תמיד חלמת להיות ׳ספצ׳ בבצק רבוך? לדעת להכין בופה עשיר ברמה של השפים הצרפתים הכי גדולים! הפחזניה המודרנית , האקלייר הנחשק,  הפארי ברסט החלומי  -עכשיו בהישג ידך!

שף קונדיטור תומר כבירי

מהשפים המובילים בישראל בקורס ייחודי של בצק רבוך

מגלה לך את כל השיטות בדרך ל- Pâte à choux המושלם!

הקורס שיגמול אותך סופית מהפחד מבצק רבוך ויחשוף בפניך את כל הסודות, הטכניקות והפרקטיקות. איך להפיק ממנו יצירות מרהיבות שיעלו בכמה רמות כל בופה.
Play Video

בעולם הקונדיטוריה הצרפתית אין בר מתוקים בלי פאט א שו – בכל הוריאציות הקיימות : פחזניות, אקלרים פארי ברסט ועוד ועוד. בצק רבוך נחשב לאחד המאתגרים, למרות שהכנתו קלה מאד. השיטות הייחודיות של השף ילמדו אותך איך ליצור את המאפה המושלם שאינו קורס אחרי האפיה , שיש לו "כיס" יפה הממולא בטעם חלומי, ובקישוטים קלים ומרהיבים שישמשו אותך גם בפטיפורים, עוגות וכד'

ארזנו את השיטה בתכנית מיוחדת שתאפשר לך לגלות את הטריקים שיהפכו את הכנת הפחזניות שלך לקסם, להפסיק לפחד מהבצק ולגלות דרך פשוטה וקלה להכין את המאפה האהוב, להנות מפחזניות, פארי ברסט ואקלרים מושלמים יחד עם כל המשפחה והאורחים, והכל ברמת כמה כוכבי מישלן!

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות ! זו לא עוד סדנא דיגיטלית מזדמנת, וגם לא סדנת זום מעומעמת שהיום היא פה ומחר איננה! קורס ה"רבוך" הינו נושא שלם בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו , קורס שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את השף תומר כבירי באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלו, זהו קורס שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד, ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור שלנו!

הקורס לוקח אותך למסע מרתק בנושא הבצק הרבוך, בעולם הקונדיטוריה הצרפתית, ומכשיר אותך ליישם אותו בכל צורה אחרת, עד לתוצר המושלם!

הנה תכנית המסע:

שיעור מס' 1

הקדמה – כל היסודות החשובים לבניית בצק רבוך מושלם. איך לגרום למאפה להישאר זקוף ומסותת ,וללא בקעים גם אחרי האפיה. איך לייצר כיס מקצועי, שיקלוט מילויים מתאימים, עשירים מסוגים שונים, וכמובן כל שיטות האפיה והטמפרטורות המוצלחות לכל תנור שיש ברשותך.

שיעור מס' 2

איך ליצור בקלות אקלרים מדויקים גם בכמות מסחרית, שיטות עבודה מומלצות, איך למלא בשני צבעים ומרקמים שונים, איך לגרום לציפוי וזיגוג להיתפס כך שלא יזלוג לצדדים ועוד.

שיעור מס' 3

איך לבנות נכון רליז’יוז, איך לשנע בצורה פרקטית לארוע, איך מכינים ציפוי דקורטיבי ב2- דקות, ואיך להכין דסקיות תוחמות לכל מאפה רבוך כך שתמיד יצליח. כל הטריקים לשימוש חכם בשקיות זילוף.

שיעור מס' 4

איך ליצור בצק רבוך כהה, הסוד לבנית גלילים דקורטיביים בקלות , שנראים פטיפורים מרהיבים במילוי כפול , הפטנט לשימוש יעיל בדפי גיטרה,

שיעור מס' 5

איך ליצור פטיפור מרהיב ב4-שכבות מפחזניה , איך ליצור קישוטי שוקולד שאין למתחרים, ולהכין בסיסים לפטיפורים מ-3 רכיבים ברגע, איך להכין פחזניה בכל גוון ובמילוי בטעם משובח שעושה את כל ההבדל בין פחזניה יוקרתית לפשוטה.

שיעור מס' 6

איך לזלף נכון ומדויק פארי ברסט, איך להכין ולמלא ב-4 פרזנטציות שונות, טכניקות לקיצור זמן הכנת המילוי, השיטה המהירה להכנת מחיות אגוזיות ביתיות .

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אחרי הקורס הזה התוצרים שלך מבצק רבוך יהיו שם דבר, ומבוקשים בכל בופה

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו

שווי ההטבה: 150 ש"ח

בונוס מס' 6

העמקה בכל סוגי הפקטין והתנהגותם במסה, מהשף ערן שוורצברד

שווי ההטבה: 80 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 2,963 ₪

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו

שווי ההטבה: 150 ש"ח

בונוס מס' 6

העמקה בכל סוגי הפקטין והתנהגותם במסה, מהשף ערן שוורצברד

שווי ההטבה: 80 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 2,963 ₪

מחיר הקורס כולל הבונוסים:

1,497 ₪!

מחיר מיוחד לרגל ההשקה:

197 ₪

*4

מה חושבים על בית הספר שלנו:

שירן בן אדמון ,חולון

“ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה

השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!

מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!

אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!

מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!

גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….

השירות מעולה!

יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!

ממליצה בחום!”

אפרת ביטון אלעד

“בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל.  ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.

וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.

והעיקר, הצלחתי!”

טובה לוי

“נהניתי שאני מקבלת מתכון ורואה איך עושים את זה  עד הפרטים הכי קטנים, שאני מבינה בדיוק מה לעשות כדי לשנות את המתכון, גם מאד מקצועי, גם המתכונים ברמה, תוצרים שלא ראיתי בשום מקום!
אני נהנית שאני יכולה לשלוח שאלות דחופות ועונים לי מהר, הזמינות מאד גבוהה, כבר קניתי קורס דיגיטלי פעם ממישהי, ולקח לה המון זמן לענות ואצלכם זה מדהים!
התוצאות מדהימות, החומר ברור מאד, 
השפים מסבירים מהמם, אני מאד מרוצה”

שרה בן פורת בני ברק

חייבת לומר שהתאהבתי!

שאפו ענק שהרמתם את הכפפה 

ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד 

ברמה , בלי לצאת מהבית,

בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,

ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי 

או שעות לא נוחות.

והצוות המסור -אין מילים!

אביגיל קפלן ירושלים

אודות השף תומר כבירי

מורה לקונדיטוריה ויועץ בינלאומי. בוגר ה “קורדון בלו” בפריז. התמחה במסעדות 3 כוכבי מישלן דוגמת Le Pre Catelan , ו Taillevent. לשעבר שף קונדיטור מסעדת “מול ים”. ליווה את גדולי הקונדיטורים בעולם כגון כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו, גיום מביו ועוד רבים.

אדם עינבר

מנהל "פלאנט שף" רעננה

השף תומר כבירי הוא מורה שיש לו תשוקה ללמד ולתת ידע משלו, יש לו לב גדול והוא רוצה שכל התלמידים יוכלו להשתפר, הטכניקות שלו מצוינות וברמה של כל שף גדול שאני מכיר בפאריז.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס. בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.

 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך  איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

 

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום המערכת תשלח לך שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לך להיכנס ולצפות בקורס.
בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית