מחיר מיוחד עד לתאריך 13.12
מחיר מיוחד עד לתאריך 13.12
תומר כבירי
בוגר ה “קורדון בלו” בפריז.
התמחה במסעדות 3 כוכבי מישלן דוגמת Le Pre Catelan , ו Taillevent.
לשעבר שף קונדיטור מסעדת “מול ים”.
ליווה את גדולי הקונדיטורים בעולם כגון כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו, גיום מביו ועוד רבים.
מנהל קונדיטוריה פרווה מצליחה וממותגת: no milk בעמק חפר
פירוליטה
בית הספר הדיגיטלי המוביל ללימודי כל מקצועות הקונדיטוריה: פטיסרי, שוקולד ובולנז’רי.
תמיד רצית להתמקצע יותר ולא הצלחת לממש את החלום?
זה הזמן שלך ללמוד מהבית, ברמה בינלאומית
עם צוות שפים מהשורה הראשונה בארץ, ולהתחיל להרוויח יותר!
מחיר מיוחד עד לתאריך 13.12
מדובר ביומיים מקצועיים עמוסי תובנות- 5 שעות, של קורס עסקי חד פעמי בשווי 5,850 ש”ח, ולך ניתנת הזדמנות נדירה לקבל כרטיס כניסה לכנס במחיר מצחיק של 97 ש”ח בלבד!!!
מס’ המקומות מוגבל ביותר!