טורפים יחד ביצים וסוכר,
מוסיפים שמן ושמנת וטורפים שוב,
מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים הכל יחד בבלנדר מוט.
מעבירים לשק זילוף,
בפעם הראשונה מרססים בספריי שמן את מכשיר הדונאטס משני צידי הפלטות,
מחממים את המכשיר, כשהנורה מאותתת שהוא מוכן-
פותחים ומזלפים עד שולי השקעים- ממלאים אותם ב100% עד לשפתם.
סוגרים וממתינים 5 דק'.
מוציאים ומשחררים בעזרת כלי חסין חום שאינו שורט,
הצד התחתון יהיה בהיר יותר וזה בסדר:)
מקפיאים לפני הציפוי.