מומלץ להתחיל בחומרים הרטובים:
מניחים בקערת המיקסר: מים, שמן, ביצים, שמרים, ואז קמח,
כשבצידו האחד מחמצת ובצידו השני המלח והגלוטן (אופציונלי) ומעל הכל הסוכר.
אופן הלישה:
6 דקות במהירות 1
6 דקות במהירות 2
מקפידים שהבצק בסוף הלישה יהיה בטמפ' שבטווח 23-25 מע'.
מבצעים 2 בדיקות מוכנות. (טמפרטורה וחלון רשת כמודגם)
מנוחה ראשונה:
משמנים קופסה גדולה עם מכסה או קערה גדולה עם מכסה,
מניחים את הבצק בפנים ונותנים 20 דק' מנוחה.
תצורה ראשונית:
מקמחים את משטח העבודה, חותכים פיסות בצק (לא תולשים!)
במשקל 125 גר' כל אחת. מכדררים כל פיסה.
מנוחת ביניים: 15-20 דקות.
תצורה סופית: יוצרים רצועות כמודגם, קולעים כמודגם, מבצבצים וטובלים בציפוי כמודגם.
מנוחה אחרונה: כשעה וחצי.
אופים בתנור אבן (בבית בתנור סטטי) ב180 מעלות כ 20-22 דקות.