קינוחי מוס איכותיים ומקצועיים

הם משהו שתמיד חלמת עליו, במיוחד בקיץ?

רוצה להנות מאפשרות להתייעץ

בפן הקונדיטורי ואף העסקי?

זה בדיוק בשבילך!

3 שפים תותחים בקורס מוס אחד!

שף קונדיטור ערן שוורצברד, שף קונדיטור עידן חדד ושף קונדיטור צ’ארלס זאווי

ילמדו אותך את כל הסודות ליצירת מוס מקצועי,

עם מגוון טכניקות ובשילוב נושאים נוספים מהפטיסרי והשוקולד.

מה נלמד בקורס?

  • איך מכינים מרנג שיוצא מושלם מהתנור, לא דהוי וללא סדקים?
  • איך מכינים מרנג איטלקי ושוויצרי מקצועיים?
  • מהם הדגשים החשובים בהכנת שנטי המיועד לזילוף?
  • מהם עקרונות ה”פריך” שחייבים לדעת?
  • איך מכינים ציפוי שוקולד למוס שאינו נמס ביד או בטמפ’ חדר?
  • איך מטמיעים נכון אינסרטים על בסיס פרי חם בתוך מוס קר?
  • איך מעניקים לדסקיות בסיס מרקם קריספי ופציח?
  • מהם העקרונות בהמסת שוקולד לבן למרקם חלק ולא גרגירי?
  • מהם הכללים לריסוס מוס בצורה נכונה, נקיה ומחמיאה לקינוח?
  • ועוד ועוד

תוצרי הקורס

כוס חלום בוורוד

פטיפור מוס חצי ספירה

מוס גבינה אישי בטקסטורת ריסוס

ואיך אפשר בלי בונוסים?

כל שיעור מלווה במתכון מפורט ובגרסה להורדה/ הדפסה

הצטרפותך לקורס מקנה לך זכות של מנוי לחודש חינם ללא התחייבות

בתוך מועדון piroliTop

המקנה לך מפגשי זום חד שבועיים להתייעצות,

קבלת מענה לשאלות, הן בתכני השיעורים והן בהכוונה עסקית.

להתייעץ ולשתף עם קולגות,

ובקיצור להתייעל ולהתמקצע יותר.

וכל הטוב הזה, כולל חברות של חודש במועדון,

במחיר השקה מצחיק…

במקום 480₪

רק 147₪!

שף קונדיטור ערן שוורצברד:

דרכו המקצועית של השף שוורצברד כמומחה לקונדיטוריה החלה לפני למעלה מ-20 שנה עם השפים הנודעים ביותר בישראל.
הוא עבד במסעדת לבנה, במסעדת תפוח הזהב ובמסעדת תפוח בגן שניהל השף ישראל אהרוני. בהמשך הוא הפך לקונדיטור במסעדת רושפלד בהנהלת השף ג’ונתן רושפלד.
השף שוורצברד הרחיב את הרפרטואר שלו על ידי לימודים בבתי ספר מובילים בתחום הקולינריה גורמה באירופה, שם רכש את הדיוק, המקצועיות והייחודיות המאפיינים את יצירתו.

לאורך הקריירה שלו, השף שוורצברד למד ברציפות בבתי ספר קולינריים מובילים באירופה במטרה להרחיב את הידע והמומחיות שלו. בין היתר השתתף במוסדות הבאים:
לנווטה, פריז – חניכה מתמשכת. פברי איטליה – איטלקו ג’לטו – התמחות בגלידה איטלקית.
Unifine Doheler, בלגיה – קורס שוקולטייר. פרנדי, פריז – חניכות מתמשכת. למד תחת אדון הקינוח פייר הרמה. גורמה ואלרהונה, פריז – חניכות מתמשכת.

מונע על ידי מחויבות למקוריות ויצירתיות, השף שוורצברד מנצל כל הזדמנות להוסיף לרפרטואר שלו בתחום השוקולד והגלידה. המאפים שלו הם עדות לחדשנותו המתמשכת.
בשנת 2003 פתח השף שוורצברד את בוטיק האפייה והקונדיטוריה של ארנו. ארנו הציע עוגות שהיו יצירות אמנות אמיתיות – הן היו מדויקות ללא דופי, מרשימות וטעימות להפליא.
כיום השף שוורצברד הוא יועץ למסעדות גורמה וקונדיטוריות בארץ ובעולם. הוא מתמחה בעיצוב תפריטי מדבר המותאמים אישית לכל עסק. בנוסף הוא מנהל חנות קייטרינג בוטיק קטנה ואיכותית המייצרת בעיקר קינוחים לתפקודים פרטיים ועסקיים.

שף קונדיטור עידן חדד:

שף קונדיטור מוערך בעל ותק מעל 10 שנים בעולם הקונדיטוריה, צבר ניסיון וידע מהשפים הכי גדולים בארץ ובעולם. למד אצל הקונדיטור ז’רום לנגלייה מצרפת.

בוגר לימודי קונדיטוריה בבית הספר הטוב בעולם לקונדיטוריה- ENSP. (-Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie בצרפת) ובעל תעודה מטעם בית ספר זה ועוד בתי ספר אחרים בארץ ובחו”ל.

כיום מנהל קונדיטוריה באחת מרשת המלונות הכי יוקרתית בעולם.

עידן עבד גם במלונות יוקרה בישראל כמו מלון ריץ קרלטון, מלון אלמה, מלון דן אילת.

שף קונדיטור צ'ארלס זאווי:

שף קונדיטור, 

מומחה לפטיסרי ובולנז’רי,

עבד ברשתות גדולות כמו פושון הצרפתית,
מלונות דיוויד אינטרקונטיננטל,
מלון רויאל ביץ’,
מלון וולדורף אסטוריה,
עובד בשלוש שנים האחרונות בתל אביב בבולנז’רי 96 ועומד לקראת הקמת עסק פרטי

פירוליטה

בית הספר הדיגיטלי לקונדיטוריה, היחיד בעולם בעברית שמעסיק 9 שפים תותחים בתחומם, ליווי מקצועי ותעודת הסמכה בינלאומית מאיגוד השפים.

כמו כן מעניק בית הספר מעטפת עסקית וייעוץ כלכלי מקצועי במסגרת מסלול הלימודים היסודי והמקיף: “מישלן פרו”.

התכונני גם להתמקצע וגם ליהנות!
תראי מה בוגרות שלנו מספרות...

תהילה אלקובי
תהילה אלקובימחזור 10
קרא עוד
תמר היקרה !!!!!!!!! עכשיו אני חוזרת מצילומי מגנומים, מרוצה ממש, אני חייבת לומר לך שמאז שאני לומדת בפירוליטה יש לי הרבה יותר ידע, כלים, ניסיון, ואומץ לעשות דברים ברמה הרבה יותר גבוהה וכל זה בגלל העידוד, ההכוונה, הפירגון, והמענה המקצועי!!!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
אפרת ביטון
אפרת ביטוןמחזור 7
קרא עוד
היי תמר, רק חייבת להגיד לך שנהיה לי יותר ביטחון להוציא בארים לאירועים, במיוחד בכמויות גדולות! אפרת
בת שבע
בת שבעמחזור 12
קרא עוד
אני אוהבת קונדיטוריה ותמיד רציתי ללמוד ולהתפתח בתחום הזה. ואז משהי סיפרה לי על בית ספר לקונדיטוריה וירטואלי- פירוליטה. היא אמרה שמביאים מורים טובים, קונדיטורים מוכשרים שמלמדים פצצה. מפה לשם נרשמתי, וראיתי שהיא צדקה:))
חויתי למידה מקצועית, נגישה ונעימה כל כך! אני רואה תוצאות מדהימות ומלאת סיפוק:)
ממליצה בחום לכל מי שרוצה ללמוד קונדיטוריה ברמה גבוהה ונוחה. בת שבע
שירן
שירןמחזור 1
קרא עוד
לצוות פירוליטה ולתמר המקסימה!
כל מי שמחפשת לימודי קונדטוריה ברמה גבוהה ולא עוד סדנה חובבנית להבין את החומר ולהפסיק להיות כפופה למתכונים לתמיכה בכל שעה ואכפתיות אין סופית פירוליטה היא המקום בשבילה!
כאחת שעברה המון סדנאות בתחום פרונטליות ואינטרנטיות (ותמר תעיד כמה סקפטית הייתי!) אני יכולה לומר שפירוליטה נותן מענה מושלם למי שרוצה להתמקצע בתחום וגם לעשות זאת מהבית הרמה גבוהה מאוד, מבינים גם את תורת החומרים כל קורס מוסבר לעומק.
תמר חושבת גם על הפרטים הקטנים, נמצאת בקשר תמידי עם התלמידות קשובה ועונה תמיד על כל שאלה ולא חוסכת בהסברים!

הליווי האישי ממש מורגש ופרוליטה הוא ממש בית! ממליצה בחום שירן.
ליאורה שפיזדה
ליאורה שפיזדהמחזור 2
קרא עוד
צוות פירוליטה ותמר היקרים.

חייבת לשתף ולומר שהרכישה של מסלול הקונדיטוריה שלכם היא אחת הרכישות הטובות שעשיתי .
עוד לפני שהכרתי את פירוליטה יצא לי לרכוש קורס קונדיטוריה דיגיטלי של בית ספר אחר, באלפי שקלים. ואז יצא לי לראות וובינר של תמר. החלטתי לרכוש את המסלול!
צפיתי עם בעלי בשיעורים הראשונים ודי מהר היה ברור לשנינו שלמרות ההוצאה של הקורס הקודם- (בבית ספר אחר) אם אני באמת רוצה להתמקצע זה המקום בשבילי- פירוליטה!

חקרתי ובדקתי המון קורסים ואני יכולה לומר שהייחודיות הגדולה של פירוליטה היא שכל הקורסים שלה מועברים ע"י שפים מקצועיים המתמחים ספציפית בנושא הקורס אותו הם מעבירים. כל נושא מועבר במקצועיות עם ירידה לפרטים הקטנים והסברים מדויקים עד להבנה של התנהגות החומרים.
מגוון הנושאים שהמסלול הזה מכסה הוא רחב מאוד. אין דברים שבהם הוא לא נוגע.

זה בדיוק המקום למי שרוצה ידע רחב ומעמיק, פרקטי, מקצועי ולא פחות מזה מסודר ומאורגן. המסלול הזה הוא פשוט אוצר!!! יש גם פורום שניתן לשאול בו שאלות ולקבל (כמעט מיד) מענה מקצועי.
ומעל הכל, תמר והצוות המדהימים, שכל הזמן מתעניינים ושואלים. באמת אכפת להם שנתקדם ונצליח!
ריקי אליעש
ריקי אליעשמחזור 6
קרא עוד
שלום לצוות פירוליטה האלוף!
נהניתי מאוד,
קיבלתי המון חדש, למרות שחשבתי ש"מה כבר אפשר לחדש לי..." באתי ללמוד כי ראיתי פרסום שלכם, ותחום הקונדיטוריה תמיד דיבר אלי.

עשיתי סדנאות לנערות בתחום הקינוחים והפטיפורים, ובאופן כללי המטבח הוא ההובי שלי (פטיפורים, התקשקשות, קישוטים, שוקולד וכו'...) הלמידה הייתה מעניינת, מוסברת ומפורטת.

הכי חשוב בעיני זה שהחומר נשאר אצלי במחשב, תמיד ניתן לחזור אליו כמו כן ההסברים הנלווים, מאוד מסייעים להבנה ולהפנמת החומר בעקבות הלמידה הרגשתי יותר בטחון בסדנאות, הכול נעשה יותר מקצועי, מאובזר.

פתחתי עסק קטן של מארזים מפנקים (חדש ממש...מהחודשים האחרונים) מקווה שאצליח עוד... וההצלחה תיזקף לזכותכם!
השירות של פירוליטה - מצוין! מקצועי ואיכותי. זמינות והיענות לכל שאלה!

תודה תודה!!! ריקי
אביגיל טויטו
אביגיל טויטומחזור 3
קרא עוד
רציתי לספר לך משהו, תמר,
את לא תאמיני כמה טיפים קטנים ושווים למדתי תוכ"ד הקורסים, אני מעיזה להעביר סדנאות, עכשיו לכל מיני קבוצות, וכמות הידיעות שאני שופכת תוכ"ד, מפתיעה אותי גם.
לדוג' לימדתי סדנא של שוקולד וידעתי עליו כל כך הרבה, נהניתי להדגים בשטח איך התהליך שנראה מאיים הופך להיות פשוט וקל, ואחר כך -שימושים פרקטיים בשאריות, בקיצור- הייתי מקצועית!!

אז תודה על הכל, מחכה בקוצר רוח, להמשיך למסלולים נוספים בהקדם.

נ.ב. מצרפת לך "טעימה" קטנה מהסדנאות:)
מיכל
מיכלמחזור 11
קרא עוד
תמיד אהבתי לאפות במיוחד דברים יפים ומרשימים, הייתי לומדת טכניקות לבד מסרטוני יוטיוב ובלוגים בתחום.
אבל תמיד הרגשתי שחסר לי איזה שהוא ידע בסיסי, הייתי חייבת להיצמד למתכונים ולא ידעתי לזהות מה מתכון באמת מוצלח עוד לפני שניסיתי, או איך להתאים את המתכון לצרכים שלי הרבה פעמים ראיתי דברים מטורפים אצל קונדיטורים בינלאומיים והייתי מנסה לתרגם את המאמרים שלהם או המתכונים כדי לנסות לחקות אותם ברוב המקרים לא בהצלחה יתרה.... היום עוד לפני שסיימתי ללמוד את הכל מספיקה לי תמונה כדי הבין מיד מה עשו שם ואיך אני הולכת לעשות את זה. יש לי מתכונים מוצלחים לכל דבר שאני מבינה ויודעת לשחק בהם לפי הטעמים שאני רוצה לקבל (רק בשביל המתכונים לבד היה שווה הכל!!!), יש לי את כל הטכניקות והפרקטיקות המקצועיות הכל מועבר בשיעורים ברורים מאד הכל מובן ופשוט מודגם לפרטי פרטים.

גם אם אני לא מבינה משהו או אחרי שניסיתי ולא הצלחתי יש למי לפנות יש פורום פעיל מאד עם מענה מקצועי וזריז והצוות לא מוותר עד שהכל ברור אפילו ברמה שאפשר לשלוח להם תמונות או סרטונים של תהליך העבודה והם מכוונים אותך באופן אישי.

לדוגמא קיבלנו פעם בעבודה מארז שוקולדים יפהפיים לא גמרתי להתפעל רק מהיופי ובמשך כמה חודשים ניסיתי למצוא ברשת איך עושים עושים את זה הייתי חייבת, ולא הצלחתי להגיע לאיזה הדרכה מפורטת כדי לעשות בעצמי בצורה מושלמת, היום בהנאה רבה אני מוציאה שוקולדים מטורפים שהולכים ישירות לויטרינה (אנשים לא מאמינים שזה אכיל...)

בקיצור היום אני מאושרת ויכולה לעשות במטבח כל מה שרק עולה בדעתי ולחקות כל דבר שאני רואה גם את הפרזנטציות המסובכות ביותר בביטחון מלא!!!
מירי רוטנר
מירי רוטנרמחזור 4
קרא עוד
לתמר ולטובה המקסימות!
אני רוצה להודות על יחס מדהים, הענות לכל בקשה בשמחה. במאור פנים, רציתי להודות על השעורים במסלול שעורים מדהימים ומיוחדים ממש!

העברת החומר ע"י השפים המקצועיים מרתקת במיוחד. פירוט כל תהליך וכל שלב נעשה בצורה ברורה ובהירה.
ההדגמה, ההסברים,הטיפים והארות ניתנים מכל הלב! אני מקבלת המון ידע ופרקטיקה . המתכונים המצורפים , חוברות הסיכום לכל שעור מסודרים ומפורטים מאוד!

נהנית מכל רגע!
תודה רבה!! מירי.
הלן מריאסין
הלן מריאסיןמחזור 6
קרא עוד
מרגישה יותר ביטחון במה שאני עושה והבנה יותר טובה בהבנת המתכון
שרה מקראנצ'ס
שרה מקראנצ'סמחזור 15
קרא עוד
אני חייבת לומר שממה שהצצתי קצת ולמדתי הכל פשוט ברור ומובן בצורה מטורפת, פתאום הכל נראה כ"כ קל ומזמין להכין! ממש אליפות!!!
חדוי מלאך
חדוי מלאךמחזור 6
קרא עוד
מה שהתווסף לי ונתן לי המון ידע בלימודים- הנושא של הלהבין את המתכון ומה עומד מאחוריו היום נגיד אני רואה מתכון לעוגת מוס אני מבינה מה עומד מאחורי כל רכיב ואם אני רוצה לשנות משהו אני מבינה ויודעת מה אני יכולה לשים במקום בלי שיפגע המתכון
אוראל כהן
אוראל כהןמחזור 2
קרא עוד
הי תמר,
חייבת לספר לך שמאז שאני לומדת אצלכם הרבה יותר כיף לי לאפות כי אני מבינה מה עומד מאחורי המתכון וזה עוזר לי להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות ומדויקות,
וגם נותן לי אפשרות להפעיל שיקול דעת בקשר למתכון ולנסות דברים חדשים.

נוסף על כך בית הספר פתח לי פתח להרבה שיטות עבודה שלא הכרתי קודם וקינוחים שפחדתי לגשת להכנתם ועכשיו אני יודעת מה לעשות.

אני מרגישה שהלימוד מועבר בצורה המקצועית והמקיפה ביותר, כיף ללמוד במקום שנותן לך את המקסימום כדי שתצליחי.

תודה רבה, מעריכה מאד,
אוראל
איריס שחר
איריס שחרמחזור 6
קרא עוד
אני מעצבת עוגות וקינוחים. עולם האפיה תמיד קסם לי וחיפשתי איך לממש את זה כמה צעדים קדימה. לא ידעתי בדיוק איך והתחלתי לחפש באינטרנט בתי ספר שיכולים לתת לי מענה. הגעתי לאפיק הדיגיטלי של פירוליטה שנתן לי מענה בדיוק לצרכים שחיפשתי.
מה מיוחד באפיק הדיגיטלי?
בכל מקום ובכל זמן שאני רוצה השיעורים פתוחים, מתכונים קלילים, כתובים כמו שצריך, מפורטים, והמנטוריות המקסימות שלנו פנויות תמיד, לכל שאלה ולכל בעיה שנצטרך במהלך האפיה.
אני כבר שנה אחרי שהתחלתי, אני יכולה להעיד על עצמי שיכולות האפיה שלי השתפרו פי כמה, היומן שלי מתמלא, הלקוחות שלי מרוצים, ולקום כל בוקר ולראות את התעודה שלי- זה הכי כיף בעולם.
אני יכולה להגיד שאפילו אם היה לי בית ספר קרוב לבית- הערוץ הדיגיטלי עדיף פי כמה.
אז לכל מי שמתלבטת ומחפשת איך למנף את עצמה בכמה דרגות קדימה ועולם האפיה קוסם לה- ממליצה בחום על האפיק הדיגיטלי של פירוליטה.
מלכה גליקסון
מלכה גליקסוןמחזור 2
קרא עוד
אני 40 שנה במטבח, בקרוב, רציתי קצת להשתדרג.
בית ספר דיגיטלי, בעיני, מוצלח יותר מהפרונטלי. אני למדתי בפרונטלי.
אני יושבת מול המחשב וצופה בשיעור, אני לא מפריעה לאף אחת אם אני חוזרת על אותו משפט עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, כי בכיתה, אני עוצרת את כל הכיתה, ואם השף כבר עשה את פעולת הבחישה, אני לא אוכל להחזיר אותו אחורה ולראות איך הוא הכניס את הדברים פנימה? איך הוא עשה אותם?
ובדיגיטלי אני יכולה ואת המחשב הנייד אני גם יכולה להכניס למטבח. לעבוד עם השף ולעשות איתו אחד על אחד, גם אם עצרתי אותו באמצע, וקמתי ועזבתי וחזרתי, הוא לא מודע לזה בכלל, מבטיחה לכם. עשיתי שמחה לנכד, בר מצוה, וכמובן התוצרים של בית ספר פירוליטה כיכבו שם.
מה שאני יכולה לומר לכם- הצוות הוא צוות מדהים, אם את מתלבטת, אני מציעה לך מוצר עם אחריות במאה אחוז, יש אמא, יש אחריות למוצר ויש אכפתיות, כי ההצלחה של פירוליטה היא ההצלחה שלי, וההצלחה שלי היא ההצלחה של פירוליטה, ואני מזמינה אותכם ללמוד".
יוכי ירמק
יוכי ירמקמחזור 15
קרא עוד
הגעתי לפירוליטה ונפתחו לי העיניים,
סוף סוף הגעתי למקום שנותן לי את הכלים, את הידע, את המקצועיות, את כל מה שרציתי בעצם, וכשראיתי את זה- נדלקתי.
יש לי הזמנות לרשת גדולה, גם במהלך, זה נתן לי עוד בהתחלה של הקורס, עוד לפני שבכלל גמרתי אותו, כבר הרגשתי עם עצמי טוב, מסופקת, הרבה אומץ לעשות, ומקבלת בגלל זה הרבה הרבה מחמאות, וכולן שואלות אותי: “וואו, מה זה?”, ”מאיפה זה?”
יש לי אומץ להכין, ואני מבינה את ההתנהלות של החומר ואני יודעת: מקסימום, אשאל בפורום והם יענו לי תשובה, והם עונים תשובה מהר.
ואני אומרת לכל מי שחוששת, שווה לך את כל ההשקעה, את כל המאמץ, את כל מה שאת רק חושבת- את תקבלי כאן, אין לך מה לחשוש, שווה לך!
ד"ר נוגה בן מנחם "הרופאה האופה"
ד"ר נוגה בן מנחם "הרופאה האופה"מחזור 6
קרא עוד
הרגשתי שיש פה איזה שהוא רצון, כמו הלוגו, כמו הסלוגן של הקורס - רוצים באמת שנצליח, לא בכדי יש את ה”תצליחו” בכל סיום של מייל.
יש פה רצון להקים דור של קונדיטורים יסודי יותר...
זה אפשר לי גם לעשות שולחנות קינוחים, מגשי אירוח, וכל מיני אירועים קטנים לחברות, ימי הולדת, דבר שמזמן רציתי להגיע אליו וזה נתן לי את הכלים.
נחשפתי ללקוחות חדשים, מכרתי במרוכז, נעניתי לאתגר של לעשות שולחן קינוחים לאירוע של 400 איש בנמל תל אביב, שעוד היה אתגר של פרווה, ואני חושבת לפי הפידבקים שזה הלך יפה מאד, מאז היו לי יותר עוקבים ויותר פניות
Previous
הבא

וזה עוד לא הכל...

אנחנו יודעים שבערב פסח את מאד עסוקה,
ויכול להיות גם שאת רוצה לשמור את הקורס לאחרי פסח,
לכן הקורס נשאר שלך לתמיד,
והליווי אצלנו בקהילה ממשיך גם אחרי פסח, עד ל"ג בעומר!!!