מתוך ספר המתכונים של

מתוך ספר המתכונים
של פירוליטה

כלים לקורס רבוך

.

רשימת הכלים הנדרשים:

.

ניתן לרכוש כלים וחומרי גלם בהנחה באתרי העסקים הבאים, בהנחה מיוחדת לבית הספר פירוליטה,
ולקבל הכל עד פתח הבית!
מר קייק
גרובשטיין
מטרפה (הנחה ומתנה)
עדן אריזות

מר קייק
כתובת אתר: www.mrcake.co.il
קופון: פירוליטה (בעברית)

גרובשטיין
כתובת אתר: www.grubstein.co.il
קופון: PIR2023

מטרפה (הנחה ומתנה)
כתובת אתר: matrefa.com
קופון: 154600

עדן אריזות
כתובת אתר: eden-p.com
קופון: Eden5

בקורס זה השף השתמש בצנטרים הבאים:
אקלייר- משונן צפוף מיקרו קוטר 18
רליז'יוז- חלק קוטר 12
טיוב שחור לבן- חלק קוטר 12
פחזניות אוכמניות- לבצק- חלק קוטר 12 לשנטי- משונן קוטר 16
פארי ברסט- לבצק- חלק קוטר 22 לקרם מוסלין -השף השתמש בצנטר E7 הצרפתי
(מקביל למשונן בעל 7 שיניים קוטר 10-12 ס"מ)
קוטר הצנטר נקבע לפי גודל המאפה.

עזרים נוספים:
משטח סילפט
2 משטחי סילפן רשת
רצועות סילפן רשת
סט מקדים עגולים
גלילי מתכת גובה 6 קוטר 4.
וכמובן:
מדחום למזון
משקל דיגיטלי
קלף גמיש
לקקן
מטרפה