מאכזב אותך לגלות כל פעם מחדש שקינוחי הכוסות שלך לא עמידים? הטעם בינוני והמרקם דחוס? לדעת להכין קינוחי כוסות כמו השפים הגדולים עם האלמנטים היוקרתיים שיוצרים איזון מרקמים נכון!

שף קונדיטור עידן חדד

שף מנהל ראשי במלון "הילטון" בקורס יצירתי של קינוחי כוסות

משתף אותך בכל הפרקטיקות השונות בדרך לקינוחי כוסות מרהיבים!

הקורס שיתן לך שניים באחד: ידגים פרקטיקות יצירתיות ובניית שכבות אחידות בכוסות גם בכמות מסחרית, ויאפשר לך ליישם הכל גם כעוגות ראווה.
Play Video

הכנת קינוחי כוסות היא דרך נהדרת, צבעונית, שמחה ומרשימה להגשה אישית של קינוחים באירועים. במסגרת הקורס, שף קונדיטור עידן חדד מציג את הטכניקות שכל איש מקצוע צריך להכיר במטרה להביא את יכולות ההכנה שלו לרמות גבוהות של מקצוענות ולהעשיר את הידע המקצועי שלו בתחום.

ארזנו את כל המוסים בתכנית מיוחדת שתאפשר לך להרוויח 2 קורסים בקורס אחד: לדעת ליצור קינוחי כוסות יצירתיים ואף להשתמש בכל המתכונים כעוגות ויטרינה

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות! זו לא עוד סדנא דיגיטלית מזדמנת, וגם לא סדנת זום מעומעמת שהיום היא פה ומחר איננה! קורס קינוחי הכוסות הינו נושא שלם בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו, קורס שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את השף עידן חדד באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלו, זהו קורס שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד, ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור שלנו!

השף מדגים חמש כוסות בחמש דרגות קושי שונות, מהקצר אל הארוך, כדי לאפשר לך לקבל כמה שיותר מתכונים שווים. הכוסות הללו נבנו במיוחד עבור בית הספר שלנו וכמותן השף הציג בתערוכה ענקית שהתקיימה בערב חג שבועות ב-2019, אליה נהרו מכל קצוות הארץ כדי לחזות במאות הכוסות המרהיבות והיצירתיות שהיו שונות זו מזו.

הנה תכנית המסע:

שיעור מס' 1

איך בונים כוס בצורה מקצועית? כיצד יוצרים שכבות נקיות ואחידות בגובהן גם בכמויות? איך בודקים מוכנות קרם אנגלז ללא מדחום? הדגמת כוס מילקי סטייל

שיעור מס' 2

מהי הדרך הטובה ביותר ליצירת דפי טוויל חלקים כמו ממכונה? מהי השיטה הייחודית של השף למנוע כניסת בועות אוויר לשק הזילוף? הדגמת כוס ג’נדויה בקישוט טוויל

שיעור מס' 3

מהו סוג הצבע האידיאלי לשימוש במרנג שויצרי על פי נסיון השף? כיצד משווים טמפרטורות כשמדובר בגבינות? הדגמת כוס חלום בוורוד

שיעור מס' 4

מהם הכללים עליהם יש להקפיד כדי לקבל מוס פרי עמיד? מהו הטריק של השף להשגת שוקולד לבן מטומפרר שתמיד מצליח? הדגמת כוס אקזוטיקה וגילופי לוטוס

שיעור מס' 5

מהו הטריק לגרום למדלן להיות הכי צרפתי שאפשר? איך ממליץ השף להתעסק עם גלוקוזה? הדגמת כוס כיכר מדלן

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אחרי הקורס הזה המוסים שלך יוכלו להתאים לכל טעם או גוון שיבקשו ממך!

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

הג’לטין -תיאוריה ופרקטיקה בקונדיטוריה, כל האמת על הג’לטין ! השיעור שיוציא לך את הרתיעה ממנו, וילמד אותך איך להשתמש בו נכון ואיך להאריך את חיי המדף שלו.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 6

הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו

שווי ההטבה: 150 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 2,813 ₪

בונוס מס' 1

אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של “פירוליטה”. ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון.

שווי ההטבה: 600 ש"ח

בונוס מס' 2

חוברת המתכונים בגירסה מהודרת להדפסה.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 3

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות , הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם כאן בפורמט מיוחד להדפסה

שווי ההטבה: 156 ש"ח

בונוס מס' 4

תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר

שווי ההטבה: 1,897 ש"ח

בונוס מס' 5

הג’לטין -תיאוריה ופרקטיקה בקונדיטוריה, כל האמת על הג’לטין ! השיעור שיוציא לך את הרתיעה ממנו, וילמד אותך איך להשתמש בו נכון ואיך להאריך את חיי המדף שלו.

שווי ההטבה: 80 ש"ח

בונוס מס' 6

הדרכה ליצירת דסקיות שוקולד מהשוקוליטייר רונן אפללו

שווי ההטבה: 150 ש"ח

שווי כל הבונוסים : 2,813 ₪

מחיר הקורס כולל הבונוסים:

1610 ₪

מחיר מיוחד לרגל ההשקה:

לתשומת לב: קורס זה הינו חלק ממסלול הבופה ולא ניתן לרוכשו באופן נפרד. לצפיה בסילבוס המסלול לחצו כאן>>>
להצעת מחיר אטרקטיבית למסלול פנו אלינו 02-6225922

מה חושבים על בית הספר שלנו:

“ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה

השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!

מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד…וכל שיעור יותר מעניין מהשני!

אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי וגם דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים ברמה מאד גבוהה!

מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!

גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי….

השירות מעולה!

יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצועיות!

ממליצה בחום!”

אפרת ביטון אלעד

“בקורס קיבלתי כלים מקצועיים, בצורה מוסברת ומפורטת. הבנתי למה דברים עובדים ואיך ומה לעשות. את הדיוקים שעושים את ההבדל.  ומכאן, אני יכולה להמשיך הלאה בעצמי.

וגם כשפרט לא היה לי ברור, שאלתי ושאלתי עד שהבנתי. לא השארת אותי בלי תשובה ברורה, והכל בסבלנות ובשמחה.

והעיקר, הצלחתי!”

טובה לוי

“נהניתי שאני מקבלת מתכון ורואה איך עושים את זה  עד הפרטים הכי קטנים, שאני מבינה בדיוק מה לעשות כדי לשנות את המתכון, גם מאד מקצועי, גם המתכונים ברמה, תוצרים שלא ראיתי בשום מקום!
אני נהנית שאני יכולה לשלוח שאלות דחופות ועונים לי מהר, הזמינות מאד גבוהה, כבר קניתי קורס דיגיטלי פעם ממישהי, ולקח לה המון זמן לענות ואצלכם זה מדהים!
התוצאות מדהימות, החומר ברור מאד, 
השפים מסבירים מהמם, אני מאד מרוצה”

שרה בן פורת בני ברק

חייבת לומר שהתאהבתי!

שאפו ענק שהרמתם את הכפפה 

ואפשרתם לנשים כמוני ללמוד 

ברמה , בלי לצאת מהבית,

בלי לחפש בייביסיטר, בלי טלטולים בדרכים,

ובלי להיות כבולה ליום שלא מתאים לי 

או שעות לא נוחות.

והצוות המסור -אין מילים!

אביגיל קפלן ירושלים

אודות השף קונדיטור עידן חדד

למד אצל הקונדיטור ז’רום לנגלייה מצרפת, ובעל תעודה מטעם בית הספר הגבוה לקונדיטוריה ועוד בתי ספר אחרים בארץ ובחו”ל Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie בצרפת, עידן עבד גם במלונות יוקרה בישראל כמו מלון ריץ קרלטון , מלון אלמה , מלון דן אילת.

לירון ס.

“הצפייה בקורס של השף עידן חדד הייתה עבורי חוויה מסוג אחר, עבודה נקיה ותוצאה מדהימה ומפתיעה, בהירות ההסבר ותשומת לב לפרטים הקטנים. מראים על מקצועיות ויצירתיות תודה רבה”

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות בקורס. בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.

 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך  איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

 

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום המערכת תשלח לך שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לך להיכנס ולצפות בקורס.
בנוסף, נשלח לך פרטי גישה לפורום הסגור שלנו.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית