הקורס הדיגיטלי
המקיף ביותר ברשת
לומדים מהשפים המובילים בישראל
אווירה של שיעור פרטי עם יחס אישי וליווי צמוד
הקורס כולל מעטפת עסקית מלאה שתקפיץ את המכירות שלך!
תעודת הסמכה בינלאומית מוכרת מאיגוד השפים
את אוהבת לבלות במטבח, מנסה מתכונים חדשים כל שבוע, אבל מחפשת את השלב הבא להתמקצע?
אולי את חולמת על קריירה בתחום האפייה והקונדיטוריה, אבל לא יודעת מאיפה להתחיל.
למה להמשיך לחלום כשאפשר להפוך את התשוקה שלך למקצוע אמיתי, עם תעודת הסמכה בינלאומית?
בבית הספר “פירוליטה”, אנו מבינים את האתגרים שבהפיכת האהבה הזו למקצוע.
ההתמודדות עם מחסור בזמן, חוסר ביטחון, או חששות מקבלת ההחלטה הגדולה – אנחנו כאן כדי לעזור.
הגשימי חלום והפכי לקונדיטורית מקצועית, עם תעודת הסמכה בינלאומית.
פירוליטה – בית הספר הדיגיטלי לקונדיטוריה, פותח את הקורס הדיגיטלי הכי מקיף, הכי יסודי,
עם 9 השפים – קונדיטורים המובילים בישראל.
וגולת הכותרת היא קורס “מישלן Pro” של בית הספר,
המאגד את כל רזי מקצוע הקונדיטוריה, בשיטתיות, במסירות, באהבה ובחדוות יצירה
ומעניק לך תעודת הסמכה מוכרת ויוקרתית מאיגוד השפים הישראלי והעולמי.
• למי שרוצה לצאת עם מקצוע ביד ופרנסה מכובדת
• למי שרוצה ללמוד את כל מקצועות הקונדיטוריה: פטיסרי, שוקולד ובולנז’רי בזמן קצר יחסית
• למי שרוצה לקבל ליווי יומיומי מקצועי ומוסמך
• למי שחשוב לה להבין את שפת הקונדיטוריה וכל הסודות ש”בין השורות”
• למי שנמאס לה לבזבז כסף על סדנאות אקראיות ורוצה ללמוד פעם אחת ולתמיד בצורה מסודרת ובנויה כמו בבתי הספר הגדולים בעולם
• למי שרוצה לדעת להתנהל מול לקוחות בביטחון רב ולהגדיל את ההכנסות בבנק
• לחובבת מושבעת שרוצה לקבל תוצאות טובות יותר, טעימות יותר ומרשימות יותר
• לבנות מתחת לגיל 16
• לתלמידות שעמוסות במבחנים ובגרויות
• למי שמסתפקת בסרטוני יוטיוב וכד’
• למי שמחפשת קורס בודד בנושא ספציפי
• למי שחושבת שניתן להגיע למקצועיות אמיתית בלמידה חלקית
• למי שלא חשוב לה להיות מקצועית
אצלנו ב”פירוליטה” תמצאי את הדרך שתוביל אותך להצלחה מקצועית בקונדיטוריה,
עם “מישלן PRO” אין צורך לעזוב את העבודה או לשנות את שגרת החיים – תוכלי ללמוד בקצב שלך, מהמחשב או מהטלפון, מכל מקום ובכל זמן.
הקורס הדיגיטלי שלנו מכיל 150 שיעורים בהיקף של 56 שעות שבועיות + מפגשי LIVE + כל המתכונים והעזרים הכתובים + ספר מתכונים דיגיטלי כדי שחווית הלימוד שלך תהיה פשוט מושלמת!
את תגלי שהלימוד אישי ממש כמו שיעור פרטי, ממוקד לצרכים שלך ומגובה במעטפת LIVE וליווי צמוד, כדי שלא תפספסי כלום.
הקורס כולל מגוון רחב של שיעורים מעשיים ותיאורטיים, עם תוכנית לימודים מובנית שמכסה את כל הידע והכישורים הדרושים כדי להפוך לקונדיטור מוביל.
המסלול כולל שיעורי צילום מזון מקצועיים, מעטפת עסקית, ליווי צמוד ויומיומי ומאגד בתוכו מגוון שיעורים ממוקדים כמו
אנחנו מאמינים בלהכשיר מקצוענים ולכן מי שמעוניינת ללמוד בצורה מקצועית ומסודרת –
זה המקום בשבילה.
כל נושא מועבר על ידי צוות שפים קונדיטורים מהטובים בישראל,
ואת מקבלת את הכלים המתקדמים ביותר להצלחה.
אנחנו כאן כדי להבטיח שתצליחי. בעזרת כלים פרקטיים, ידע עשיר, וגישה לימודית שמכירה באתגרים ובחששות של כל לומדת,
נעזור לך להרגיש בטוחה בעצמך וביכולות שלך.
הכירי את 9 השפים הקונדיטורים מהטובים ביותר בישראל.
כל אחד מהם מביא איתו שנים של ניסיון מעשי, תחרותי והוראתי, כך שתהיי בטוחה שאת בידיים מקצועיות.
שף קונדיטור
שף קונדיטור
שף קונדיטור
שף קונדיטור
שף אופה
שוקולייטר
שף קונדיטור
שף קונדיטור
שף קונדיטור
מרצה לאסטרטגיה עסקית
צלם מזון ומרצה לצילום
צילום וידאו
פירוליטה הוא לא רק בית ספר.
זה המקום שבו את יכולה להפוך את התשוקה שלך למקצוע אמיתי ומכניס.
המון נשים כמוך כבר התחילו את דרכן המקצועית בקונדיטוריה בעזרתנו, ועכשיו תורך!
הקורס המוביל שלנו הוא קורס מישלן פרו – הקורס המקיף ביותר שמכין אותך לכל האתגרים בעולם הקונדיטוריה המקצועי.
זהו הקורס המלא ביותר שלנו, עם ליווי אישי צמוד, תכנים מתקדמים ביותר,
ושיעורים מעשיים שידחפו אותך להגיע לתוצאות הכי גבוהות.
חשבנו על הכל, כדי לספק לך חווית לימוד מדויקת, מהנה והכי אפקטיבית – עם קלוז אפ לקערות של השפים המובילים, הסברים ודגשים, כדי שהלימוד שלך יהיה סופר אפקטיבי
הקורס הדיגיטלי שלנו כולל מעטפת עסקית מלאה אשר תקפיץ את המכירות שלך והתנהלות מוצלחת מול לקוחות, שיעורי צילום וסטיילינג מזון ועוד…
בנינו את מסלול המישלן לפי הצרכים שלך – לקונדיטוריות ביתיות או לבעלות עסק קונדיטוריה, או עבור אלו המתכוונות לעבוד בתחום.
במטבח הפרטי שלך,
באוירה הנעימה והנוחה לך ביותר. הקורס זמין עבורך ללא הגבלת זמן, בכל שעה בזמן שלך עם הליווי שלנו.
תעודת הסמכה מוכרת ויוקרתית מאיגוד השפים הישראלי, מסיימות הקורס מקבלות תעודה מוכרת ויוקרתית מאיגוד השפים הישראלי המוכרת בארץ ובחו”ל
מהניסיון ראינו כי גם אלו שלא למדו למטרת עסקים- במהלך הלימודים ואחריהם הוציאו תוצרים מרשימים ומקצועיים
שגרמו לקהילה שלהם לעודד אותם למכור.
ולכן מסלול “מישלן Pro” כולל מעטפת עסקית:
שיעורים שיקפיצו את המכירות שלך והתנהלות מוצלחת מול לקוחות, שיעורי צילום וסטיילינג מזון ועוד…
בעידן של היום, הזמן שלנו יקר. אנחנו בפירוליטה מבינים את החשיבות של גמישות בלימודים.
קורסים דיגיטליים מאפשרים לך ללמוד מתי שנוח לך, מבלי לוותר על האיכות.
עם מערכות מתקדמות ללמידה מקוונת, גישה לחומרי הלימוד 24/7, והתנסות מעשית שניתן לבצע בבית, את יכולה ללמוד בקצב שלך.
בנוסף, בסיום הקורס תקבלי תעודת הסמכה מאיגוד השפים הישראלי, המוכרת בארץ ובעולם.
התעודה הזו תהווה את כרטיס הכניסה שלך לתחום המקצועי, עם ביטחון והכרה בינלאומית.
יש לי שלושה צימרים בצפון, בצפת, שנקראים נופש בעתיקה.
כרגע הם לא עובדים.
היה לי איזה חלום לפנק את האורחים שלי בכל מיני מארזים, דברים טעימים לבוקר וקינוחים שווים.
לא הספקתי להגיע לזה, כי היו הרבה אורחים והייתה הרבה עבודה.
כשהתחילה המלחמה עברנו לפרדס חנה באופן זמני,
שכנראה כרגע זה לא נראה זמני כל כך.
ואז הגשמתי את החלום שלי להתמקצע בקונדיטוריה.
נרשמתי לפירוליטה, למסלול המישלן פרו.
קיבלתי ליווי מהמם, שכרנו עגלה והקמנו את העסק שלי הקטן שנקרא פי קפה, עגלת קפה.
לא השתגעתי עם פרסום, שיווק, לא עם הוצאות מבחינת מכשור. קיבלתי ליווי מעולה מפירוליטה, וברוך השם, היום אנחנו כבר בהכנסה יפה של חמש ספרות,
וכמה חודשים אחר כך, אנחנו כבר תשעה חודשים פה, אנחנו כבר מתקרבים למעלה מזה.
העגלה שלנו פתוחה בבקרים, מפרנסת אותנו יפה.
אני רוצה להודות לפירוליטה, לתמר, לשפים המקצועיים, לצוות, להיענות לשאלות ותשובות שאנחנו מקבלים בצורה יפה, וגם לקהילה של הבנות.
אשמח לראותכם אם אתם באזור, בפרדס חנה, אשמח שתבואו לביקור.
“הרגשתי שיש פה איזה שהוא רצון, כמו הלוגו, כמו הסלוגן של הקורס-
רוצים באמת שנצליח, לא בכדי יש את ה”תצליחו” בכל סיום של מייל.
יש פה רצון להקים דור של קונדיטורים יסודי יותר…
זה איפשר לי גם לעשות שולחנות קינוחים, מגשי אירוח, וכל מיני אירועים קטנים לחברות, ימי הולדת,
דבר שמזמן רציתי להגיע אליו וזה נתן לי את הכלים.
נחשפתי ללקוחות חדשים, מכרתי במרוכז, נעניתי לאתגר של לעשות שולחן קינוחים לאירוע של 400 איש בנמל תל אביב, שעוד היה אתגר של פרווה, ואני חושבת לפי הפידבקים שזה הלך יפה מאד,
מאז היו לי יותר עוקבים ויותר פניות”
(ציטוט מסרטון, ניתן לקבל את הסרטון למייל או לווטסאפ)
“אני מעצבת עוגות וקינוחים.
עולם האפיה תמיד קסם לי וחיפשתי איך לממש את זה כמה צעדים קדימה. לא ידעתי בדיוק איך והתחלתי לחפש באינטרנט בתי ספר שיכולים לתת לי מענה. הגעתי לאפיק הדיגיטלי של פירוליטה שנתן לי מענה בדיוק לצרכים שחיפשתי.
מה מיוחד באפיק הדיגיטלי?
בכל מקום ובכל זמן שאני רוצה השיעורים פתוחים, מתכונים קלילים, כתובים כמו שצריך, מפורטים, והמנטוריות המקסימות שלנו פנויות תמיד, לכל שאלה ולכל בעיה שנצטרך במהלך האפיה.
אני כבר שנה אחרי שהתחלתי, אני יכולה להעיד על עצמי שיכולות האפיה שלי השתפרו פי כמה,
היומן שלי מתמלא, הלקוחות שלי מרוצים, ולקום כל בוקר ולראות את התעודה שלי- זה הכי כיף בעולם.
אני יכולה להגיד שאפילו אם היה לי בית ספר קרוב לבית- הערוץ הדיגיטלי עדיף פי כמה,
אז לכל מי שמתלבטת ומחפשת איך למנף את עצמה בכמה דרגות קדימה ועולם האפיה קוסם לה-
ממליצה בחום על האפיק הדיגיטלי של פירוליטה”.