מתוך ספר המתכונים של

מתוך ספר המתכונים
של פירוליטה

כלים לקורס רבוך

.

רשימת הכלים הנדרשים:

.

ניתן לרכוש את הכלים באתר של קוק סטוק
בהנחה מיוחדת לבית הספר פירוליטה,
ולקבל הכל עד פתח הבית ללא התניה בסכום הקניה!
נכנסים לאתר כאן בקישור- www.cookstock.co.il מזמינים מה שרוצים, אין הגבלה לכמות מינימום.
בסיום הקניה, ניגשים לעגלה,
במקום שכתוב: "יש לך קופון?"- שם מזינים את הקוד הזה- pirolita1010,
לוחצים על: "הפעל קופון" ומקבלים הנחה!

כמו כן ניתן לקבל 10% הנחה באתר של מר קייק, www.mrcake.co.il
יש להזין את הקופון: פירוליטה (בעברית) וללחוץ על "הפעל קופון".

בקורס זה השף השתמש בצנטרים הבאים:
אקלייר- משונן צפוף מיקרו קוטר 18
רליז'יוז- חלק קוטר 12
טיוב שחור לבן- חלק קוטר 12
פחזניות אוכמניות- לבצק- חלק קוטר 12 לשנטי- משונן קוטר 16
פארי ברסט- לבצק- חלק קוטר 22 לקרם מוסלין -השף השתמש בצנטר E7 הצרפתי
(מקביל למשונן בעל 7 שיניים קוטר 10-12 ס"מ)
קוטר הצנטר נקבע לפי גודל המאפה.

עזרים נוספים:
משטח סילפט
2 משטחי סילפן רשת
רצועות סילפן רשת
סט מקדים עגולים
גלילי מתכת גובה 6 קוטר 4.
וכמובן:
מדחום למזון
משקל דיגיטלי
קלף גמיש
לקקן
מטרפה