
קורס פטיפורים / ערן שוורצברד
.
הקודם
הבא
מטרת הקורס
.
פיתוח היצירתיות והבנת העקרונות העומדים מאחורי בנית פטיפור, יצירת המתכון, יכולת תמרון בתוכו,
הכרת פרקטיקות עבודה יעילות, גם בשטח הארוע, לימוד יסודי של מושגים רבים, פרזנטציות יחודיות.
שף מרצה
.

ערן שוורבצברד
אחד המומחים המובילים בישראל בתחום הקולינריה.
שף קונדיטור ערן שוורצברד מעניק ייעוץ למסעדות, מלמד סמינרים קולינריים ,ועוסק בפיתוח מוצרים חדשים.
לאורך הקריירה שלו, השף שוורצברד למד ברציפות בבתי ספר קולינריים מובילים באירופה במטרה להרחיב את הידע והמומחיות שלו. בין היתר השתתף במוסדות הבאים:
לנווטה, פריז - חניכה מתמשכת.
פברי איטליה - איטלקו ג'לטו - התמחות בגלידה איטלקית.
Unifine Doheler, בלגיה - קורס שוקולטייר.
פרנדי, פריז - חניכות מתמשכת. למד תחת אדון הקינוח פייר הרמה.
גורמה ואלרהונה, פריז - חניכות מתמשכת.
מונע על ידי מחויבות למקוריות ויצירתיות, השף שוורצברד מנצל כל הזדמנות להוסיף לרפרטואר שלו בתחום השוקולד והגלידה. המאפים שלו הם עדות לחדשנותו המתמשכת.
מה נלמד בקורס
.