לסרטון הרכבה לחצו כאן>>>
1. יוצרים 2 גלילי מוס עם דפי הגיטרה, מקפיאים.
2. חותכים את העוגה הדקה ל2 רצועות במידות 40*11.5
3. מורחים על כל עלה עוגה מסה של מוס שנותר בשכבה דקה
4. מגלגלים את העוגה סביב המוס, מהדקים ועוטפים בניר אפיה
מהודק היטב ומקפיאים.
5. מחממים קלות את התפוחים ומסדרים ב3 שורות צפופות לכל
גליון דף גיטרה,
מתחילים משולי הגליון כלפי פנים.
התפוחים ימלאו שטח של תבנית שלמה במידות 30*40 כאשר
באמצע התבנית לאורכה יהיו עודפי 2 הגליונות,
מעבירים בזהירות רבה כל גליון אל השיש,
6. מניחים בשולי כל גליון התפוחים את הגליל הקפוא ומגלגלים
סביבו עם דפי הגיטרה, מקפיאים היטב.
7. מקלפים את דפי הגיטרה,
אם ישנם "חורים" סותמים אותם
בעזרת התפוחים שמתקבלים מחיתוך קצוות הגלילים.
8. מברישים כל גליל בשכבה דקה מאד של גלזורה מחוממת
למרקם אחיד ונוזלי
9. פורסים לקינוחים באורך 5-5.5 ס"מ כ"א ומעמידים
10. מזלפים מעט מוס במרכז
11. קורצים דסקיות דקות מהעוגה הדקה בקוטר 5 ס"מ ומהדקים
מעל המוס
12. מזלפים מעט שוקולד לבן מומס משאריות המכסים
13. מניחים מעל את המכסה הדקורטיבי אחרי ההברשה באבקת איבוק
14. מקפיאים את הצנצנות עד השימוש בקופסה סגורה.