שיטת הקרמאז':
במיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה/ נטורינה שבטמפ' חדר,
מוסיפים א. סוכר וא. שקדים,
ומעבדים במהירות נמוכה עד שמתקבל קרם אחיד, חלק,
רך וללא גושים.
מוסיפים ביצים בהדרגה,
עוצרים ומקלפים פנימה את כל הבצק שבתחתית,
וממשיכים לעבד מעט.
מוציאים את הבצק ומרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי 2.5-3 מ"מ,
מקפיאים עד השימוש.
פונסאז' ע"פ המודגם בשיעור,
הקפאה מלאה ואפיה ישירות מההקפאה או ייבוש לילה במקרר ללא כיסוי.
אופים על טורבו 150 מע' 40 דק'.