 
השפים מסבירים מהמם, אני מאד מרוצה"

שרה בן פורת בני ברק

חייבת לומר שהתאהבתי!

שאפו ענק שהרמתם את הכפפה 

ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד 

ברמה , בלי לצאת מהבית,

בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,

ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי 

או שעות לא נוחות.

והצוות המסור -אין מילים!

אביגיל קפלן ירושלים

אודות השף תומר כבירי

מורה לקונדיטוריה ויועץ בינלאומי. בוגר ה “קורדון בלו” בפריז. התמחה במסעדות 3 כוכבי מישלן דוגמת Le Pre Catelan , ו Taillevent. לשעבר שף קונדיטור מסעדת “מול ים”. ליווה את גדולי הקונדיטורים בעולם כגון כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו, גיום מביו ועוד רבים.

אדם עינבר

מנהל "פלאנט שף" רעננה

השף תומר כבירי הוא מורה שיש לו תשוקה ללמד ולתת ידע משלו, יש לו לב גדול והוא רוצה שכל התלמידים יוכלו להשתפר, הטכניקות שלו מצוינות וברמה של כל שף גדול שאני מכיר בפאריז.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס. בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום המערכת תשלח לך שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לך להיכנס ולצפות בקורס.
בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית