תני לנו 8 שעות ונגלה לך איך את יכולה להיות אופה שעפה, רחוק!

איך תגיעי לתוצאה ברמה גבוהה פי כמה, מאהבתך לעולם האפיה והקינוחים, ותקבלי ביטחון מלא להרוויח את מה שמגיע לך

3-4.7.22 | ד'- ה' בתמוז
יום ראשון בשעות הערב, יום שני בשעות הבוקר
בשידור חי במחשב או בטלפון.

השמות הגדולים בתחומם חושפים:

איך תהפכי את האומנות שבידיך ואהבתך לקינוחים מעוררי השראה
לסיפור של הצלחה והכנסה מרשימה

המרצים והמרצות המומחים בתחומם
משתפים איתך את הסודות מהמסע האישי שלהם בדרך להצלחה ונותנים לך
בחינם

את הכלים איך לממש את כשרון האפיה שלך לסיפור של הצלחה,
להתגבר על האתגרים שבדרך, לקבל ביטחון מול הלקוחות ולעסוק באהבה שלך
מתוך סיפוק והנאה.

בכנס הדיגיטלי :

ישתתפו מרצים ומרצות מובילים, דמויות מפתח
שישתפו אותך בדרכם אל ההצלחה המסחררת ויעניקו לך במתנה כלים מעולים ותובנות
משנות חיים שיסייעו לך "להעיף" את הכישורים הקונדיטוריים שלך בצורה משמעותית.

הנה רק חלק קטן ממה שתלמדי בכנס:

איך להיות יצירתית מבלי להצטרך להמציא את עצמך כל פעם מחדש
הדרך הנכונה להיות מבוקשת מול שוק תחרותי ולהמשיך להנות מהעשייה
להגיע לקהל היעד שלך בקלות, במהירות ובלי להוציא שקל על פרסום
להכין פרווה טעים ברמה גבוהה ובלי שומן טראנס
לדעת איך לצלם נכון את הקינוח או המאפה כך שיעורר את בלוטות הטעם מיד
איך לעשות סטיילינג מזון מקצועי שיעשיר כל תמונה שתצלמי וימכור יותר
איך לעצב כל שולחן, בר או אירוע כמו מומחית לתאורה, פרספקטיבה והתאמת צבעים
להתמודד עם שטח העבודה שיש לך במטבח תוך שמירת הסדר הטוב מבלי להתאמץ
איך להתארגן עם כמויות גדולות, אריזה, שינוע וכו'
לרכוש חוסן מנטלי וביטחון מלא בעצמך , בתוצרים שלך ובהתנהלות מול הלקוחות שלך
ועוד...

היום זה מעמד. נקודה.

פעם השף היה מכונה טבח, ולא נחשב.
עם ההתפתחות הקולינרית האדירה והסקרנות לגלות את העולם הקסום הזה, ועם התאזרחות הפטיסרי הצרפתי בארץ נעשו חומרי הגלם נגישים ומפותחים ביותר והתיאבון לידע מקצועי מסודר גובר מיום ליום.
כיום זהו מקצוע מכובד מאד עד כדי שפרופסורים, הייטקיסטים ועורכי דין, מורים ומורות מתענגים על שעות מטבח ומגשימים את האהבה לתחום, לומדים ומשתלמים בקונדיטוריה ומתמסרים לתרפיה ולסיפוק העצום.

לפני כמה שנים הבחנתי במגמה הזו,
ההולכת ותופסת תאוצה,

ובנימה אישית...

בתחילה חשבתי שרק אני לא עומדת בפני התמונות עם המאפים והקינוחים היפהפיים,

מהר מאד הבנתי שלא מדובר בטרנד חולף, העולם הולך לשם,
ואם כל אישה אופה במטבח שלה בממוצע 50 שנה לפחות- היא חייבת להבין היטב מה היא עושה,
כדי לא לשרוד 50 שנה אלא לאהוב ולחוות סיפוק עצום 50 שנה…

חשבון פשוט:
אם את חוזרת על עצמך בלי לגוון-
תגיעי חלילה לשחיקה מהר מאד…
אם את מגוונת אבל לא מבינה מה את עושה- התוצאות יהיו בהתאם וגם האכזבות…
אם התוצאות יאכזבו – לא תאהבי לאורך זמן, תקני מוכן במכולת והדימוי העצמי והבריאות, והחוויה הביתית, מה יהא עליהם?

גיליתי שנשים רבות היו נותנות הכל כדי ללמוד לשפר את מה שהן עושות ממילא, לו רק יכלו לצאת ללמוד.

אך להשאיר שמרטפית למשך חצי יום לפחות ולבלות בדרכים עוד כמה שעות אינו צעד מעשי,

לא ויתרתי, הרמתי את הכפפה ויחד עם צוות של שפים תותחים וצילומי וידאו בציוד הכי מתקדם
הכשרנו דור של קונדיטוריות בליגה אחרת!

וכמו שאנחנו אוהבים להיות יסודיים גם בכנס יחכו לך מרצים ומרצות שיתנו לך מעטפת מושלמת
של כלים להגשמת החלום שלך להיות אופה שעפה, רחוק!

הנבחרת שמחכה לך בכנס:

דניאל לילה

מאסטר בצילום מזון ולייף סטייל

איך תצלמי את המאפים והקינוחים כך שיראו מליון דולר ויחמיאו מאד למנה

נתי נמני

מנהל חברת קפטן קוק

איך תגלי יצירתיות בפרזנטצית עוגות מעוצבות וקינוחים, אלמנטים שיקפיצו את המראה
ויזניקו אותך קדימה

אלון דה מונטה

מבכירי חברת שרון פוראטוס העולמית

איך תכיני פרווה טעים וברמה גבוהה

נעמה רן

סטייליסטית מזון ומפתחת מתכונים לחברות הגדולות במשק

איך תכיני את המנה לצילום בצורה הכי מקצועית ומושכת, ועל אלו דגשים חובה לתת את הדעת,
לא רק מבחינת תאורה, קומפוזיציה וכד'

אלישבע גליקסברג

מאסטר בהפקת אירועים ועיצוב בארים

כללי אצבע לעיצוב בארים ושולחנות מזנון, מבחינת כל האלמנטים השותפים.

קרן מצא

מפתחת תבניות האנודייז ובעלת קבוצת "איך לעצב עוגות"

דגשים חשובים בהכנת עוגות לעיצוב.
איך תגיעי בקלות ובמהירות ללקוח הפוטנציאל מבלי להוציא שקל על פרסום

שרית נובק

בעלת הבלוג האהוב: מיס פטל, סטייליסטית מזון וכותבת תוכן גם לחברות מסחריות

איך תגרמי למנה להיות הכי מזמינה, יפה ומצולמת בסטיילינג משלים ונכון.

רעות אריאל

מעצבת מטבחים ומעצבת פנים

איך תנהלי מטבח מבלי שהוא ינהל אותך, הסוד לעבודה יעילה ונקיה לאורך כל ההכנות.

מיכל אפטר

אמנית קינוחים עוגות ומארזי מתוקים

איך תתנהלי בצורה מושכלת בהכנת כמויות גדולות, באריזה נכונה ובשינוע בטיחותי

טל שמידט

מאמנת מנטלית לחיבור פנימי

איך תחושי ביטחון בעצמך, בתוצרים שלך, שדר שיקרין גם על הסובבים והלקוחות

מיכל לויטין

ה-סטנדאפיסטית

איך תתנהלי מול לקוחות בצורה ששניכם תצאו מרוצים ותקבלי מה שמגיע לך!

סמדר שחר

פיינליסטית בייקאוף ישראל עונה 2
בעלת קייטרינג וקונדיטוריה ביתית

המחשה חיה לטרנדים עכשויים בעולם עיצוב העוגות ופרזנטציה משלימה

שרונה גולדשטיין

מאמנת עסקית ומנטורית למכירות ושיווק

איך תפרצי את תקרת הזכוכית עם שיתופי פעולה מנצחים

אם הגעת עד לכאן ...

כנראה שמעניין אותך להעיף את הכשרונות האומנותיים שיש לך בידיים,
ולמנף את האהבה שלך לתחום לעיסוק רווחי ומלא סיפוק.

לזמן מוגבל יש כאן הזדמנות חד פעמית ללמוד ישירות מהמומחים ובעלי שם, ולקבל מהם ארגז כלים איך לעשות את זה הכי נכון שאפשר.

בחינם!

כדי שתוכלי לממש את ההזדמנות הנדירה
ולשריין מקום בכנס:

 * מס' המקומות מוגבל *