פטיפורים בשבילך הם משהו ממגנט בכל אירוע? רוצה לדעת להכין אותם כמו השפים הגדולים? כל הטכניקות הייחודיות ישירות מהשף זמינות לך כאן עכשיו!

שף קונדיטור ערן שוורצברד

מהמובילים בישראל בקולינריה, מורה, יועץ ומפתח, בקורס פטיפורים

חולק איתך את כל הפטנטים שלו בדרך לפטיפור המנצח!

הקורס שיפתח בפניך צוהר לעולמות תוכן רחבים ומקצועיים בקונדיטוריה, מעבר לפטיפור הקטן והנחשק.
Play Video

בעולם הקונדיטוריה, הפטיפורים הם כמו יהלומים קטנים של טעם משגע וביס נפלא אחרי האוכל. בקורס המיוחד עם השף קונדיטור ערן שוורצברד נלמד להכין פטיפורים שלא רק נראים טוב אלא הם גם בעלי טעם נפלא ומהווים את ליבו של שולחן קינוחים רב-רושם ומרכז תשומת הלב באירועים.

ארזנו את כל הפרקטיקות בתכנית מיוחדת שנותנת דגש על המרות לחומרי הגלם הנגישים ביותר, מהבסיס השימושי והמהיר ועד לקישוט יחודי.

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות! זו לא עוד סדנא דיגיטלית מזדמנת, וגם לא סדנת זום מעומעמת שהיום היא פה ומחר איננה! קורס הפטיפורים הינו נושא שלם בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו , קורס שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את השף ערן שוורצברד באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלו, זהו קורס שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד, ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור שלנו!

הקורס שיחשוף אותך למיטב הטכניקות והסודות שיאפשרו לך להכין פטיפורים בצורה מקצועית ומרשימה ולהכניס אותם לרשימת היכולות שלך!

הנה תכנית המסע:

שיעור מס' 1

איך לעבוד בצורה נקיה ובכמויות, פרקטיקות להתייעלות בסביבת העבודה, הדגמת מגנום על מקל

שיעור מס' 2

איך אפשר ליצור מעוגה בחושה פטיפור מרהיב, כל התחליפים המתאימים במחיות שומניות, איך גורמים ללקוח לגשת/ לאורח לגשת דווקא לפטיפור שהכנו בקלות? הדגמת פטיפור מעוגה בחושה שוקולד פיסטוק תות

שיעור מס' 3

מהו המרקם הנכון לקרמו וכיצד ניתן לשלבו בפטיפור? מהו הפטנט של השף בשימוש ברינג? מהם הדגשים הקריטיים שחייבים לדעת עם סיום הכנת האינסרט? איך ניתן להעשיר בסיסי בצק פריך בהתאם לפטיפור? הדגמת פטיפור קרמו אקזוטי

שיעור מס' 4

מהם סוגי הפקטין השונים, ויישומיהם בהקשר לפטיפורים? על מה יש להקפיד בהכנת מסה המיועדת לציפוי שוקולד של פטיפור? כיצד ניתן להשתמש בתערובת המיועדת לשנטי בצורה פרקטית? הדגמת פטיפור פיננסייר שוקולד משמש

שיעור מס' 5

איך ממירים מתכון פטיפור המכיל אלמנטים חלביים, כולל מסקרפונה לפרווה? איך עושים השוואת טמפרטורות מהירה מאד? באלו תנאים ניתן להמיר חמאת קקאו בשמן עבור ציפוי שוקולד? הדגמת פטיפור חצי ספרה

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אחרי הקורס הזה מלאי הטכניקות שלך והרעיונות לגיוון יתעצם פי כמה!

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד

שווי ההטבה: 160 ש"ח

בונוס מס' 6

כל האמת על הג’לטין מהשף תומר כבירי. השיעור שיגמול אותך מהרתיעה ממנו.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 2,973 ₪

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

שיעור הדרכה לזילוף מקצועי בקונדיטוריה מהשף עידן חדד

שווי ההטבה: 160 ש"ח

בונוס מס' 6

כל האמת על הג’לטין מהשף תומר כבירי. השיעור שיגמול אותך מהרתיעה ממנו.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 2,973 ₪

מחיר הקורס כולל הבונוסים:

1497 ₪

מחיר מיוחד לרגל ההשקה:

לתשומת לב: קורס זה הינו חלק ממסלול הבופה ולא ניתן לרוכשו באופן נפרד. לצפיה בסילבוס המסלול לחצו כאן>>>
להצעת מחיר אטרקטיבית למסלול פנו אלינו 02-6225922

מה חושבים על בית הספר שלנו:

“ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה

השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!

מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!

אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!

מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!

גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….

השירות מעולה!

יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!

ממליצה בחום!”

אפרת ביטון אלעד

“בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל.  ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.

וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.

והעיקר, הצלחתי!”

טובה לוי

“נהניתי שאני מקבלת מתכון ורואה איך עושים את זה  עד הפרטים הכי קטנים, שאני מבינה בדיוק מה לעשות כדי לשנות את המתכון, גם מאד מקצועי, גם המתכונים ברמה, תוצרים שלא ראיתי בשום מקום!
אני נהנית שאני יכולה לשלוח שאלות דחופות ועונים לי מהר, הזמינות מאד גבוהה, כבר קניתי קורס דיגיטלי פעם ממישהי, ולקח לה המון זמן לענות ואצלכם זה מדהים!
התוצאות מדהימות, החומר ברור מאד, 
השפים מסבירים מהמם, אני מאד מרוצה”

שרה בן פורת בני ברק

חייבת לומר שהתאהבתי!

שאפו ענק שהרמתם את הכפפה 

ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד 

ברמה , בלי לצאת מהבית,

בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,

ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי 

או שעות לא נוחות.

והצוות המסור -אין מילים!

אביגיל קפלן ירושלים

אודות השף קונדיטור ערן שוורצברד

ערן שוורצברד הנו אחד המומחים המובילים בישראל בתחום הקולינריה. השף מעניק ייעוץ למסעדות, מלמד סמינרים קולינריים ,ועוסק בפיתוח מוצרים חדשים. לאורך הקריירה שלו, השף שוורצברד למד ברציפות בבתי ספר קולינריים מובילים באירופה במטרה להרחיב את הידע והמומחיות שלו. בין היתר השתתף במוסדות הבאים: לנווטה, פריז – חניכה מתמשכת. פברי איטליה – איטלקו ג’לטו – התמחות בגלידה איטלקית. Unifine Doheler, בלגיה – קורס שוקולטייר. פרנדי, פריז – חניכות מתמשכת. למד תחת אדון הקינוח פייר הרמה. גורמה ואלרהונה, פריז – חניכות מתמשכת.

קובי מזרחי שף מאסטר

יו"ר איגוד השפים icca

השף ערן שוורצברד הוא אחד השפים הוותיקים והמוכשרים במדינת ישראל. שף פורץ דרך . בעל חזון. וכישרון יוצא דופן בתחומו. האיגוד הישראלי לפים וקולינאריה מברך על הצטרפותו של ערן לצוות המנחים והמרצים בבית הספר. ומאחל ברכה והצלחה לתלמידים במסלול.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס. בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.

 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך  איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

 

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום המערכת תשלח לך שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לך להיכנס ולצפות בקורס.
בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית