סדר היום של האירוע ולינקים חשובים למשתתפות

הכנס מתחיל
ביום ראשון 3/7 ד’ בתמוז בשעות הערב
וביום שני 4/7 ה’ בתמוז בשעות הבוקר.

סדר היום המלא כאן בהמשך…

ורגע לפני שצוללים לסדר היום:

בכנס ישתתפו מאסטרים תותחים בתחומם,
בעלות שנעה בין 1,000-5,000 ₪ לכל אחד.

ואת מקבלת את כרטיס הכניסה חינם!

אם לא תהיי זמינה להשתתף בכל השידורים, בוודאי לא תרצי לפספס את ההדרכות המקצועיות,
לכן:

הקלטות

יש לך אפשרות לשדרג את הכרטיס שלך ולרכוש בסכום סמלי את הקלטת כל ההדרכות בהנחה המיוחדת
שניתנת למי שרוכשת לפני האירוע, אחרי הכנס המחיר יעלה משמעותית!

סדר היום של האירוע

יום ראשון, ערב, 3/7 ד' בתמוז

חלק #1
19:00-20:30

"להעיף את המוצר המוגמר לניראות מקצועית פי כמה"

להאזנה טלפונית:
חייגי למספר 02-376-4510
כשהשיחה נענית הקישי 846-6506-2567
ואח”כ פעמיים ##

מה תלמדי בחלק #1?

כללי אצבע לעיצוב בארים ושולחנות מזנון מבחינת כל האלמנטים השותפים.

מרצה: אלישבע גליקסברג
מאסטר בהפקת אירועים ועיצוב בארים

המתנה של אלישבע:
חוברת מקצועית לעיצוב והקמת בארים

לינק לחוברת המקצועית יועלה בצ'אט בזמן ההרצאה

איך תצלמי את המאפים והקינוחים כך שיראו מיליון דולר ויחמיאו מאד למנה.

מרצה: דניאל לילה
מאסטר בצילום מזון ולייף סטייל

איך תכיני את המנה לצילום בצורה הכי מקצועי ומושכת, ועל אלו דגשים חובה לתת את הדעת, לא רק מבחינת תאורה, קומפוזיציה וכד'.

מרצה: נעמה רן
סטייליסטית מזון ומפתחת מתכונים לחברות הגדולות במשק

המתנה של נעמה:
10 טיפים לסטיילינג נכון של מזון לפני הצילום

חלק #2
20:30-22:00

"להעיף את העסק בלי לשלם שקל לפרסום"

להאזנה טלפונית:
חייגי למספר 02-376-4510
כשהשיחה נענית הקישי 846-6506-2567
ואח”כ פעמיים ##

מה תלמדי בחלק #2?

איך תכיני "פרווה" טעים וברמה גבוהה?

מרצה: אלון דה מנטה
מבכירי חברת שרון פוראטוס העולמית

המתנה של אלון:
יעוץ חינם לעסקי קונדיטוריה פרווה ל 10 מהנוכחות

מס' הטלפון הפרטי של אלון יועלה בצ'אט בזמן ההרצאה שלו

איך תפרצי את תקרת הזכוכית עם שיתופי פעולה מנצחים

מרצה: שרונה גולדשטיין
מאמנת עסקית ומנטורית למכירות ושיווק

המתנה של שרונה:
הדרכה בשידור חי “זיהוי החסמים והמהלכים הקריטיים לעסק שלך״

איך תגיעי בקלות ובמהירות ללקוח הפוטנציאלי בלי להוציא שקל על פרסום, דגשים חשובים בהכנת עוגות לעיצוב

מרצה: קרן מצא
מאמנת עסקית ומנטורית למכירות ושיווק

המתנה של קרן:
פרסום תוצרים למכירה באתר החדש

הלינק לפרסום אצל קרן ללא עלות, יעלה בזמן ההרצאה

היום הראשון עף!

ומה מחכה לך ביום השני?

יום שני, בוקר, 4/7 ה' בתמוז

חלק #3
10:00-11:30

להאזנה טלפונית:
חייגי למספר 02-376-4510
כשהשיחה נענית הקישי 846-6506-2567
ואח”כ פעמיים ##

מה תלמדי בחלק #3?

איך תתנהלי בצורה מושכלת בהכנת כמויות גדולות, באריזה נכונה ובשינוע בטיחותי

מרצה: מיכל אפטר
אמנית קינוחים, עוגות ומארזי מתוקים

המתנה של מיכל:
 10% הנחה להשתתפות בסדנת קינוחים אומנותיים בקוד קופון מיוחד שיינתן למשתתפות בזום

קוד קופון מיוחד יועלה בצ'אט בזמן ההרצאה

איך תחושי ביטחון בעצמך, במוצרים שלך, שדר שיקרין גם על הסובבים והלקוחות

מרצה: טל שמידט
מאמנת מנטלית לחיבור פנימי

המתנה של טל:
מדריך מיוחד: להיות את באמת גם בקריירה שלך

איך תגרמי למנה להיות הכי מזמינה, יפה ומצולמת בסטיילינג משלים ונכון

מרצה: שרית נובק
בעלת הבלוג האהוב מיס פטל, סטייליסטית מזון וכותבת תוכן גם לחברות מסחריות

המתנה של שרית:
מצגת סיכום של שיעור הסטיילינג שלה בכנס

לינק למצגת יועלה בצ'אט בזמן ההרצאה

חלק #4
11:30-13:00

להאזנה טלפונית:
חייגי למספר 02-376-4510
כשהשיחה נענית הקישי 846-6506-2567
ואח”כ פעמיים ##

מה תלמדי בחלק #4?

איך תתנהלי מול לקוחות בצורה ששניכם תצאו מרוצים ותקבלי מה שמגיע לך

הסטנדאפיסטית: מיכל לויטין

המתנה של מיכל:
הצטרפות לסטטוס ההומוריסטי של מיכל

המחשה חיה לטרנדים עכשויים בעולם עיצוב העוגות והפרזנטציה

מרצה: נתי נמני
מנהל חברת קפטן קוק

איך תגלי יצירתיות בפרזנטצית עוגות מעוצבות וקינוחים, אלמנטים שיקפיצו את המראה ויעיפו אותך קדימה

מרצה: סמדר שחר
בעלת קייטרינג וקונדיטוריה ביתית, פיינליסטית בייקאוף ישראל עונה 2

איך תנהלי מטבח מבלי שהוא ינהל אותך. הסוד לעבודה יעילה ונקיה לאורך כל ההכנות

מרצה: רעות אריאל
מעצבת מטבחים ומעצבת פנים

המתנה של רעות:
פגישת יעוץ חינם ל-10 הפונות הראשונות שנכחו בהרצאה של רעות

חלק #5:

20:00-22:00

יום שלישי, ערב, 5/7 ו' בתמוז

ההדרכה שתעיף לך את האהבה לאפיה וקינוחים בכמה רמות!
שורה תחתונה- איך את לוקחת את כל האסטרטגיות שקיבלת ומעיפה את התוצרים שלך הכי רחוק!

הנוסחה המדויקת ליצור רווחיות מהאומנות שבך ואהבתך היוקדת לתחום.
מה גורם לכל כך הרבה מוכשרות להיתקע בבינוניות, ומהו הסוד שיוביל אותך להיות אופה שעפה באמת!

הדרכת סיכום עם תמר, מנהלת בית הספר “פירוליטה” ומפיקת האירוע

להאזנה טלפונית:
חייגי למספר 02-376-4510
כשהשיחה נענית הקישי 846-6506-2567
ואח”כ פעמיים ##

אני יכולה לצפות בהקלטות?

בוודאי

את יכולה לשדרג לכרטיס פלטינום במחיר סמלי
לשדרוג לקבלת הקלטות ועוד כמה בונוסים שווים במיוחד

יש גם הנחה משמעותית למי שמשדרגת עכשיו לפני האירוע