בהדרכת שף קונדיטור גל בוכניק
זוכה תוכנית הטלויזיה “משחקי השף קונדיטור”.
נמאס לך לדשדש באותם הרעיונות בכל שנה מחדש?
רוצה לפנק את המשפחה או הלקוחות במאפים וקינוחים מעניינים?
לא מתאים לך להתעסק עם תהליכים מדי מורכבים?
אם התשובה לכל השאלות האלו היא כן!
ואם הגיע הזמן בשבילך להתחדש במתכונים לקינוחים ועוגות שלא ישיאור אף אחד אדיש –
קורס משולב עוגות וקינוחים לחג השבועות הוא בול בשבילך!
במיוחד בשבילך, ארזנו שני קורסים מדהימים לקורס אחד משולב
שיכין אותך לחג השבועות עם מאפים מתוקים ומלוחים, קלים ופשוטים, וקינוחי מוס חלומיים
שנושאים בתוכם בנק טכניקות ענק, ותובנות חשובות שימקצעו אותך יותר!
שף קונדיטור גל בוכניק, מלמד אותך צעד אחר צעד, בשיטות קלות וקצרות יותר
איך להגיע לתוצרים ברמה גבוהה שיפארו את שולחן החג.
עוגת גבינה צימוקים אפויה בציפוי פריך
עוגת גבינה “ניו יורק” בטקסטורה ספירלית משוישת
בריוש גבינה שקדים נימוח
מאפה שמרים מלוח עשיר
קינוח רד וולווט בעיצוב “גביע גלידה”
קינוח אקזוטיק טרופי על פיננסייר, בפרזנטציה מדליקה
קינוח פיסטוק בגלייז קקאו וחישוק “שערות” שוקולד
ההשקעה שלך בקורס
כל השפע הזה, בהזדמנות חגיגית של פעם אחת בשנה!
שני קורסים במחיר קורס אחד!
299₪ בלבד!
נעים מאד, אני גל בוכניק, שף וקונדיטור וזוכה תוכנית הטלויזיה “משחקי השף קונדיטור”.
איך התחלתי:
הדרך שלי בעולם הקונדיטוריה החלה לפני שנים רבות, בהתחלה בצעדים קטנים במטבח ולאחר מכן בלימוד עצמאי ועבודה קשה וכיום יש לי וותק של יותר מ23 שנה בתחום הקונדיטוריה והפטיסרי המודרני. במהלך השנים למדתי והשתלמתי אצל מיטב השפים המובילים בעולם ופיתחתי לעצמי שיטות עבודה ייחודיות, תוך ניסוי וטעיה. בעשור האחרון אני מעביר סדנאות אפיה וקורסים מקצועיים אצלי בסטודיו המאובזר המרווח והמפנק בכרמיאל.
ומעביר את הידע שצברתי בהמון מקצועיות הבנה ויחס אישי לכל תלמיד ותלמיד.
בית הספר הדיגיטלי לקונדיטוריה, היחיד בעולם בעברית שמעסיק 9 שפים תותחים בתחומם, ליווי מקצועי ותעודת הסמכה בינלאומית מאיגוד השפים.
כמו כן מעניק בית הספר מעטפת עסקית וייעוץ כלכלי מקצועי במסגרת מסלול הלימודים היסודי והמקיף: “מישלן פרו”.