מומלץ להתחיל בחומרים הרטובים:
מניחים בקערת המיקסר: מים, שמרים, מחמצת נוזלית ואז קמחים ומלח.
אופן הלישה:
5 דקות במהירות 1
8 דקות במהירות 2
מקפידים שהבצק בסוף הלישה יהיה בטמפ' שבטווח 23-25 מע'.
מנוחה ראשונה וקיפולים:
משמנים קופסה גדולה עם מכסה או קערה גדולה עם מכסה,
מניחים את הבצק בפנים, מקפלים קיפול "חזק" ונותנים 30 דק' מנוחה.
מנוחה שניה וקיפולים:
מבצעים שוב קיפולים כמודגם ומניחים
ל 30 דקות נוספות.
תצורה:
מקמחים את הסלסילות, חותכים פיסות בצק (לא תולשים!)
במשקל 800 גר' כל אחת. מעצבים לעיגול כמודגם ומניחים
בסלסלה.
מנוחה אחרונה בתוך הסלסלה: כ 30 דקות בחדר, ועוד 9-15 שעות במקרר.
אופים בתנור אבן (בבית בתנור סטטי) ב 250 מעלות כ 20-25 דקות.