מתוך ספר המתכונים של

מתוך ספר המתכונים
של פירוליטה

כלים לקורס עוגות זילוף

.

רשימת הכלים הנדרשים:

.

ניתן לרכוש את הכלים באתר של קוק סטוק
בהנחה מיוחדת לבית הספר פירוליטה,
ולקבל הכל עד פתח הבית ללא התניה בסכום הקניה!
נכנסים לאתר כאן בקישור- www.cookstock.co.il מזמינים מה שרוצים, אין הגבלה לכמות מינימום.
בסיום הקניה, ניגשים לעגלה,
במקום שכתוב: "יש לך קופון?"- שם מזינים את הקוד הזה- pirolita1010,
לוחצים על: "הפעל קופון" ומקבלים הנחה!

כמו כן ניתן לקבל 10% הנחה באתר של מר קייק, www.mrcake.co.il
יש להזין את הקופון: פירוליטה (בעברית) וללחוץ על "הפעל קופון".

1. סיר קובנה פשוט בקוטר 20 ס"מ
או: תבנית אנודייז גובה 10.5 ס"מ קוטר 20-22 ס"מ
1. מגש מסתובב לעוגה
2. בסיס לשינוע : פלטה דקה מעץ/קרטון מצופה טפט דקורטיבי וכד' (מודגם בשיעור)
3. קלף החלקה בעל זוית ישרה (עדיף פרספקס מדורג, מצוי בחנויות המתמחות)
4. ספטולה (פלטה) גדולה וקטנה
5. משטח סיליקון לאותיות משוקולד (אופציונלי)
6. שקיות זילוף גדולות
7. שקיות זילוף קטנות (עדיף עבות)
8. מסמר זילוף בינוני וגדול
9. מספריים מדורגים (wilton ,לא חובה)
10. מתאמים לצנטרים (גודל קטן)
11. מתאם גדול מחולק ל-3 (אופציונלי)
12. צבעים רצויים בבקבוקוני ג'ל
13. צבע גואש למאכל מטאלי (אופציונלי)
14. מכחול רוחב 6 מ"מ
15. צנטרים בסיסיים איכותיים וללא "תפר":
1 או 2
10 או 12
21 או 22
47 או 48
104 ,M1
143
352 (עלה קטן) 366 (עלה גדול)
כל השאר אינם חובה.