בקלחת מביאים לסף רתיחה מים, דבש גלוקוזה וחמאה.
יוצקים את הנוזלים שהבאנו לסף רתיחה לתוך קערת פלסטיק שבתוכה נמצאים שני סוגי השוקולד.
ממתינים כ-2 דקות להמסה מלאה של השוקולד.
מערבבים היטב בעזרת לקקן עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים אל מד ליטר וטוחנים בעזרת מוט בלנדר ארוכות עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי.
ממתינים שיתקרר ל-32 מעלות.
מוסיפים גרידת ג'ינג'ר טרי לפי הטעם וטוחנים שוב בעזרת מוט בלנדר
מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים לתוך קונכיות השוקולד.
מניחים להתייצבות של 4 שעות בטמפרטורת החדר (16-20).
סוגרים את הקונכיות.
פירוליטיפ
.
אם ממהרים ניתן להניח את התבנית במקרר לכחצי שעה עד להתיצבות המילוי לפני הסגירה, אך יש לקחת בחשבון שהמרקם יהיה שונה.