דילוג לתוכן
בית
אודות
קורסים
מסלול מישלן המקיף
שפים
פורום
גלריה ומתכונים
צרו קשר
תפריט
בית
אודות
קורסים
מסלול מישלן המקיף
שפים
פורום
גלריה ומתכונים
צרו קשר
למסלול המישלן
שף אופה יוני אלבו
התמחות
מומחה לפטיסרי ובולנז'רי
כמה מילים
שף קונדיטור,
עבד ברשתות גדולות כמו פושון הצרפתית,
מלונות דיוויד אינטרקונטיננטל,
מלון רויאל ביץ',
מלון וולדורף אסטוריה,
עובד בשלוש שנים האחרונות בתל אביב בבולנז'רי 96 ועומד לקראת הקמת עסק פרטי
הקורסים של צ'ארלס:
עוגות גבינה
עוגות גבינה
מאפי בוקר
מאפי בוקר
שיחה מהירה>>
וואטסאפ >>