מתלבטת באיזה קינוח לבחור?
הכיני מארז מרשים וקל מעשה ידייך!
ט”ו באב זה היום לפנק את יקיריך!
שף קונדיטור תומר כבירי, שף קונדיטור ערן שוורצברד ושף קונדיטור עידן חדד
כוס חלום בוורוד
פטיפור מגנום ורדים
קרם ברולה
עוגיות ריבה
מורה לקונדיטוריה ויועץ בינלאומי.
בוגר ה“קורדון בלו” בפריז.
התמחה במסעדות 3 כוכבי מישלן דוגמת Le Pre Catelan, Taillevent.
לשעבר שף קונדיטור מסעדת “מול ים”.
ליווה את גדולי הקונדיטורים בעולם כגון כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו, גיום מביו ועוד רבים.
מקים ובעלים של המותג “No milk“.
דרכו המקצועית של השף שוורצברד כמומחה לקונדיטוריה החלה לפני למעלה מ-20 שנה עם השפים הנודעים ביותר בישראל.
הוא עבד במסעדת לבנה, במסעדת תפוח הזהב ובמסעדת תפוח בגן שניהל השף ישראל אהרוני. בהמשך הוא הפך לקונדיטור במסעדת רושפלד בהנהלת השף ג’ונתן רושפלד.
השף שוורצברד הרחיב את הרפרטואר שלו על ידי לימודים בבתי ספר מובילים בתחום הקולינריה גורמה באירופה, שם רכש את הדיוק, המקצועיות והייחודיות המאפיינים את יצירתו.
לאורך הקריירה שלו, השף שוורצברד למד ברציפות בבתי ספר קולינריים מובילים באירופה במטרה להרחיב את הידע והמומחיות שלו. בין היתר השתתף במוסדות הבאים:
לנווטה, פריז – חניכה מתמשכת. פברי איטליה – איטלקו ג’לטו – התמחות בגלידה איטלקית.
Unifine Doheler, בלגיה – קורס שוקולטייר. פרנדי, פריז – חניכות מתמשכת. למד תחת אדון הקינוח פייר הרמה. גורמה ואלרהונה, פריז – חניכות מתמשכת.
מונע על ידי מחויבות למקוריות ויצירתיות, השף שוורצברד מנצל כל הזדמנות להוסיף לרפרטואר שלו בתחום השוקולד והגלידה. המאפים שלו הם עדות לחדשנותו המתמשכת.
בשנת 2003 פתח השף שוורצברד את בוטיק האפייה והקונדיטוריה של ארנו. ארנו הציע עוגות שהיו יצירות אמנות אמיתיות – הן היו מדויקות ללא דופי, מרשימות וטעימות להפליא.
כיום השף שוורצברד הוא יועץ למסעדות גורמה וקונדיטוריות בארץ ובעולם. הוא מתמחה בעיצוב תפריטי מדבר המותאמים אישית לכל עסק. בנוסף הוא מנהל חנות קייטרינג בוטיק קטנה ואיכותית המייצרת בעיקר קינוחים לתפקודים פרטיים ועסקיים.
שף קונדיטור מוערך בעל ותק מעל 10 שנים בעולם הקונדיטוריה, צבר ניסיון וידע מהשפים הכי גדולים בארץ ובעולם. למד אצל הקונדיטור ז’רום לנגלייה מצרפת.
בוגר לימודי קונדיטוריה בבית הספר הטוב בעולם לקונדיטוריה- ENSP. (-Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie בצרפת) ובעל תעודה מטעם בית ספר זה ועוד בתי ספר אחרים בארץ ובחו”ל.
כיום מנהל קונדיטוריה באחת מרשת המלונות הכי יוקרתית בעולם.
עידן עבד גם במלונות יוקרה בישראל כמו מלון ריץ קרלטון, מלון אלמה, מלון דן אילת.
בית הספר הדיגיטלי לקונדיטוריה, היחיד בעולם בעברית שמעסיק 9 שפים תותחים בתחומם, ליווי מקצועי ותעודת הסמכה בינלאומית מאיגוד השפים.
כמו כן מעניק בית הספר מעטפת עסקית וייעוץ כלכלי מקצועי במסגרת מסלול הלימודים היסודי והמקיף: “מישלן פרו”.