
חסר לך ידע כדי להגיע לרמה הבאה?
רוצה להבין היטב איך החומרים מתנהגים?
ללמוד ברמה בינלאומית מהשפים הטובים בארץ?
הגיע הזמן שלך להתחיל להרוויח יותר!!!
"פירוליטה"- בית הספר הדיגיטלי המוביל למקצועות הפטיסרי, שוקולד ובולנז'רי
עם שפים מהשורה הראשונה בישראל
מגשים לך את החלום! בקצב שלך, בזמן ובמקום הנוחים לך, ולקבל תעודה מוכרת מאיגוד השפים!
"המישלן"
מסלול ה"מישלן" מונה למעלה מ-120 שיעורים המועברים על ידי השפים הגדולים בארץ! בו נגלה לך את כל סודות הפטיסרי, שוקולד ובולנז'רי, איך להכין את המאפים בכל הרמות! החל מהרמה הקלה ביותר ועד לדבר שנראה "בלתי אפשרי", להגיע לרמה גבוהה בהבנת התנהגות החומרים, לשפר את יכולותיך בצורה משמעותית, להתמקצע ולהתחיל להרוויח מהתחביב שלך – הרבה מאד!!!
כן, אני רוצה להצטרף, כי בסיום המסלול:
אקבל ידע עצום וטכניקות שיחדשו לי גם אם כבר למדתי במקומות אחרים
אלמד איך לעבוד פרקטי ויעיל
אבין לעומק מה עומד מאחורי כל מתכון ואוכל לתמרן
אקבל ביטחון ואוכל לתמחר את עצמי גבוה
אני אחשף למגוון רחב של שיטות באותו הנושא כך שאוכל ליישם את המתאים ביותר בזמן העומד לרשותי
אני אוכל להכין תוצרים ברמה גבוהה לפי קהל היעד: ישראלי/ צרפתי וכד'
אגיע לרמת "מתכונאי מוס" ואדע להכין כל מוס שעולה על דעתי
אדע איך להמיר נכון לפרווה בצורה שלא תפגע בטעם, במרקם או בתוצאה.
בבסיס תפיסת העולם שלנו ב"פירוליטה" עומדת האמונה שחווית לימוד מצויינת מתחיל במורה מעולה. לכן, כל אחד מצוות המורים שלנו בבית הספר התחייב להביא את הלומדים לרמה כזאת שבגמר המסלול הם יבינו היטב כיצד מתנהגים החומרים ולמה, מה הם מחפשים במתכון, מה החשיבות הגדולה לעשות דברים דווקא כך ולא אחרת וידע מעשי ומקיף אשר יעניק לך את הכלים לא רק להכין לבד אלא גם להבין את התהליכים העומדים בבסיס הפעולות.
לכן- לא חשוב באיזו רמה התחלת את המסלול
בסיומו- יהיה לך את הידע המקסימלי שדרוש לך כדי לצאת לדרך.
בנינו את המסלול בתכנית מיוחדת שתעביר אותך הכשרה יסודית מ"חובבן" ל"מקצוען" ומ"מקצוען" ל"סופר מקצוען", ותאפשר לך להנות מלימודי פטיסרי שוקולד ובולנז'רי ברמה הגבוהה ביותר, ולצאת עם מקצוע מהנה ומפרנס ביד ותעודה מוכרת מאיגוד השפים!
ובנימה אישית:
שלא תהיה לך טעות! זה לא אוסף קורסים דיגיטליים מזדמנים, וגם לא סדנאות זום אקראיות שהיום הן פה ומחר אינן! מסלול ה"מישלן" הינו מסלול מקיף ויסודי בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו , מסלול שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את הקונדיטורים מהעשיריה הפותחת בארץ -באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלהם, זהו מסלול שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור!
מסלול ה"מישלן" לוקח אותך למסע מרתק בן 14 שבועות, בכל נושאי הפטיסרי השוקולד והבולנז'רי, ומכשיר אותך ליישם אותם בכל צורה וטעם אחרים, עד לתוצרים המושלמים שלך!
מסלול זה מעניק לך הבנה יסודית ופרקטית של התנהגות החומרים והוא המקיף ביותר בישראל.
הנה תכנית המסע:
















































































ויחשוף בפנייך את כל הסודות איך ליצור קירות טארט מדויקים שלא נסוגים מילימטר באפיה,
אף ללא אפיה עיוורת-מכל סוגי הרינגים המתאימים שברשותך!
מבריקים וטעימים שנשלפים ברגע מהתבנית! כל
קישוטי העוגות והקינוחים מכילים אלמנטים משוקולד מטומפרר.
קורס זה ילמד אותך איך לעשות את זה נכון וחוויתי
בשיטה הרצויה לך ובזמן העומד לרשותך לפני הפקת האירוע: איטלקי / צרפתי/ שויצרי,
אפקטים שונים ומילויים בטעם עשיר מאצולת הפטיסרי הצרפתי.
הדרכה צעד אחר צעד איך לבנות כל מוס שעולה בדעתך!
ויאפשר לך ליישם הכל גם כעוגות ראווה!
שאי אפשר שלא לעצור על ידו, וילמד אותך איך להמיר את חומרי הגלם האיכותיים
לחומרים אחרים בהתאם לטעם והעדפות הלקוח.
החל ממנח נכון, דרך פרקטיקות מקצועיות לתוצאה יפה ואחידה, ללא בועות,
ועד לקישוט האחרון בעוגה המפוארת!
כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.
אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל,
הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.






אחרי שתדעי להכין פרודוקטים מהחלומות- תדעי גם לצלם ולהוכיח למעסיק/ ללקוח את המומחיות שלך


שווי כל הבונוסים: במקום 9,485 ₪- חינם!!!
קורס מקצועי לאסטרטגית מכירות
שיעור 1. איך בונים מוצר מנצח? איך בונים חבילה?
7 הטריגרים שחייבים לקחת בחשבון בפעילות העסקית
שיעור 2. שיעור 2) איך מביאים לקוחות ב"דיגיטל" ואיך משמרים אותם?
שיעור 3. איך מביאים לקוחות בשיטת "קו 11"?
שיעור 4. איך מביאים לקוחות ב"פרינט"? מהי הסכמה ליצירת מודעה שמדברת ללב הלקוח?
שיעור 5. איך יוצרים שת"פ מוצלח? שיביא לך עסקאות גדולות ומשתלמות?
שיעור 6. איך מתמחרים ואיך מחשבים עלויות לפני ואחרי
שיעור 7. איך מוכרים בקלות ובכיף על פי שיטה שנוסתה בהצלחה ע"י מאות עסקים- בארץ ובעולם? מודל phonex
שיעור 8. איך משפרים רווחיות והמרות?
שיעור 9. איך משמרים לקוחות קיימים?
הקורס שיתן לך ביטחון במכירות וילמד אותך אסטרטגיות מוכחות שיגרמו ללקוח לרצות לשלם את המחיר שאת מבקשת, בתוכנית 8 שיעורים.

שווי בונוס אסטרטגית המכירות: 3,500 ₪
מחיר מיוחד לרגל ההשקה:
לקבלת הצעה אטרקטיבית פנו אלינו
02-6225922
או במייל
info@pirolita.co.il
מחיר מיוחד לרגל ההשקה:
לקבלת הצעה אטרקטיבית פנו אלינו
02-6225922
או במייל
info@pirolita.co.il
מה חושבים על בית הספר שלנו:

שירן בן אדמון, חולון
"ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה
השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!
מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!
אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!
מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!
גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….
השירות מעולה!
יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!
ממליצה בחום!"
אפרת ביטון אלעד
"בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל. ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.
וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.
והעיקר, הצלחתי!"
טובה לוי
שרה בן פורת בני ברק
חייבת לומר שהתאהבתי!
שאפו ענק שהרמתם את הכפפה
ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד
ברמה , בלי לצאת מהבית,
בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,
ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי
או שעות לא נוחות.
והצוות המסור -אין מילים!
אביגיל קפלן ירושלים
השפים של פירוליטה






בתרגום חופשי: אחרי שעבדתי עם יוני אלבו על הבולנז'רי בחברה שלי, אני ממליץ על יוני על כל המעלות שבו ושבמקצועו, והיצירתיות שלו שנותנת לו אפשרות לחדש בלי הפסקה, הוא מתעלה על עצמו ומשקיע מעל ומעבר. הכוח שלו- שאף פעם לא נשאר על מה שהשיג ומחפש כל הזמן את האיכות הטובה ביותר בחומרים בהם הוא משתמש.


לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורסים שבמסלול הבופה.
בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו
אודות פירוליטה
פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש.
התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה.
בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.
למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:
* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים
שאלות נפוצות:
כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.
בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר.
כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!
לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים.
בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך, במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .
לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד.
בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.