3-4.7.22 | ד’- ה’ בתמוז
יום ראשון בשעות הערב, יום שני בשעות הבוקר
בשידור חי במחשב או בטלפון.
איך תהפכי את האומנות שבידיך ואהבתך לקינוחים מעוררי השראה
לסיפור של הצלחה והכנסה מרשימה
המרצים והמרצות המומחים בתחומם
משתפים איתך את הסודות מהמסע האישי שלהם בדרך להצלחה ונותנים לך
בחינם
את הכלים איך לממש את כשרון האפיה שלך לסיפור של הצלחה,
להתגבר על האתגרים שבדרך, לקבל ביטחון מול הלקוחות ולעסוק באהבה שלך
מתוך סיפוק והנאה.
בכנס הדיגיטלי :
ישתתפו מרצים ומרצות מובילים, דמויות מפתח
שישתפו אותך בדרכם אל ההצלחה המסחררת ויעניקו לך במתנה כלים מעולים ותובנות
משנות חיים שיסייעו לך “להעיף” את הכישורים הקונדיטוריים שלך בצורה משמעותית.
פעם השף היה מכונה טבח, ולא נחשב.
עם ההתפתחות הקולינרית האדירה והסקרנות לגלות את העולם הקסום הזה, ועם התאזרחות הפטיסרי הצרפתי בארץ נעשו חומרי הגלם נגישים ומפותחים ביותר והתיאבון לידע מקצועי מסודר גובר מיום ליום.
כיום זהו מקצוע מכובד מאד עד כדי שפרופסורים, הייטקיסטים ועורכי דין, מורים ומורות מתענגים על שעות מטבח ומגשימים את האהבה לתחום, לומדים ומשתלמים בקונדיטוריה ומתמסרים לתרפיה ולסיפוק העצום.
בתחילה חשבתי שרק אני לא עומדת בפני התמונות עם המאפים והקינוחים היפהפיים,
מהר מאד הבנתי שלא מדובר בטרנד חולף, העולם הולך לשם,
ואם כל אישה אופה במטבח שלה בממוצע 50 שנה לפחות- היא חייבת להבין היטב מה היא עושה,
כדי לא לשרוד 50 שנה אלא לאהוב ולחוות סיפוק עצום 50 שנה…
חשבון פשוט:
אם את חוזרת על עצמך בלי לגוון- תגיעי חלילה לשחיקה מהר מאד…
אם את מגוונת אבל לא מבינה מה את עושה- התוצאות יהיו בהתאם וגם האכזבות…
אם התוצאות יאכזבו – לא תאהבי לאורך זמן, תקני מוכן במכולת והדימוי העצמי והבריאות, והחוויה הביתית, מה יהא עליהם?
אך להשאיר שמרטפית למשך חצי יום לפחות ולבלות בדרכים עוד כמה שעות אינו צעד מעשי,
לא ויתרתי, הרמתי את הכפפה ויחד עם צוות של שפים תותחים וצילומי וידאו בציוד הכי מתקדם
הכשרנו דור של קונדיטוריות בליגה אחרת!
וכמו שאנחנו אוהבים להיות יסודיים גם בכנס יחכו לך מרצים ומרצות שיתנו לך מעטפת מושלמת
של כלים להגשמת החלום שלך להיות אופה שעפה, רחוק!
איך תצלמי את המאפים והקינוחים כך שיראו מליון דולר ויחמיאו מאד למנה
איך תגלי יצירתיות בפרזנטצית עוגות מעוצבות וקינוחים, אלמנטים שיקפיצו את המראה
ויזניקו אותך קדימה
איך תכיני פרווה טעים וברמה גבוהה
איך תכיני את המנה לצילום בצורה הכי מקצועית ומושכת, ועל אלו דגשים חובה לתת את הדעת,
לא רק מבחינת תאורה, קומפוזיציה וכד’
כללי אצבע לעיצוב בארים ושולחנות מזנון, מבחינת כל האלמנטים השותפים.
דגשים חשובים בהכנת עוגות לעיצוב.
איך תגיעי בקלות ובמהירות ללקוח הפוטנציאל מבלי להוציא שקל על פרסום
איך תגרמי למנה להיות הכי מזמינה, יפה ומצולמת בסטיילינג משלים ונכון.
איך תנהלי מטבח מבלי שהוא ינהל אותך, הסוד לעבודה יעילה ונקיה לאורך כל ההכנות.
איך תתנהלי בצורה מושכלת בהכנת כמויות גדולות, באריזה נכונה ובשינוע בטיחותי
איך תחושי ביטחון בעצמך, בתוצרים שלך, שדר שיקרין גם על הסובבים והלקוחות
איך תתנהלי מול לקוחות בצורה ששניכם תצאו מרוצים ותקבלי מה שמגיע לך!
המחשה חיה לטרנדים עכשויים בעולם עיצוב העוגות ופרזנטציה משלימה
איך תפרצי את תקרת הזכוכית עם שיתופי פעולה מנצחים
כנראה שמעניין אותך להעיף את הכשרונות האומנותיים שיש לך בידיים,
ולמנף את האהבה שלך לתחום לעיסוק רווחי ומלא סיפוק.
לזמן מוגבל יש כאן הזדמנות חד פעמית ללמוד ישירות מהמומחים ובעלי שם, ולקבל מהם ארגז כלים איך לעשות את זה הכי נכון שאפשר.