שף תום יצחקי

התמחות

מפתח הפחזניה והמקרון הטבעוניים הראשונים והיחידים בארץ

כמה מילים

זוכה המקום השני בתוכנית האפיה בייקאוף 2 בעל עשרים ושלוש שנות נסיון בתחום

השתלם לצידם של השפים המובילים בעולם כמו כריסטוף מישלאק, סדריק גרולה, פיליפ ברטנד, כריסטוף אדאם ועוד רבים.
שימש כשף קונדיטור הראשי של השארלוט כ-5 שנים
מרצה במספר מכללות מובילות בארץ יועץ למסעדות קונדיטוריות ובתי קפה
בעלים של פטיסרי טבעוני בשם 101 שדואג לטבען את מיטב הקלאסיקות מהפטיסרי הצרפתי

לקורס של תום :