שיטת סבלאז':
שמים בקערת המיקסר את כל החומרים היבשים:
קמח וקקאו עם א. אפיה, א. סוכר ומלח, עם נטורינה או החמאה,
ומעבדים בשיטת סבלאז' עד לקבלת מרקם קוסקוס.
מוסיפים את המים לחלמון,
מוסיפים בהדרגה את תערובת החלמון במהירות נמוכה.
לפני קבלת בצק אחיד מוסיפים את אגוזי הלוז בבת אחת.
מסיימים עיבוד על השיש ומרדדים כמודגם בשיעור לעובי של כ-1 ס"מ.
מרטיבים את הבצק כמודגם בשיעור ומצמידים משני הצדדים את העלה הבהיר.
מסירים שוליים לא אחידים,
מקפיאים יחד ופורסים לרצועות ברוחב הרצוי,
כל רצועה פורסים לעוגיות בעובי עד 1 ס"מ,
עובדים עם הבצק במצב חצי קפוא.
אופים על טורבו 155-165 מע' 20 דק'.