עוגיות מקרון

.
שקופית קודמת
שקופית הבאה

מטרת הקורס

.

העמקה בשלוש הגירסאות הקיימות להכנת מסת המקרון, הבנת התנהגות החומרים בכל אחד מהם.
התנסות באפקטים שונים, דרכי יצירת מתכונים המתאימים למילוי מקרון, התאמת גוונים, טעמים ומרקמים נכונים,
פרקטיקות זילוף גם בעוגת מקרון.

מה נלמד בקורס

.

• איך מכינים מקרונים אחידים שנראים כמו יצאו ממכונה? (וטעימים בלי השוואה...)
• כיצד מכינים את שלושת הסוגים (איטלקי, צרפתי, שויצרי) ?
• מהם היתרונות לכל שיטה?
• מהם השינויים שנעשו במרנגים מהכנתם המקורית ,בהתאמה למקרונים השונים?
• מהו מקרונאז'?
• איך יוצרים אפקטים מדהימים במקרונים?(5 אפקטים)
• איך צובעים נכון את המקרונים השונים?(לא מה שידעתם...)
• כיצד בודקים מוכנות מסת מקרון לזילוף?(כל השיטות)
• כיצד יודעים שהמקרון מוכן לאפיה?
• אלו מרכיבים חשובים למילוי מקרון שלא ירטיב אותו?(7 מילויים שונים)
• מהי השיטה להכנת גנאש פירות מהיר מאד?
• מהו המינון הנכון להוספת טעמים ומחיות במילוי?
• איך מכינים עוגת מקרון?
• איך מחשבים יחסיות מסות בהכנת קרם דיפלומט?
• איך משלבים נכון אגר אגר ולאיזו מסה יתאים?
• ועוד ועוד...

תוצרים

.

• מקרון איטלקי
• מקרון צרפתי
• מקרון שויצרי
• מקרון פיסטוק
• 5 אפקטים במסת המקרון
• 6 מילויים שונים למקרון
• עוגת מקרון

רוצה להתייעץ אודות הקורס?

מילוי הפרטים כאן מבטיח תשובה מהירה ומקצועית