פיתוח חשיבה ויכולת רוחבית בהכנת בסיסי עוגת הזילוף. טכניקות לפריסה, לימוד טכניקת העיטוף, דגשים במסת הזילוף, פרקטיקות שונות בפרזנטציה.
תרגול והתנסות בלמעלה מ-20 צנטרי זילוף שימושיים, זויות נכונות לזילוף. לימוד 6 סוגי פרחים,עלים, סוטאס, מלמלות, רעפים, צדפות, חבלים, צמות, פנינים, שתי וערב, ועוד. מיתוג עוגה, קישוט 10 קאפקייקס ועוד. פיתוח היצירתיות מהמתכון עצמו, מנח העוגה ועד הקישוט האחרון.
מה נלמד בקורס
.
• מהן השיטות להכנת עוגת בסיס לזילוף ללא "כיפה"? (4 שיטות)
• אלו שלושה שלבים מתרחשים בעת שהמאפה בתנור?
• במה שונה מסת העיטוף ממסת הזילוף?
• איזו קצפת אידיאלית לעיטוף עוגה?
• מהם תפקידי הסוכר במסות העיטוף והזילוף?(3)
• אלו דגשים חשובים במסת זילוף במהלך קישוט עוגה?
• איך עושים בצק שוקולד מהיר ואיזה אפקט מדהים ניתן ליצור ממנו?
• איך עושים מיתוג בעוגות זילוף?
• איך מכינים עוגת FAULT LINE בגירסה עדכנית?
• איך משתמשים בצנטרי הזילוף השונים?(26 צנטרים!!!)
• איך עושים "טמפרור" בזק לשוקולד?
• איך מונעים בקעים בציפוי גנאש לעוגה?
• מהם היחסים הנכונים בין שמנת מתוקה לסוגי השוקולד השונים?
• מה ההבדל בתוצאה בין אבקת אפיה לסודה לשתיה ?(לא מה שידעתם...)
• על מה יש להקפיד בהכנת עוגות שונות המורכבות זו על זו?
• ועוד ועוד...
תוצרים
.
• עוגת יום הולדת
• עוגת FAULT LINE ממותגת
• עוגת פירות ברשת שוקולד
• 10 קאפקייקס
• הדרכת תרגול בעוגת דמה.