אם את מוצאת את עצמך בחודש האחרון תוהה מה נכון לך וכיצד לפעול כקונדיטורית/ חובבת קינוחים מושבעת בתקופה מאתגרת, 

אם פרזנטציות מעוררות השראה
קוראות לך ואת משתוקקת לדעת להכין אותן בשלמות, לשמח את האחרים, להפסיק עם מרדף אחרי מתכונים מאכזבים ולהגיע לחנוכה המתקרב בגישה מקצועית יותר-

ההדרכה הזו מוקדשת לך!

ללא עלות כלל!

דווקא בתקופה המאתגרת הזו, יותר מתמיד…

ההדרכה תתקיים מהמחשב שלך או מהנייד

וואו! את הולכת לשדרג את היכולות שלך כבר בערב ההדרכה!

ביום שלישי 28/11/23 ט”ו בכסלו 
בשעה 20:30 בערב

מה תלמדי בהדרכה?

סופגניות בשורה 2 (1)
איך קוראים מתכון בצורה מקצועית?
סופגניות בשורה 2 (1)
mikron 06
מהם הפריטים הקריטיים שאינם מופיעים במתכונים, ואיך תגיעי לתוצאה כמו בתמונה?
mikron 06
טיוב-שחור-לבן-1-1.jpg
איך למצוא את הסגנון האישי שלך בהכנת מארזים ובארים מתוקים?
טיוב-שחור-לבן-1-1.jpg
petit 03
איך להנגיש את העבודה במטבח בצורה ידידותית ופרקטית?
petit 03
DSC04619 (1)
מהם הכלים שבהם כדאי להשקיע ובאילו אין צורך?
DSC04619 (1)
בופה-3.jpg
פטנטים להכנה מראש של קינוחים ומאפים בעלי חיי מדף קצרים
בופה-3.jpg
perlin-08
איך משכפלים הצלחה בלי לשבור את הראש כל פעם?
perlin-08
cosot-01
איך מתמודדים בעת חירום עם האתגר הכלכלי, גם אם אינך מוכרת ללקוחות...
cosot-01
vit
ועוד...
vit

גם אם תיישמי רק חלק קטן מתכני ההדרכה מובטח לך שתשפרי את היכולות שלך במטבח!

פירוליטה

נבחרת השפים שלנו

כבר אלפי נשים שהיו בהדרכות, כנסים ואירועים שלנו שדרגו משמעותית את ההתנהלות שלהן במטבח וקוצרות מלא מחמאות!

פירוליטה

בית ספר דיגיטלי לקונדיטוריה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי לקונדיטוריה שהציב לעצמו רף גבוה, ומכשיר מאות נשים לרמה הכי מקצועית, בלי לצאת מהבית, בלי לחפש בייביסיטר, בלי להיטלטל בדרכים, ובלי להתפשר על התכנים!

לא עוד טעימה קטנה מכל נושא,
לא עוד קורס דיגיטלי שלא נותן מענה אמיתי…
תשכחי כל מה שידעת על קורסים דיגיטליים!!! כאן תקבלי משהו אחר מכל מה שהכרת!

חווית לימוד כמו משף פרטי צמוד,
הודות לצילום המקצועי המסנכרן כמה מסרטות בו זמנית וליווי זמין, מהיר והכי חשוב:
כזה שמסביר את ההגיון שבכל תשובה, כזה שמעמיד אותך על הרגליים ומשאיר את הקביים והתלות הבלתי נגמרת -בחוץ!

כזה שאיכפת לו שתביני באמת
ותיחשפי לכמה שיותר שיטות!
כי את צריכה פרקטיקה…

ימים
שעות
דקות
שניות

גם להתמקצע וגם ליהנות!

בוגרות שלנו מספרות...​

ימים
שעות
דקות
שניות