קינוחי כוסות / עידן חדד

.
הקודם
הבא

מטרת הקורס

.

התמחות בבנית קינוח כוס מקצועית, שילוב מרקמים נכון בהרכבת מנה.
טכניקות ופרקטיקות ליצירת שכבות אחידות גם בכמות מסחרית
המרה לעוגות ויטרינה, הכרת פרזנטציות שונות תוך התאמת טעמים נכונים.
הלימוד מדורג –ממינימום שכבות למקסימום.

שף מרצה

.

עידן חדד

עידן חדד, בן 29, כיום השף קונדיטור של מלון הילטון תל-אביב.

עידן חדד למד אצל הקונדיטור ז'רום לנגלייה מצרפת
בעל תעודה מטעם בית הספר הגבוה לקונדיטוריה ועוד בתי ספר אחרים בארץ ובחו"לEcole Nationale Supérieure de Pâtisserie בצרפת,
עידן עבד גם במלונות יוקרה בישראל כמו מלון ריץ קרלטון , מלון אלמה , מלון דן אילת.

מה נלמד בקורס

.

• איך בונים קינוח כוס בצורה מקצועית?
• כיצד יוצרים שכבות נקיות ואחידות בגובהן בכל הכוסות?
• מהי השיטה הייחודית של השף למנוע כניסת אויר לשק הזילוף?
• אלו דגשים חשובים ביצירת מסה של מוס לכוס?
• איך בודקים מוכנות קרם אנגלז ללא מדחום? (לא מה שהכרתם!)
• מהי הדרך הטובה ביותר ליצירת דפי טויל חלקים כמו ממכונה?
• איך יוצרים פרלינים בקלות מהג'נדויה?
• מהו סוג הצבע האידיאלי לשימוש במרנג שויצרי על פי נסיון השף?
• כיצד משוים טמפרטורות כשמדובר בגבינות?
• כיצד מכינים מרנג איטלקי מוצלח?
• מהם הכללים עליהם יש להקפיד כדי לקבל מוס פרי עמיד?
• איך הכי נח להתעסק עם גלוקוזה?
• מהו הטריק לגרום למדלן להיות הכי צרפתי שאפשר?
• ועוד ועוד..

תוצרים

.

• כוס מילקי סטייל
• כוס ג'נדויה אגוזים
• כוס חלום בורוד
• כוס צהוב לבן אקזוטיקה
• כוס כיכר מדלן

רוצה להתייעץ ?

מילוי הפרטים כאן מבטיח תשובה מהירה ומקצועית