בית
אודות
קורסים
שפים
פורום
גלריה ומתכונים
צרו קשר
תפריט
בית
אודות
קורסים
שפים
פורום
גלריה ומתכונים
צרו קשר
למסלול הבופה
שף קונדיטור תומר כבירי
התמחות
מורה לקונדיטוריה ויועץ בינלאומי.
כמה מילים
בוגר ה “קורדון בלו” בפריז.
התמחה במסעדות 3 כוכבי מישלן דוגמת Le Pre Catelan , ו Taillevent.
לשעבר שף קונדיטור מסעדת “מול ים”.
ליווה את גדולי הקונדיטורים בעולם כגון כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו, גיום מביו ועוד רבים.
לקורסים של תומר:
קורס רבוך
קורס רבוך
קורס קינוחי ביסטרו
קורס קינוחי ביסטרו