לשקילה יעילה: שוקלים ביצים יחד עם סוכר אינברטי. ממיסים חמאה ושוקולד ל45-50 מעלות (אין צורך למדוד).
טוחנים במעבד מזון את כל החומרים היבשים.
מוסיפים ביצים בהדרגה (עם סוכר אינברטי) ושמנת ולבסוף שוקולד וחמאה חמימים.
במידה ואין מעבד מזון עושים את אותו תהליך במיקסר עם וו גיטרה.
מקפידים לעצור ולקלף היטב את הדפנות בין שלב לשלב.
ברגע שהמסה מתאחדת מפסיקים את פעולת המיקסר. יוצקים למגש ומסגרת 60*40. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, ללא טורבו, כ 9 דקות.
מצננים במקפיא כמה דקות שיהיה נוח לעבודה.