הידעת? קורס הרבוך של פירוליטה, הינו חלק מתכנית הלימודים המקיפה לקונדיטוריה “מישלן Pro” וחלק ממסלול “פטיסרי”. אצלינו בבית הספר אין אפשרות ללמוד קורסים בודדים, אך פעם בשנה אנחנו מאפשרים ללמוד אותו.
תראי איזו חגיגה מתוקה מחכה לך: שף קונדיטור התותח תומר כבירי- מלמד אותך בקורס ליצור קינוחי רבוך מושלמים ומפונפנים (פחזניות, פארי ברסט, אקלרים צרפתיים, רליז’יוז, טיוב…) בטכניקות מתקדמות ובשיטות שיאפשרו לך להכין אותם גם זמן רב לפני האירוע/ החג, מבלי לפגוע בחיי מדף שלהם.
אז מה מחכה לך בקורס רבוך גרסת 2024?
בוגר ה “קורדון בלו” בפריז.
התמחה במסעדות 3 כוכבי מישלן דוגמת Le Pre Catelan וTaillevent.
לשעבר שף קונדיטור מסעדת “מול ים”.
ליווה את גדולי הקונדיטורים בעולם כגון כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו, גיום מביו ועוד רבים.
קורס קינוחי הרבוך הינו חלק ממערך הלימוד המלא של “מישלן פרו”- קורס הקונדיטוריה הדיגיטלי המוביל בארץ. מסלול הלימוד של פירוליטה לקונדיטוריה, כולל 9 שפים קונדיטורים ומעל 180 שיעורים.
באופן חד פעמי, ניתן לשריין את קורס הרבוך שנשאר אצלך לתמיד, בעלות מצחיקה.