דילוג לתוכן
בית
אודות
קורסים
בופה
מסלול מישלן המקיף
שפים
פורום
גלריה ומתכונים
צרו קשר
תפריט
בית
אודות
קורסים
בופה
מסלול מישלן המקיף
שפים
פורום
גלריה ומתכונים
צרו קשר
למסלולי הלימוד שלנו
שף אופה יוני אלבו
התמחות
מומחה לפטיסרי ובולנז'רי
כמה מילים
שף קונדיטור,
עבד ברשתות גדולות כמו פושון הצרפתית,
מלונות דיוויד אינטרקונטיננטל,
מלון רויאל ביץ',
מלון וולדורף אסטוריה,
עובד בשלוש שנים האחרונות בתל אביב בבולנז'רי 96 ועומד לקראת הקמת עסק פרטי
הקורסים של צ'ארלס:
עוגות גבינה
עוגות גבינה
מאפי בוקר
מאפי בוקר
בופה היי פלטינום
מישלן - הכל כלול
שיחה מהירה>>
וואטסאפ >>