תמיד חלמת להכין ולהתפרנס מהכנת עוגות זילוף מקצועיות לימי הולדת ואירועים?

פירוליטה, בית הספר הדיגיטלי לקונדיטוריה, מכשיר אותך ליצור עוגות זילוף מהחלומות!

הקורס שיתן ביטוי עז ומתגמל ליצר האומנות המקנן בתוכך, וילמד אותך להכין עוגות זילוף כמו האומניות הכי נחשבות בארץ ובעולם!
Play Video

אין, אין, אין חגיגה בלי בלי בלי עוגה... קורס הכנת עוגות זילוף היא ההזדמנות המושלמת ללמוד איך להכין עוגות לא רק טעימות אלא כאלו שמשדרות חגיגיות ומשאירות רושם מהרגע הראשון שרואים אותן. במהלך הקורס תתוודעו לטכניקות זילוף מתקדמות ותראו שעוגות זילוף יכולות להיות לא רק יפות אלא גם טעימות. חובת ההוכחה עלינו, חובת הביצוע עליכם.

ארזנו את כל הידע העצום בתוכנית לפיתוח חשיבה ויכולת רוחבית בהכנת בסיסי עוגת הזילוף, טכניקות לפריסה, לימוד טכניקת העיטוף, דגשים במסת הזילוף, פרקטיקות שונות בפרזנטציה, תרגול והתנסות בלמעלה מ-20 צנטרי זילוף שימושיים, זוויות נכונות לזילוף, לימוד 6 סוגי פרחים, עלים, סוטאס, מלמלות, רעפים, צדפות, חבלים, צמות, פנינים, שתי וערב, ועוד. מיתוג עוגה, הכנת קאפקייקס ב-10 פרזנטציות שונות!!! פיתוח היצירתיות מהמתכון עצמו, מנח העוגה ועד הקישוט האחרון.

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות! זו לא עוד סדנא דיגיטלית מזדמנת, וגם לא סדנת זום מעומעמת שהיום היא פה ומחר איננה! קורס עוגות הזילוף הינו נושא שלם בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו, זהו קורס שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד, ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות, בפורום הסגור שלנו!

הקורס לוקח אותך למסע מרתק בתחום האומנות בכלל, ועוגות הזילוף בפרט, ומכשיר אותך ליישם אותו בכל צורה אחרת, עד לתוצר המושלם!

הנה תכנית המסע:

שיעור מס' 1

למה מיועד כל צנטר בעוגות הזילוף? מהו המנח המומלץ ביותר לכל צנטר? אלו מבין הצנטרים השונים הם השימושיים ביותר?

שיעור מס' 2

מהי שיטת האנודייז וכיצד ניתן להשיג דרכה בסיס מושלם של עוגה לזילוף ללא “כיפה”? מהם הדגשים החשובים בהכנת העוגה עצמה?

שיעור מס' 3

מהי השיטה הקלה והמהירה ביותר ליצירת עוגת בסיס בעלת שוליים בזווית 90 מעלות? איך פורסים את העוגה לשכבות אחידות וזהות כהכנה למילוי ללא פורס, בסכין בלבד?

שיעור מס' 4

אומנות העיטוף- איך יוצרים מראה משי- משי מקצועי בעיטוף העוגה? במה שונה מסת העיטוף ממסת הזילוף ואיזו קצפת אידיאלית?

שיעור מס' 5

אלו דגשים חשובים במסת זילוף במהלך קישוט עוגה? איך מתאמנים על עוגת דמה? איך משדרגים כל זילוף לניראות חזקה? הדגמת כל הזילופים שחייבים לדעת!

שיעור מס' 6

איך משתמשים בכל צנטר מבין 24 הצנטרים המודגמים בקורס? איך יוצרים קאפקייקס מרהיבים שיתאימו לכל אירוע? איך מונעים בועות לא מקצועיות במסת הזילוף?

שיעור מס' 7

מהי שיטת הקסם לקבלת שוקולד מטומפרר, בכמויות קטנות, ללא מדחום ובקלות רבה? איך יוצרים מיתוג מדויק על העוגה? איך מונעים בקעים בציפוי גנאש לעוגה?

שיעור מס' 8

איך מכינים עוגת FAULT LINE (קו השבר) טרנדית בגירסה שונה מהרגיל? כל הטריקים שיגלו לך איך למתג אירועים ועסקים!

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אחרי הקורס הזה עוגות הזילוף שלך יהפכו למקצועיות ויתומחרו גבוה יותר!

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

בונוס – עוגת פירות ברשת שוקולד מתכווננת

שווי ההטבה: 440 ש"ח

בונוס מס' 6

שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד

שווי ההטבה: 160 ש"ח

בונוס מס' 7

הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו

שווי ההטבה: 150 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 3,483 ₪

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

בונוס – עוגת פירות ברשת שוקולד מתכווננת

שווי ההטבה: 440 ש"ח

בונוס מס' 6

שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד

שווי ההטבה: 160 ש"ח

בונוס מס' 7

הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו

שווי ההטבה: 150 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 3,483 ₪

מחיר הקורס כולל הבונוסים:

1,497 ₪!

מחיר מיוחד לרגל ההשקה:

לתשומת לב: קורס זה הינו חלק ממסלול הבופה ולא ניתן לרוכשו באופן נפרד. לצפיה בסילבוס המסלול לחצו כאן>>>
להצעת מחיר אטרקטיבית למסלול פנו אלינו 02-6225922

מה חושבים על בית הספר שלנו:

שירן בן אדמון, חולון

“ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה

השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!

מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!

אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!

מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!

גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….

השירות מעולה!

יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!

ממליצה בחום!”

אפרת ביטון אלעד

“בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל.  ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.

וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.

והעיקר, הצלחתי!”

טובה לוי

“נהניתי שאני מקבלת מתכון ורואה איך עושים את זה  עד הפרטים הכי קטנים, שאני מבינה בדיוק מה לעשות כדי לשנות את המתכון, גם מאד מקצועי, גם המתכונים ברמה, תוצרים שלא ראיתי בשום מקום!
אני נהנית שאני יכולה לשלוח שאלות דחופות ועונים לי מהר, הזמינות מאד גבוהה, כבר קניתי קורס דיגיטלי פעם ממישהי, ולקח לה המון זמן לענות ואצלכם זה מדהים!
התוצאות מדהימות, החומר ברור מאד, 
השפים מסבירים מהמם, אני מאד מרוצה”

שרה בן פורת בני ברק

חייבת לומר שהתאהבתי!

שאפו ענק שהרמתם את הכפפה 

ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד 

ברמה , בלי לצאת מהבית,

בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,

ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי 

או שעות לא נוחות.

והצוות המסור -אין מילים!

אביגיל קפלן ירושלים

רחלי גיל

הקורס מקיף, מקצועי ויסודי, ומעל הכל- ברור ומובן מאוד! ההרגשה היא שכל הכלים נמצאים לפני הרבה יותר קרוב מאשר בקורס אחר, אפילו פרונטלי! ועוד משהו שלא קשור ספציפית לזילוף (הספקתי כבר להירשם לקורס נוסף, שלא נופל ממנו…)- המענה המהיר והבהיר לשאלות, גם אם אלו שאלות על דברים שקצת מעבר לנלמד בקורס… בקיצור- ממליצה בחום! תודה רבה!

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס. בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.

 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך  איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

 

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום המערכת תשלח לך שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לך להיכנס ולצפות בקורס.
בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית