תומר כבירי מזמין אותך לכנס ייחודי

כל הסודות להקמה וניהול עסק מצליח בתחום הקונדיטוריה!

מחיר מיוחד עד לתאריך 13.12

למי הכנס מתאים?

למי שמתכננת לפתוח עסק קונדיטורי כמו שצריך

לבעלת עסק פעיל שרוצה לדעת להתנהל בתבונה

למי שמלמדת סדנאות וחשוב לה לבנות אותן נכון

מה תלמדו בכנס

מודול שיווק

איך למתג נכון את העסק שלנו?
מי קהל היעד שלנו?
איך מתמחרים נכון?
איך מתנהלים נכון מול לקוחות?

מודול ניהול העסק

איך מתנהלים מול ספקים? איך מנהלים מלאי בצורה נכונה וחסכונית? איך מתנהלים נכון מול רשויות המס? מהם הפרמטרים המנחים בהחלטה אלו מוצרים להכין בסדנא? איך לעמוד במסגרת הזמן המוקצבת לסדנא?

מחיר מיוחד עד לתאריך 13.12

מי עומד מאחורי הכנס?

תומר כבירי

בוגר ה “קורדון בלו” בפריז.
התמחה במסעדות 3 כוכבי מישלן דוגמת Le Pre Catelan , ו Taillevent.
לשעבר שף קונדיטור מסעדת “מול ים”.
ליווה את גדולי הקונדיטורים בעולם כגון כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו, גיום מביו ועוד רבים.
מנהל קונדיטוריה פרווה מצליחה וממותגת: no milk בעמק חפר

פירוליטה

בית הספר הדיגיטלי המוביל ללימודי כל מקצועות הקונדיטוריה: פטיסרי, שוקולד ובולנז’רי.

תמיד רצית להתמקצע יותר ולא הצלחת לממש את החלום?

זה הזמן שלך ללמוד מהבית, ברמה בינלאומית
עם צוות שפים מהשורה הראשונה בארץ, ולהתחיל להרוויח יותר!

orange-logo

מתי זה קורה?

Days
Hours
Minutes
Seconds

בימים רביעי 14/12 כ' בכסלו וחמישי 15/12 כ"א בכסלו בערב בשעה 20:00

מחיר מיוחד עד לתאריך 13.12

אם הגעת עד לפה, סימן שאת רוצה באמת למנף את העסק שלך ולהרוויח הרבה יותר!

מדובר ביומיים מקצועיים עמוסי תובנות- 5 שעות, של קורס עסקי חד פעמי בשווי 5,850 ש”ח, ולך ניתנת הזדמנות נדירה לקבל כרטיס כניסה לכנס במחיר מצחיק של 97 ש”ח בלבד!!!

מס’ המקומות מוגבל ביותר!