חשבת ש”טעים וגם יפה” זו קלישאה? אצלך זה יהיה אמיתי בגדול! רוצה לבנות את המוס על פי נתוני הלקוח? לדעת להגיע למרקם המושלם מהבסיס עד הזיגוג!

שף קונדיטור תום יצחקי

מורה לקונדיטוריה ומפתח, בקורס עוגות ראווה

מעביר לך את כל הפטנטים והיסודות החשובים שהוא מביא איתו מצרפת

הקורס המשולב שילמד אותך להכין עוגות ראווה מוקפדות ומקצועיות וגם יעניק לך בונוס חלומי: הדרכה צעד אחרי צעד איך לבנות כל מוס שעולה בדעתך.
Play Video

עוגות ויטרינה הן מיצג מרשים של יכולות טכניות, אסתטיות והבנה במרקמים ופרזנטציה לצד מרקמים וטעמים. קורס קינוחי הראווה של השף תום יצחקי מציע לך להעמיק את המקצוענות שבך ולהבין את העולם המרתק של קינוחי ויטרינה תוך גישה לידע מקצועי ברמה הגבוהה ביותר ופתיחת שער להעשרת סל הכלים המקצועי שברשותך

הוספנו גם הכשרה מיוחדת לבניית מתכוני מוס במדריך מיוחד שמאפשר לך לבנות באופן עצמאי כל מוס על פי טעמך או דרישת לקוח.

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות! זו לא עוד סדנא דיגיטלית מזדמנת, וגם לא סדנת זום מעומעמת שהיום היא פה ומחר איננה! קורס עוגות הראווה הינו נושא שלם בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו , קורס שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את השף תום יצחקי באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלו, זהו קורס שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד, ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור שלנו!

הקורס לוקח אותך למסע שבו נקודת העצירה תלויה בך! ניתן ללמוד אותו על פי הנחיית השף וניתן להמשיך ולהעמיק במדריך המתכונאות שיקפיץ אותך כמה רמות!!!

הנה תכנית המסע:

שיעור מס' 1

מבוא- מהו מוס, חיי מדף ופיסטור. כיצד מתאימים בסיסים נכונים לכל עוגת מוס? איך מגיעים למרקם המקצועי? מה משפיע על טקסטורה חלקה של קרם אנגלז כבר ביצירתו? והדגמת עוגת טרוקדרו פיסטוק, תות ושנטי

שיעור מס' 2

כיצד בונים קומה נוספת מעל עוגת המוס בצורה נכונה? מהי השיטה הייחודית של השף לצינון קרם אנגלז? והדגמת עוגת אנטרמה אקזוטית

שיעור מס' 3

מהו תהליך ההידרוליזה וכיצד הוא מסייע לקרמל? מהם התנאים ליצירת קרמו חלק, קטיפתי ועשיר ללא בלנדר מוט? מהו הסוד של השף לקיצור זמן התמצקות גנאש על בסיס שוקולד לבן? מהי השיטה הייחודית של השף להתגבר על בועות אויר בציפוי הגלסאז’? והדגמת עוגת וניל קרמו קרמל

שיעור מס' 4- בקרוב>>>

איך מכינים עוגות פס בכמויות? ללמוד ליישם פרקים מהמדריך לבניית מתכוני מוס וליצור מאחת 4 עוגות ב-4 פרזנטציות שונות

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אחרי הקורס הזה יהיה לך יתרון משמעותי על פני המתחרים

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

המדריך לבניית מתכוני מוס

שווי ההטבה: 1,200 ש"ח

בונוס מס' 6

מתכון בונוס עוגת פאדג’

שווי ההטבה: 80 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 4,013 ₪

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

המדריך לבניית מתכוני מוס

שווי ההטבה: 1,200 ש"ח

בונוס מס' 6

מתכון בונוס עוגת פאדג’

שווי ההטבה: 80 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 4,013 ₪

מחיר הקורס כולל הבונוסים:

2697 ש"ח

מחיר מיוחד לרגל ההשקה:

לתשומת לב: קורס זה הינו חלק ממסלול הבופה ולא ניתן לרוכשו באופן נפרד. לצפיה בסילבוס המסלול לחצו כאן>>>
להצעת מחיר אטרקטיבית למסלול פנו אלינו 02-6225922

מה חושבים על בית הספר שלנו:

“ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה

השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!

מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!

אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!

מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!

גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….

השירות מעולה!

יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!

ממליצה בחום!”

אפרת ביטון אלעד

“בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל.  ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.

וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.

והעיקר, הצלחתי!”

טובה לוי

“נהניתי שאני מקבלת מתכון ורואה איך עושים את זה  עד הפרטים הכי קטנים, שאני מבינה בדיוק מה לעשות כדי לשנות את המתכון, גם מאד מקצועי, גם המתכונים ברמה, תוצרים שלא ראיתי בשום מקום!
אני נהנית שאני יכולה לשלוח שאלות דחופות ועונים לי מהר, הזמינות מאד גבוהה, כבר קניתי קורס דיגיטלי פעם ממישהי, ולקח לה המון זמן לענות ואצלכם זה מדהים!
התוצאות מדהימות, החומר ברור מאד, 
השפים מסבירים מהמם, אני מאד מרוצה”

שרה בן פורת בני ברק

חייבת לומר שהתאהבתי!

שאפו ענק שהרמתם את הכפפה 

ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד 

ברמה , בלי לצאת מהבית,

בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,

ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי 

או שעות לא נוחות.

והצוות המסור -אין מילים!

אביגיל קפלן ירושלים

אודות השף קונדיטור תום יצחקי

זוכה המקום השני בתוכנית האפיה בייקאוף 2. בעל 23 שנה ניסיון בתחום. השתלם לצידם של השפים המובילים בעולם כמו כריסטוף מישלאק, סדריק גרולה, פיליפ ברטרנד, כריסטוף אדאם ועוד רבים. תום שימש כשף קונדיטור הראשי של השארלוט כ-5 שנים, הוא מרצה במספר מכללות מובילות בארץ, יועץ למסעדות, קונדיטוריות ובתי קפה,בנוסף, תום הוא מפתח הפחזניה והמקרון הטבעוניים הראשונים והיחידים בארץ. בנוסף, תום הוא בעלים של פטיסרי טבעוני בשם 101 שדואג לטבען את מיטב הקלאסיקות מהפטיסרי הצרפתי.

שירה קבלרו

“תום יצחקי בין הקונדיטורים המקצועיים והמעולים שהכרתי. המתכונים שלו מוצלחים וההסברים שלו מדוייקים. בנוסף הוא לא מלמד אותך מתכון אחד אלא איך אפשר לקחת את זה לכיוונים שלך. כל מתכון שלו מככב אצלי במטבח. וכל מתכון שלו זה זהב!!! לשמור טוב בכספת! והטעם? וואו. מטיס אותך לפריז. לגמרי מגדירה אותו כגאון קולינרי. ממליצה בחום.”

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס. בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.

 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך  איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

 

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום המערכת תשלח לך שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לך להיכנס ולצפות בקורס.
בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית