קינוחי מוס איכותיים ומקצועיים
הם משהו שתמיד חלמת עליו, במיוחד בקיץ?
רוצה להנות מאפשרות להתייעץ
בפן הקונדיטורי ואף העסקי?
זה בדיוק בשבילך!
שף קונדיטור ערן שוורצברד, שף קונדיטור עידן חדד ושף קונדיטור צ’ארלס זאווי
ילמדו אותך את כל הסודות ליצירת מוס מקצועי,
עם מגוון טכניקות ובשילוב נושאים נוספים מהפטיסרי והשוקולד.
כוס חלום בוורוד
פטיפור מוס חצי ספירה
מוס גבינה אישי בטקסטורת ריסוס
כל שיעור מלווה במתכון מפורט ובגרסה להורדה/ הדפסה
הצטרפותך לקורס מקנה לך זכות של מנוי לחודש חינם ללא התחייבות
בתוך מועדון piroliTop
המקנה לך מפגשי זום חד שבועיים להתייעצות,
קבלת מענה לשאלות, הן בתכני השיעורים והן בהכוונה עסקית.
להתייעץ ולשתף עם קולגות,
ובקיצור להתייעל ולהתמקצע יותר.
וכל הטוב הזה, כולל חברות של חודש במועדון,
במחיר השקה מצחיק…
במקום 480₪
רק 147₪!
דרכו המקצועית של השף שוורצברד כמומחה לקונדיטוריה החלה לפני למעלה מ-20 שנה עם השפים הנודעים ביותר בישראל.
הוא עבד במסעדת לבנה, במסעדת תפוח הזהב ובמסעדת תפוח בגן שניהל השף ישראל אהרוני. בהמשך הוא הפך לקונדיטור במסעדת רושפלד בהנהלת השף ג’ונתן רושפלד.
השף שוורצברד הרחיב את הרפרטואר שלו על ידי לימודים בבתי ספר מובילים בתחום הקולינריה גורמה באירופה, שם רכש את הדיוק, המקצועיות והייחודיות המאפיינים את יצירתו.
לאורך הקריירה שלו, השף שוורצברד למד ברציפות בבתי ספר קולינריים מובילים באירופה במטרה להרחיב את הידע והמומחיות שלו. בין היתר השתתף במוסדות הבאים:
לנווטה, פריז – חניכה מתמשכת. פברי איטליה – איטלקו ג’לטו – התמחות בגלידה איטלקית.
Unifine Doheler, בלגיה – קורס שוקולטייר. פרנדי, פריז – חניכות מתמשכת. למד תחת אדון הקינוח פייר הרמה. גורמה ואלרהונה, פריז – חניכות מתמשכת.
מונע על ידי מחויבות למקוריות ויצירתיות, השף שוורצברד מנצל כל הזדמנות להוסיף לרפרטואר שלו בתחום השוקולד והגלידה. המאפים שלו הם עדות לחדשנותו המתמשכת.
בשנת 2003 פתח השף שוורצברד את בוטיק האפייה והקונדיטוריה של ארנו. ארנו הציע עוגות שהיו יצירות אמנות אמיתיות – הן היו מדויקות ללא דופי, מרשימות וטעימות להפליא.
כיום השף שוורצברד הוא יועץ למסעדות גורמה וקונדיטוריות בארץ ובעולם. הוא מתמחה בעיצוב תפריטי מדבר המותאמים אישית לכל עסק. בנוסף הוא מנהל חנות קייטרינג בוטיק קטנה ואיכותית המייצרת בעיקר קינוחים לתפקודים פרטיים ועסקיים.
שף קונדיטור מוערך בעל ותק מעל 10 שנים בעולם הקונדיטוריה, צבר ניסיון וידע מהשפים הכי גדולים בארץ ובעולם. למד אצל הקונדיטור ז’רום לנגלייה מצרפת.
בוגר לימודי קונדיטוריה בבית הספר הטוב בעולם לקונדיטוריה- ENSP. (-Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie בצרפת) ובעל תעודה מטעם בית ספר זה ועוד בתי ספר אחרים בארץ ובחו”ל.
כיום מנהל קונדיטוריה באחת מרשת המלונות הכי יוקרתית בעולם.
עידן עבד גם במלונות יוקרה בישראל כמו מלון ריץ קרלטון, מלון אלמה, מלון דן אילת.
שף קונדיטור,
מומחה לפטיסרי ובולנז’רי,
עבד ברשתות גדולות כמו פושון הצרפתית,
מלונות דיוויד אינטרקונטיננטל,
מלון רויאל ביץ’,
מלון וולדורף אסטוריה,
עובד בשלוש שנים האחרונות בתל אביב בבולנז’רי 96 ועומד לקראת הקמת עסק פרטי
בית הספר הדיגיטלי לקונדיטוריה, היחיד בעולם בעברית שמעסיק 9 שפים תותחים בתחומם, ליווי מקצועי ותעודת הסמכה בינלאומית מאיגוד השפים.
כמו כן מעניק בית הספר מעטפת עסקית וייעוץ כלכלי מקצועי במסגרת מסלול הלימודים היסודי והמקיף: “מישלן פרו”.